keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Virkkurit ja muuta mukavaa messuilta


Lupaan, että tämä on viimeinen postaukseni viikonlopun kässämessuista. Ajattelin kuitenkin, ettei tuliaisia pidä ohittaa, varsinkin kun ne ovat näinkin hienoja. Näin messuilla aina niin ihastuttavan Molla Millsin ja hän antoi minulle mukaani Virkkuri Memo -muistikirjan. Kirjan sivuilla on pienet "hunajakennot" ja pylväskuvioita varten hieman isommat lokerikot, joiden avulla voi suunnitella omia kirjovirkkausmalleja. Tämä on ihan mieletön! Yritin jo tavailla kirjaan Mollan upeaa single-tekstiä, mutta eihän siitä mitään tullut. Pitää kiltisti odotella ohjetta ja tehdä sen mukaan sinkkuystävälle pukinkontiin lahja. Kiitos Mollalle ihanasta kirjasta! Tiedän, että tätä tulee käytettyä ja paljon!

Vaati melkoista itsehillintää ja päättäväisyyttä, että selvisin messuilta vain kahden lankakerän kanssa. Tarvitsin Teeteen Sagaa seuraavaan kudontatyöhöni ja se oli uuden nelosen koukun kanssa "ihan pakko ostaa" -listallani. Onneksi Novitan osastolta löytyi bambukoukkuja eurolla, eikä minun tarvitse enää surra terassin alle tippunutta koukkua. Molla vinkkasi suihkutettavista kangasväreistä ja ne olivat leimasimen kanssa puhtaita heräteostoksia, joita saatan ehkä vielä tarvita. Frantsilan osastolta löysin rasvoja ja Tiikerin voimasalvaa, jota suosittelen ehdottomasti niille, jotka kärsivät niskajumeista. Se auttaa! Muutenkin Frantsilan tuotteet ovat aivan ihania. Delipuolelta löytyi kotiväelle karpalomehua ja juustoja, mutta niistä ei ole enää todistusaineistoa. Kirjahyllyni sai täytettä kudontakirjoista ja messuhuumassani menin ostamaan kasan ulkomaalaisia virkkauskirjoja, joista kärsin niin pahaa ostokrapulaa, etten halunnut kuvata edes tähän postaukseen.

Vielä sunnuntaiaamuna murehdin turhia kirjaostoksiani, kunnes ukkokullan kehoituksesta suhautin messuille vielä kolmannen kerran ja kävin ostamassa Molla Millsin Virkkuri kolmosen. En meinannut millään jaksaa koota itseäni sohvan nurkasta auton rattiin ja ihmisten ilmoille, mutta onneksi lähdin. Ukkokullalla on pisteet tällä hetkellä taivaissa, sillä tuo Virkkuri kolmonen oli kaiken vaivan arvoinen! Vaikka se on tarkoitettu miehisiin virkkauksiin, siinä on todella paljon kaikkea sellaista, mitä itse haluaisin kokeilla. Kahden pikkupojan äitinä uskon, että meille tulee vielä tarvetta futisrepulle ja pyörälaukulle. Ukkokulta tarvitsee kuulemma viimeistään seuraavalle Road Tripille tölkkikantimen ja itselleni ajattelin tehdä ainakin tossut. Hutiostot unohtui siihen paikkaan kun avasin uusimman Virkkurin. Se on ihan uskomaton kirja! Naisen logiikka on kyllä pettämätön, ostokrapula paranee ostamalla lisää! Mukavaa keskiviikkoa.


10 kommenttia:

  1. Kuulostaa onnistuneilta messuiluilta. Meillä viikonloppu oli niin täynnä ohjelmaa, että messut jäivät tällä kertaa välistä. Mulla oli kirjastosta lainassa ensimmäinen Virkkuri, mutta en saanut aikaiseksi tehdä siitä mitään. Odotan innolla, mitä teet tuosta kolmosesta. :) Jos vaikka itsekin saisi inspistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Harmi, että messut jäivät sulta väliin. Mietin muutaman kerran lastenvaunuja työntäviä äitejä nähdessäni, että oletkohan kans messuille =) Ensi vuonna taas!

      Multa puuttuu eka kirja ja kai mun on se hankittava seuraavaksi, niin on sitten kaikki hyllyssä. Mä veikkaan, että ne tossut ovat ekana listalla, kun niille taitaa olla tällä hetkellä eniten tarvetta =)

      Poista
  2. Ihan huippuhankintoja kaikki! Miten minulta on jäänyt niin paljon huomaamatta, en mitään virkkuukoukkujakaan mistään tajunnut katsella, vaikka kokovarastoni ei ole läheskään aukoton. Tuo logiikka on kyllä hyvä, yhden harmittavan hutiostoksen saa unohtumaan tekemällä heti perään pari hyvää. Niin se menee! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niinpä =) Hieman mua harmittaa nyt, etten ostanut niitä ihania lankoja joita hipelöin. Ajattelin nyt kiltisti laihduttaa ja sitten palkitsen itseni jollain oikein super ihanalla luxuslangalla! Kuulostaa ainakin mun mielestä aika hyvältä suunnitelmalta =)

      Harmi kun koukut meni sivu suun =) Mä oon virkannut sillä sulta saadulla koukkuamiskoukulla tähän asti ja arvaa vaan pelkäsinkö, että tiputan senkin terassin alle! Sehän olis ollut jo katastrofi =)

      Poista
  3. Täällä vierähti ilta nopiasti blogiasi lueskellessa :) Googletin Molla Millsiä ja löysin tänne.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa! Kiitos <3 Mukava kuulla, että viihdyit =)

      Huomasitko muuten, että Molla oli eilen aamulla Ylen Aamussa kertomassa kuulumisiaan ja uusimmasta kirjasta. Se ohjelma näkyy varmasti vieläkin Areenassa =)

      Poista
  4. Hyvä messupostaus ja tykkään käydä lukemassa kaikkien messupostauksia. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Messupostauksia on kyl ollut mukavaa lukea! Mä olen kans muutaman käynyt läpi ja joka kerta bongaan jotain ihan uutta niistä =)

      Poista
  5. Mulla on kans hirvee ostokrapula menossa, vaikka lupasin itselleni että saan ostaa messuilta kaikkea ihanaa. Ehkä tuli överit kuitenkin. Mä en kans kuvannut kaikkia ostoksia, kun hävettää niin! :D

    Mitäh? Mä en bongannut Mollaa lainkaan messuilta. Oliko hän vain lauantaina paikalla? Olisi ollut kiva nähdä livenä, varsinkin nyt kun hän lähtee maailmalle eikä varmaan näy Suomen kamaralla vähään aikaan.

    Ja voi että mua harmittaa, että löysin Frantsilan osaston vasta siinä vaiheessa kun olin jo aivokoomassa eikä ajatus kulkenut mihinkään. Eikä rahaakaan enää siinä vaiheessa ollut, joten kaikki mitä siltä osastolta piti ostaa niin myöskin jäi sinne. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei =D Mukavaa kuitenkin, etten ole harhasotosteni kanssa ihan yksin =) Messuilla kyl vähän mopo karkaa käsistä, jos ei ole tarkkana. Mua harmittaa, etten ostanut tota kangasmaalia aniliininpunaisena, kun mun mielestä tossa mun värisuorassa on nyt aukko =)

      Molla Mills oli koko messujen ajan c-hallissa Idealavan vieressä. Siellä oli kyl niin hirvittävästi nähtävää, ettei ole mikään ihme, jos jotain on mennyt ohi =)

      Ja kurjaa kuulla, että Frantsila meni ohi. Mä luin muutamasta blogista, että toiset oli katsoneet ennakkoon ne osastot, jotka halusi nähdä ja sillain oli helppo bongata kaikki tarvittava. Ens vuonna oon taas viisaampi =)

      Poista