maanantai 30. marraskuuta 2015

Joulukalenterin luukkujaAurinko ei muistanut nousta tänään. Näin pimeää ja kurjaa päivää ei ole tainnut olla hetkeen vai tuntuukohan tämä vain normaalia synkemmältä eilisen auringon paisteen jäljiltä. Joulukalenteristamme ei enää puutu kuin parin päivän luukut. Jouluverhot kaivoin jo kaappien kätköistä ja illalla ripustan ne ikkunaan. Hieman tämä on erikoista, kun en ennen ole ollut mikään jouluihminen ja nyt rakennan joulua jo marraskuussa. Mukavaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kalenterista tuli tosi hieno! Aivan ihanat nuo virkatut numerot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Numeroissa oli kyl näpertämistä, mut kyl se kannatti =) Hieman mua vieläkin harmittaa ruostetahrat ja ehkä eniten oma huolimattomuus. Ennen kuin alan virkata uusia, voisin yrittää maalata niitä piiloon jollain tekstiilivärillä =)

   Poista
 2. Tuosta joulukalenterista tuli niin upea! :) Mä melki pelästyin aamulla, kun kurkkasin ikkunasta ulos, että mihin mustaan aukkoon ollaan jouduttu, kun valoa ei näkynyt missään. Eipä tosiaan näkynyt koko päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Maanantai oli kyl synkistä synkin päivä. Onneksi eilen paistoi hetken aurinko ♥ Enää muutama viikko ja sitten ollaan jo talvipäivänseisauksessa ja sehän tarkoittaa, että talvi puolessa ja päivät taas pitenee kevättä kohti mennessä =)

   Poista
 3. Todella hienot sukat! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä jouduin vielä virkkaan sukkiin ripustuslenksut, kun en huomannut niitä heti tehdä =)

   Poista
 4. Ihana on kyllä tuo teidän kalenteri, kivoja luukun sisältöjä. (: Vielä jonain jouluna minäkin teen oman! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Enää ei tarvitse kuin yhdelle päivälle keksiä tekemistä. Yllättävän helposti tyhjäksi jääneet päivät ovat saaneet täytettä, kun huomasin, ettei lyhtyjä ole vielä ripustettu pihapuuhun ja kun muistin, että mummolassa on levysoitin ja vanhoja joululevyjä =)

   Poista