sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

ARVONTA! VOITA VIRKATTU TORKKUPEITTO



Ihan kaikkea en kertonut, kun viikko sitten esittelin teille tämän torkkupeittoni. Virkkasin Kukkakedoksi nimeämäni peiton teille rakkaat lukijat ystävänpäivälahjaksi. Koska ystävänpäivä tuli ja meni, niin arvomme sen nyt. Toivon, että peitto tuo saajalleen yhtä paljon hyvää mieltä kuin mitä se on minulle antanut.

Arvonta on tarkoitettu vain blogini lukijoille. Jos et vielä ole lukija, voit liittyä Bloggerin lukijaraatiin oikealla olevasta valikoista tai seurata blogiani Bloglovinissa ja Facebookissa. Voit osallistua arvontaan kommentoimalla tätä postausta viimeistään sunnuntaina 27.3. klo. 22:00. Toivoisin, että kommentoidessa kerrot, että mikä blogissani on parasta sekä mitä tahtoisit nähdä täällä. Tässä arvonnassa kaikki ovat samalla viivalla eli annan vain yhden arvan per nenä. Postitan peiton vain Suomeen. Huomioithan, että olemme eläinkoti.

Ilmoitathan kommentoidessa sähköpostiosoitteesi!
Onnea arvontaan!

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

Kuvat tähän arvontapostaukseeni poimin Instagram-tililtäni. Jos et vielä seuraa minua siellä, niin nyt viimeistään kannattaa liittyä seuraajaksi. Seuraajanani näet vähän juttuja kulissien takaa ja saat ennakkoon tietoa tulevista projekteistani.

154 kommenttia:

  1. Tämä torkkupeitto haluaa ihan selvästi muuttaa meille !!!!! Se oikein huutaa mun nimeä :D
    T:Tuula

    VastaaPoista
  2. Voi taivas, miten ihana arvonta! Kukkaketo -torkkupeitto on niin herkullinen.

    Blogisi kuvat ovat upeita. Tämä on ehjä harmoninen kokonaisuus, josta saa iloa ja väriterapiaa. Olen itse aika vähän virkannut, mutta aina sinun töitäsi katsellessa herää ajatus, että kyllä minäkin jonakin päivänä vielä.

    Monipuolinen, elämänläheinen, aito, rento, ystävällinen, inspiroiva, toimelias, laadukas, ammattitaitoinen...

    Kiitos sinulle hyvänmielen tuomisesta katsojalle ja lukijalle! Tuija

    VastaaPoista
  3. Oi huikeaa! Tietenkin olen mukana arvonnassa blogisi lukijana. Upea palkinto.
    Blogisi on ihanan värikäs kokonaisuus. Iloisen ja positiivisen tunnelman takia tänne aina klikkaan.

    En tiedä suoranaisesti mitä vielä voisin haluta täällä lukea. Kauniit kuvat sinä jo taidat ja ihanat projektit täältä jo löytyy. Ehkä pieni häivähdys lisää sinusta voisi olla mukava lisä. :)

    <3

    VastaaPoista
  4. Blogisi on kaunis ja rauhoittava. Luen äidilleni tätä. Olisi kauniit unet nukkua tuon peiton alla ja äidille antaisin kun sängyssä elämäänsä suurimmaksi osaksi viettää. Olet taitava tekijä ❤️

    VastaaPoista
  5. Voi apua, onpas huikea arpajaisvoitto! Tottakai olen mukana arvonnassa ❤ . Sun blogissa on ihana lämmin tunnelma. Täällä tulee hyvälle mielelle. Kauniit kuvat ja inspiroivat käsityösi ihanine väreineen hemmottelevat silmiä ja mieltä. Lisätoiveita en osaa esittää, viihdyn blogisi parissa näinkin!

    VastaaPoista
  6. Et ole tosissasi! Ihan huikea palkinto! Tottakai olen mukana.
    Parasta blogissasi on kaikki. Sinulla on ihania, värikkäitä kuvia, kirjoitustyylisi on aurinkoinen, kerrot asioista hauskasti. Pidän blogisi monipuolisuudesta, on ollut ihana lukea niin kanarouvista kuin autoprojektistakin, verhojen haku reissustasi sekä turkulaisen puun pukemisesta. Pidän myös siitä että ideoituasi jonkun uuden herkun keittiössäsi, jaat ohjeen meille muillekin. Kiitos siitä. Kiitos koko blogistasi, tuot sillä aurinkoa meidän muidenkin päiviin. ♡

    VastaaPoista
  7. IIIK! Ehdottomasti mukana!
    Blogisi on ihan lemppareitani kauniine kuvine ja väreineen. Olet todella taitava käsitöiden tekijä ja inspiroidun valtavasti tekemisistäsi.

    VastaaPoista
  8. Ihana peitto, miten ihmeessä raaskit arpoa tuon?! Blogisi on kivan positiivinen ja raikas, kauniine kuvineen :). Täältä saa inspiraatiota tällainen "ei niin käsityöihminenkin", olen nimittäin innostunut kokeilemaan noita isoäidin neliöitä itsekin, en ole virkannut vuosikausiin kuin korkeintaan trikookudetta.

    VastaaPoista
  9. Aikoinaan liityin lukijaksi gluteenittomien ohjeiden vuoksi. Värikkäät käsityöt ovat myös innostavia.
    Mukana ollaan. Kuinka raskitkaan noin suuritöisestä peitosta luopua?!

    VastaaPoista
  10. Voi hyvät hyssykät sentään, kun olet tehnyt niin valtavan työn ja jaat sitä upeaa iloa meille kaikille, arvostan ❤️ Rakastan värikkäitä ja iloisia kuviasi ja ennenkaikkea positiivista elämänasennettasi ❤️ Tämä suloinen viltti olisi kuin tehty meidän yläkerran aulaan :D En osaa vastata siihen mitä haluaisin nähdä lisää, jatka samalla ihanalla tiellä ❤️

    VastaaPoista
  11. Mukana arvonnassa, peitto on niin soma! Seuraan blogiasi juuri iloisten värien ja tunnelman takia. :) Kuvat myös tosi selkeitä, niitä on kiva katsella.

    VastaaPoista
  12. Oi ihana peitto ♡♡ Ehdottomasti mukaan arvontaan! Tykkään blogisi selkeydestä, ulkonäöstä, värikkäistä ja hyvistä kuvista :)

    VastaaPoista
  13. Oi, olispa ihanaa voittaa tuo aivan ihastuttava peitto! <3 Tykkään kovasti blogistasi, tekstisi tuovat aina hyvän mielen :) Ja nuo käsityöt, ihan super hienoja! Kiva, että kirjoitat myös muista jutuista, vaikka pääpaino onkin käsitöissä. Jatka samaan malliin, jos jotain on pakko toivoa niin lisää ohjeita :)

    Tässä sähköpostini hansun.laatikko@netti.fi

    VastaaPoista
  14. Olisi kyllä aivan ihanaa voittaa peitto, sillä itse en ole ikinä saanut yhtään peittoa tehtyä loppuun asti. En edes vauvakoossa. :)
    Blogiasi on ilo lukea. Kauniit kuvat ja taidolla tehdyt käsityöt ovat parasta antia.
    Mukana siis ollaan parasta toivoen. :) neanomat(at)gmail.com

    VastaaPoista
  15. Voi apua, raskitko oikeasti luopua tästä ihanuudesta!? Mahtavin arvontapalkinto ikinä, kun tiedän että siihen on nähty valtavasti vaivaa. Joten ehdottomasti mukana! :) Mun mielestä parasta sun blogissa on värit, ihanat hyvälle mielelle saavat jutut ja käsityöinspiraation jakaminen. <3

    VastaaPoista
  16. Voi Johanna, oot aivan huikea! <3
    Mukana arvonnassa tottakai!
    Parasta blogissasi ovat virkkaukset, kauniit kuvat ja tykkään myös tyylistäsi kirjoittaa. Olet tosi lahjakas! Tykkään blogistasi juuri näin <3
    Terkuin, Mira
    Prinsessajuttu -blogista

    prinsessajuttu(at)gmail.com

    Ps. Hyvää ystävänpäivää, sehän voisi olla vaikka joka päivä! <3

    VastaaPoista
  17. Eikä!Hienoin arvontapalkinto ikinä!
    Löysin blogisi kun etsin ohjetta virkattuun neliöön ja löysin kyllä paljon muutakin.Eniten blogissasi pidän huikeista ideoista ja käsitöistä, joissa ei ole työtunteja laskettu.Nykyisin on niin paljon huitaisemalla tehtyjä nopeita malleja,että on ihanaa katsella töitä,joihin on todella käytetty aikaa ja ajatusta.
    amto(at)suomi24.fi

    VastaaPoista
  18. Huikea arvontapalkinto!

    Kauniit kuvat mainioista ideoista nautinnollista katseltavaa, toki konkreettiset neuvot ja ohjeet pitävät oman paikkansa blogissasi.

    VastaaPoista
  19. Positiivinen asenteesi viehättää! Myös värikylläiset, kauniit käsityösi inspiroivat myös tällaista hiukan (!) vanhempaa harrastajaa!

    VastaaPoista
  20. Ihana peitto! En itse ole ollenkaan noin hyvä värien yhdistelyssä, niin ottaisin tällaisen peiton ilomielin. Aivan huikea arvontapalkinto!!!

    VastaaPoista
  21. Voisin osallistua arvontaan! Siuwi.94@hotmail.com

    Huh, itse en pystyisi ikinä luopumaan jostain, jonka tekemiseen on mennyt niin paljon aikaa ja vaivaa. Parasta blogissasi on erittäin huolella tehdyt käsityöt, joita on monipuolisesti erilaisia ja niistä on vielä kauniit esittelykuvat. :)

    VastaaPoista
  22. Ihailen kauniita kuviasi, joista saan ideoita ja inspiraatiota itsellenikin. Kuinka kaunis on tämäkin peitto, jonka tietenkin haluaisin kotiini voittaa =)
    sudemi@luukku.com

    VastaaPoista
  23. Oi, mikä arvonta! Tuon peiton kyllä ottaisin meille mielelläni, siihen olisi varmasti ihana käpertyä.
    Blogissasi parasta on positiiviset kirjoituksesi sekä kauniit kuvat! Jatka samalla tyylillä!
    Aurinkoista sunnuntaita!

    PS. Kiva kun mainitsit tuon että olette eläinkoti. :) Tästä johtuen joudun ottamaan arpani pois arvonnasta. :( Keskimmäinen poikani on astmaatikko, joten en uskaltaisi peittoa tuoda meille sisälle. Toivottavasti peitto päätyy hyvään kotiin!

    VastaaPoista
  24. Ihana peitto! Blogissasi parasta ovat inspiroivat ja värikkäät kuvat. Tulevaisuudessa haluaisin nähdä blogissasi jonkin kivan idean jämälankojen hyödyntämiseen. sopolandian@gmail.com

    VastaaPoista
  25. Ehdottomasti mukana arvonnassa ja seuraan sinua bloggerin kautta. Sinun kuvasi ovat aina kuin suoraan keskikevään luonnosta. Kun kukat availevat terälehtiään ja aurinko halailee luontoa, lintujen laulun voi kuulla kun avaa blogisi.

    tartsa@spray.se

    VastaaPoista
  26. Tottakai mukana arvonnassa, Tykkään blogisi värikylläisyydestä, ja upeista töistäsi, kuten tämäkin peitto.

    VastaaPoista
  27. Voe jummi!! :) Ei ole viime aikoina onni potkinut, jospa nyt! :) vastarannan.virkkaaja@gmail.com

    VastaaPoista
  28. Tulen aina blogiisi etsimään uusia ideoita.
    Ihastuttava peitto.
    Fb:n ja bloggerin kautta lueskelen.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
  29. Oijoi, miten ihana arvonta! Blogisi on iloisen värikäs ja kuvat upeita. Kirppislöydöistä on aina kiva lukea.
    s.kansakoski(at)luukku.com

    VastaaPoista
  30. Tosi kaunis peitto!
    Minusta on kiva katsella ideointia ja valmiita käsitöitä, vaikka itse olen nykyisin tosi laiska toteuttamaan mitään itse.
    suvi.vikholm(a)luukku.com

    VastaaPoista
  31. Ihana arvonta!

    Minä tykkään tosi paljon blogisi värimaailmasta.

    annina.toivakka(a)gmail.com

    VastaaPoista
  32. Upea peitto ja aivan mahtava palkinnoksi!
    Rakastan värejä ja siksi rakastan myös blogiasi. Kuvasi ovat niin hyviä ja niissä on sellainen värimaailma, joka saa mielen hyväksi.

    Kierrän itsekin kirppiksiä ja on aina kiva lukea, mitä muilla on mukaan tarttunut. Käsityöihmiselle blogisi on myös ideoita pullollaan:)

    Mukavaa sunnuntaita!

    mustankissantytar@luukku.com

    VastaaPoista
  33. Liityin lukijaksesi bloggerin kautta. Ja näyttää olevn tosi kauniita värejä ja kuvia. Ihana peitto. Salli.moilanen36@gmail.com

    VastaaPoista
  34. Oi, oi! Upea peitto pääsee siis uuteen kotiin. Luen, seuraan ja kommentoin blogiasi mm. siksi, että postauksista näkee, miten paljon vaivaa näet kuvien, tekstien ja ideoiden kanssa. Minua kiinnostaa eniten (tietysti) kirppisasiat ja niistä voisin lukea juttuja loputtomiin.

    VastaaPoista
  35. Miä oon ihaillut tätä peittoa niin moneen kertaan että hui, ilman muuta haluan osallistua arvontaan <3 Terkuin Sundqvistin Sini

    VastaaPoista
  36. Blogissasi ihaninta on värikkyys ja kivat tavarat. Osallistun arvontaan blogisi säännöllisenä lukijana ja seuraajana. mummolta@gmail.com

    VastaaPoista
  37. Värit ja positiivisuus on minusta mukavinta blogissasi! Itse virkkailen yleensä joko pienempiä ja/tai yksinkertaisia projekteja, sillä tapaan ommella enemmän rajatulla vapaa-ajallani, mutta on mukava saada ideoita myös virkkuujuttuihin, koska niitä voisi tehdä vähän erilaisissa hetkissä, kun ei pysty ompelukoneen ääreen asti pääsemään esim. Vaatevirkkuut olisivat myös kiinnostavia, sellaisiin itselläni kun olisi aika suuri kynnys lähteä. Jotenkin koen vaatteet haastavimmiksi. tiiapisteronnbergatgmailpistecom

    VastaaPoista
  38. Peittoa ihailin useaan kertaan, ja meinasin pompata tuolilta ylös, kun luin, että arvot sen uuteen kotiin.=D suviluokkanen@gmail.com

    VastaaPoista
  39. Apua miten raaskit luopua tosta?! Mutta ehdottomasti mukana!

    Olen ollut lukija vasta hetken, mutta tykkään blogissasi erityisesti kuvista ja tunnelmasta! Myös se ilahduttaa kuinka paljon värejä käytät, sillä itse olen erittäin huono värien kanssa, ja pitäydynkin yleensä perusharmaassa :D Myös kirjoitustyylisi on sellainen, jota jaksaa lukea! :)


    lainalangoilla@gmail.com

    VastaaPoista
  40. Instagramissa jo kommentoinkin, että onnellinen se, joka peiton saa. Ja minä tahdon olla tuo onnellinen!
    Blogisi löysin vasta hiljattain. Ensin bongasin sinut instagramista. Tykkään kauniista kuvistasi. Ja ihanista käsitöistäsi.

    pirunpaskanrinsessa@gmail.com

    VastaaPoista
  41. Minulle ehdottomasti! :D Silloin kun torkkupeittopostauksen julkaisit, aloin lukea tätä blogia siinä toivossa, että inspiroidun itsekin pitkästä aikaa käsitöihin. Ja niinhän minä tuossa yksi ilta huivin tekaisin... Näin kovin tuoreena lukijana en blogista paljon osaa sanoa, mutta minua miellyttää :)

    zennytintti@gmail.com

    VastaaPoista
  42. Wau, enpä olis uskonut että arvot tämän ihanan peiton. Blogissasi parasta on kekseliäisyys ja kaikki ihanat värit! venla.kokkonen@hotmail.com

    VastaaPoista
  43. Ei ole monta päivää, kun kaverille linkitin tätä sun peittoa :) Niin ihanan värikäs!

    VastaaPoista
  44. Ohhoh, vau!!!! Blogissasi parasta on upeat käsityösi!

    hippohiiri at gmail.com

    VastaaPoista
  45. Huhhuh! Aikamoisen arvonnan järjestät! Mahtavaa ystävänpäivää sinullekin. Blogissasi innostaa erityisesti ihanat värikkäät kuvat ja huolellisuus, jolla päivityksiä kasaat. Kokonaisuus on joka kerta kaunis. Mukavaa on myös kun kerrot kirpparilöydöistä ja tavaroiden rempoista!

    purrrlnau@gmail.com

    VastaaPoista
  46. Ihana peitto <3 Mukana arvonnassa todellakin!
    Parasta blogissasi on värit! Teet ihanan värikkäitä taideteoksia. Lisäksi tykkään paljon kirppisjutuista!

    - Kaisa
    kapa_92_@hotmail.com

    VastaaPoista
  47. Mukana :) tykkään sun blogissa upeista kunnollisista kuvista ja sun kirjotustyylistä :)

    hepepoyhonen@gmail.com

    VastaaPoista
  48. Ehdottomasti mukana tässä ihanassa arvonnassa! <3 virkaten@gmail.com

    Tykkään blogistasi, koska sinulla on paljon ihanan värikkäitä ja iloisia kuvia. Niissä on kauniita yksityiskohtia ja niistä näkee kuinka taitava käsityöläinen olet.

    En osaa ehdottaa mitään muutoksia, mutta toivon, että jatkat ainakin pääpiirteittäin samoilla linjoilla, sillä blogisi on juuri hyvä näin. :)

    VastaaPoista
  49. Wauh...löysinpä kivan blogin ja ihanan torkkupeiton...lukijaksi teitenkin klikkaan iteseni ja toivon torkkupeittoa itselleni....Moikka.☺

    VastaaPoista
  50. Blokiasi olen jonkin aikaa kurkistellut, itse en osaisi noin hienoa peittoa tehdä.

    VastaaPoista
  51. Voi sinun tekemä peitto saisi meiltä arvoisensa kodin! Tykkään blogisi selkeydestä, laadukkaista kuvista ja ennenkin olen kehunut ihanaa banneriasi. Aurinkoista kevättä!

    VastaaPoista
  52. Upea palkinto! Olet nähnyt paljon vaivaa sen valmistamisessa.
    Blogisi on monipuolinen ja siinä on paljon itseäni kiinnostavia asioita. Monia samoja kirppislöytöjäkin. pinni59(at)gmail.com

    VastaaPoista
  53. Huh, vau! Ihan leuka loksahti auki kun luin että teitkin peiton arvontapalkinnoksi! Instagramissa kävin usein seuraamassa peiton edistymistä ja nyt liityin blogiinkin lukijaksi. Eli mukana ollaan arvonnassa! Blogisi ei minulle ole vielä mitenkään kovin tuttu mutta instakuvistasi olen tykännyt kovasti, niissä on iloiset värit ja kauniita asetelmia sekä tietysti käsityöaiheisia kuvia, tykkään.
    lankatarina@gmail.com

    VastaaPoista
  54. Peitto on upea! Ja vielä upeampaa on se, että raaskit antaa sen pois!! Seurasin jo peiton työstövaiheita mielenkiinnolla.
    Ehdotuksia en osaa antaa, mutta kehuja kyllä.. mainioiden ideoiden lisäksi käytät ihania värejä ja edellisten lisäksi kahdehdin kuvaustaitoasi. Eli jatka vain valitsemallasi tyylillä :-)
    Onnettaren suosiota toivoen sirpa.alatommola@gmail.com

    VastaaPoista
  55. Mukana!
    Tykkään blogisi kauniista kuvista!
    irmastiina@gmail.com

    VastaaPoista
  56. Kyllä ne kauniit kirkkaat kuvat ovat silmille parasta.

    VastaaPoista
  57. Huikee palkinto! Peitto on kuin blogisi, raikas ja värikäs,joten kokeillaan onnea, terkuin Suska KoivulaDesignesta.

    VastaaPoista
  58. Vaude mikä palkinto, miten raaskitkaan luopua noin isotöisestä ja upeasta peitosta! Blogissasi parasta on ehdottomasti valokuvat, olet selvästi panostanut niihin mikä on lukijalle mieluisaa. Lisäksi tykkään kun bloggaat tarpeeksi usein muttet liian usein kuitenkaan - aina on mukava päätyä lueskelemaan tänne kun uusia juttuja on tullut. Plussaa myös superhienosta bannerista ja blogin ulkoasusta. Eikä sovi jättää mainitsematta kauniita käsitöitäsi jotka on niin siistejä. Yksi parhaimmista käsityöblogeista ehdottomasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups, sähköposti unohtui eli taru.nenonen at Gmail.com :D

      Poista
  59. Sä et ole tosissas!!! Tää on niin ihana! Ehdottomasti mukana ja hartaimmin toivoisin, et tää kotiutuisi juuri meille. NAM!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. niin ja se sähköposti minna.s.hemminki@gmail.com tai inthehouzeblogi@gmail.com

      Poista
    2. Niin ja parasta on värit sun tuotoksissa. Sun kuvat ja työt vain nostattaa suupielet ylöspäin.

      Poista
  60. Voi miten ihana ajatus sinulta <3 Blogiisi ja instagram-tiliisi minut saa palaamaan positiivinen asenne, iloiset värit ja laadukkaat kuvat. Haluaisin nähdä tai lukea blogissa jatkossa enemmän myös sinusta, se tuo aina henkilökohtaisemman tunteen :) sähköpostiosoitteeni on omenapuunvarjossa@gmail.com

    VastaaPoista
  61. Oiiiiii. Nyt kyllä mulle peukut pystyyn :)

    Tykkään sun blogissa erityisesti värien käytöstä. Teet niin ihanan piristäviä töitä.

    VastaaPoista
  62. Parasta blogissasi on tietysti käsityöt. Arvostan myös gluteenittomia reseptejäsi ja kirppislöytöjä katselee aina mielenkiinnolla. Odotan, että tuotat jatkossakin hyvää sisältöä ja silmänruokaa :) Ja palkinto on ihan paras, laadukasta käsityötä <3
    talviuninalle(at)gmail.com

    VastaaPoista
  63. Mukana arvonnassa. Parasta täällä olet sinä ja sun ihanat jutut. (: Ja kauniit kuvat. En nyt keksi mitään, mitä toivoisin tänne ilmaantuvan. Etköhän sinä keksi itse sitä mukaa, kun ideoita tulee. ;)

    VastaaPoista
  64. Mukana arvonnassa :) Blogisi näyttää niin raikkaalta ja inspiroivalta. Löysin sen muutama päivää sitten niin en ole ehtinyt tutustua vielä siihen niin paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei muuten, meitä yhdistää yksi asia. Lankasatama, Suomen eteläisin lankakauppa. Sieltä ostan lankani :)

      Poista
  65. Oioioi... tosi harvoin osallistun arvontoihin - vaikka olisi vain arvonta, niin hyvin harkitsevainen olen siinä mitä haluan :D
    Mutta nyt olen kaikki peukut pystyssä mukana - ja vinkkaan tyttärillekin että osallistuvat...

    Tykkään tässä blogissa - ja peitossa - väreistä. Aitoa meininkiä. Arvostan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ihana peite. Olisi niin kiva voittaa tämä itselleni, sopisi hyvin punaiselle sohvalleni. Itse olen viime kuukausina virkkannut kaksi pientä peitettä ensimmäiselle lapsenlapselleni. Sunnuntaina oli ristiäiset ja leivoin sinne inkivääri-hunaja pikkuleipiä sinun blogin ohjeen mukaan ja olivat tosi herkullisia. soili.jalava at elisanet.fi

      Poista
  66. En voi uskoa, että joku haluaa lahjoittaa noin kauniin ja täydellisen peiton <3 Blogissasi parasta on ehdottomasti kuvat. Ne tuovat hyvän mielen :)

    VastaaPoista
  67. Huikea palkonto :) Uutena lukijana mukana. Kauniita töitä ja kuvia sinulla!

    VastaaPoista
  68. Mukaan miekii ku näin ihana palkinto. Parasta blogissasi on VÄRIT! Minä rakastan värejä.

    VastaaPoista
  69. Oi! Hämmästyin kovin, kuinka raaskit luopua noin suurenmoisesta työstäsi. Mielelläni olen mukana. Jos onni mua potkii, mummin muru voi köllötellä sen lämmössä ja katsella kauniita kukkasia.
    Blogisi on ihana. Erityisen suloista, osaat arjesta tehdä hyvin kauniin. <3

    VastaaPoista
  70. Nää sun käyttämät värit on parasta! Tää blogi on pirteä ja iloinen, tätä lisää!
    e.manner-94@hotmail.fi

    VastaaPoista
  71. Mukana arvonnassa! Asun ulkomailla, mutta voin itse maksaa postimaksun jos voitan, tai vaihtoehtoisesti pyytää äitiä lähettämään palkinnon Suomesta :)
    Monet ovat maininneet blogista jo värit, jotka ovat omastakin mielestä parhaita. Valokuvien taidokkuus ja laatu tuovat lukemiseen mielenkiintoa, mutta valokuvat voisi mielestäni järjestää tasaisemmin tekstin joukkoon. Nyt blogipäivitystä lukiessa saa ensin katsoa 20 kuvaa ja sen jälkeen lukea pitkän pätkän tekstiä. (elisa.s.leppanen@gmail.com)

    VastaaPoista
  72. Hei!

    Ällistyn, että voit laittaa tuon ihanuuden arvontaan. Värit ovat upeita ja kuvio on todella hieno. Blogiasi olen lukenut jo muutaman kuukauden ajan ja seurannut juuri tämän torkkupeiton edistymistä facessa. Tämä on oikein upea. Olisin todella lottovoittaja jos arpa osuu minulle. :) (säpo johpirkko (at) hotmail.com)

    VastaaPoista
  73. Blogissasi pidän eniten kaikista noista ihanista väreistä! Tulee tosi pirteä mieli kun katselee julkaisemiasi kuvia instassa ja täällä blogissa ^^
    s-p draweme at hotmail com

    VastaaPoista
  74. Ihana arvontavoitto =)) Ihastelen täällä aina sinun kauniita kuvia ja kaikki käsityötkin + muutkin jutut ovat ihania..Siis vallan mainio blogi.
    rantapuikko@suomi24.fi

    VastaaPoista
  75. Meinasin pyörtyä nähdessäni arvontailmoituksesi! Totta kai tulen mukaan!

    Luen blogiasi säännöllisesti ja epäsäännöllisesti. Raikkaita kuviasi on ihanaa katsella (sait mut esimerkiksi kiinnostumaan virkkauksesta) ja ajatuksiasi tykkäänkin lukea. Nykyään tehdään blogeja tuosta vaan, mutta pienehkö osa bloggaajista kirjoittaa näin yhtä selkeästi ja tätä piirrettä arvostan paljon.

    alanne.kaisa(at)gmail.com

    VastaaPoista
  76. Vautsi! Tämä olis upea voittaa! :) Mukana siis! Lukijanakin olen ollut jo pidemmän aikaa!
    tiia.tahvanainen0@gmail.com

    VastaaPoista
  77. Ihana peitto, ottaisin sen mielelläni :) Olen seurannut sinua Instassa ja välillä käynyt bloginkin puolella kurkkimassa. Nyt sitten liityin lukijaksi tännekin :) Kuvasi ovat ihanan selkeitä ja värikkäitä, täydellisiä!

    minnamaarithautamaki@gmail.com

    VastaaPoista
  78. Olen Instassa seurannut ihania käsitöitäsi ja muutenkin valtavan ihania, värikkäitä kuvia! Olet todella inspiroiva, ja laadukkaat ja värikkäät postaukset ovat ilo silmälle. Etenkin käsityöt ja kaikki retro! Peitto olisi ihana lämmittäjä tälläiselle vilukissalle, mutta todennäköisesti lapset tämän veisivät ja jäisin itse tästä vain haaveilemaan ❤
    jennijaakola1985@gmail.com

    VastaaPoista
  79. Löysin blogi aikoinaan tuon virkatun krassin kautta ja olen siitä asti seurannut päivityksiä. Nyt liityin lukijaksi. Ihailen värien käyttöä, kauniita kuvia ja positiivisuutta.

    VastaaPoista
  80. Anteeksi, tulipa monta kirjoitusvirhettä. Kranssi se minut sai blogisi pariin.

    VastaaPoista
  81. Joskus eksyin ihanaan blogiisi. Ihania värikkäitä kuvia, tykkään!!!

    VastaaPoista
  82. Aivan ihana peitto! <3 Pakko osallistua arvontaan, itse kun olen niin huono saamaan mitään valmiiksi ja tiedän kuinka kova työ tuollaisen peiton tekemisessä on. :) Sopisi meille kuin nenä päähän. :D Blogisi on ihanan pirteä ja aito. <3 Blogiasi olen seurannut jo pitkään, mutta nyt vasta liityin lukijaksi. paula.lehtinen@gmail.com

    VastaaPoista
  83. Ihana peitto ja ihanat värit. Täällä moni on jo maininnut blogisi kuvat ja ne minutkin tuo blogiasi katsomaan. Aurinkoista kevättä 😊!

    VastaaPoista
  84. Oi mitä juttuja täällä onkaan! Ja aivan tajuttoman ihana toi peitto <3

    tiinamikola@gmail.com

    VastaaPoista
  85. Kiinnostava blogi. Vaikutat samanhenkiseltä ihmiseltä tosin käsityötaidot eri luokkaa. Rakastan värejä. Tuo peitto sopisi niin hyvin värikkääseen kotiimme. Jospa onni potkisi kerrankin!

    VastaaPoista
  86. Ihana blogi ja mikä upea peitto! Vasta löysin tänne ja olen pitänyt kaikesta lukemastani. Katsisi242 (a) gmail.com

    VastaaPoista
  87. Pidän iloisen värisistä virkkauksista. Kuvat ovat kauniita :) Käsityöt myös :)

    VastaaPoista
  88. Rakastuin käyttämiisi väreihin. Kuvasi ovat ihanan tasapainoisia! Sait minusta uuden lukijan :)
    johanna.ylitalo at gmail.com

    VastaaPoista
  89. Ihana peitto, ihana blogi, ihana Johanna <3

    VastaaPoista
  90. No nyt VIIMEINKIN liityn lukijaksi! Olen sua seurannut jonkin aikaa jo Instagramissa (Pandamurhu), ja koko ajan miettinyt että tottahan blogiinkin pitää tutustua. Ei vaan muka ole ollut aikaa. Eli juurikaan en vielä blogiasi tunne mutta just nyt heti seuraavaksi menen tutkimaan! Sen verran uskallan veikata että Insta-tilisi perusteella tulen pitämään. Paljon.
    Ja tuo peitto! Parasta ikinä!

    VastaaPoista
  91. En kestä miten suloinen peitto! Ehdottomasti mukana arvonnassa ja bloggerin kautta seuraan :)
    ameliarose211@gmail.com

    VastaaPoista
  92. Instassa olen seurannut kuviasi hieman kauemmin. Blogiin olen kurkkinut satunnaisesti nyt siis liityin lukijaksi :) Peitto on kaunis ja ihmettelen kuinka raaskit siitä luopua :)
    lepisto.mia@gmail.com

    VastaaPoista
  93. Huikea palkinto! Sain inspiraation äitini 70 v. lahjaksi!! Mielestäni olen lukijasi. Kännykällä nyt selailen blogeja joissa aina käyn, joten en pääse varmistamaan bloggerin tilannetta. Silti mielelläni osallistuisin kilpailuun!
    superhellu@gmail.com

    VastaaPoista
  94. Miten valitset värit moiseen työhön? Onko sinulla heittää vinkkiä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä vasta itsekin opettelen värien käyttöä ja ainoa tapa, jolla mä opin on se, että kokeilen erilaisia väriyhdistelmiä. Mä tein viime vuonna neulegraffitin ja siinä oli vähän samanlainen värimaailma kuin tässä. Lukaise mun aikaisempi postaus Pari sanaa väreistä (julkaistu tammi-helmikuussa). Siinä on vähän juttua väreistä ja niiden käytöstä. Mä jatkan tuosta ihanasta aiheesta vähän myöhemmin =)

      Poista
  95. Minä jaksan aina vaan ihailla sinun käsityötaitojasi ja se on minusta täällä parasta. Seuraan sinua ahkerammin Instagramissa, mutta olen ollut pitkään jo blogisi lukija..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lukijana olen nimellä Marie paneelissasi. Instassa Mammamiau

      Poista
  96. Uutena lukijana kiinnostuin varsinkin gluteenittomien leivontavinkkien takia blogistasi, mutta taitaapa täältä pajon muutakin löytyä. :) Ihana olisi tuo torkkuhuopakin! hiltuha(at)gmail.com

    VastaaPoista
  97. Mukana arvonnassa! Käsityö- ja ruoka-aiheita lueskelen mieluusti. :) juhtimus(ät)gmail(piste)com

    VastaaPoista
  98. Ihana peitto mutta en nyt osallistu arvontaan. :) Mistä toi ihana sydän kori? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos peittokehuista =) Mä löysin korin muutama vuosi sitten kirppikseltä =)

      Poista
  99. Aivan ihana peitto, sopisi juuri minun väreihini! Erityisesti blogissa pidän uusista ideoista, joita sitä selaamalla saa.

    VastaaPoista
  100. Vähänkö on huikea palkinto!!
    Saattaisin tirauttaa pari kyyneltä jos tämmöisen voittaisin. Sulla on muutenkin just mun näköisiä värejä täällä ja virkkaaminen vaan rulettaa.

    VastaaPoista
  101. Wau ! Aivan upea arvonta palkinto! Olet nähnyt paljon vaivaa työn eteen. Tuo sopisi niin hyvin väreihini. ;) olen niin kärsimätön etten pysty tuollaista suurta työtä tekemään :(
    Pidän blogissasi sinun käsitöistä, ideoista ja toteutuksista! Seuraan sinua instagramissa ! :) arvonnassa mukana :)
    jutta.nevanpera@gmail.com

    VastaaPoista
  102. Mukana ♡ Ihania värejä ja virkkauksia! Itse olen harjoitellut pajuneliöitä, josko niistäkin peitto joskus syntyisi :)
    jonna.heinonen0@gmail.com

    VastaaPoista
  103. Oih, olispa kerrankin arvonta, jonka palkinto on todella kuolattavan arvoinen! Tosin niin on blogin värimaailmakin, aina niin kovin piristävä :)

    kallio.hannamari@gmail.com

    VastaaPoista
  104. Hei, olen lukenut blogiasi jo jonkin aikaa, nyt liityin lukijaksi. Blogissasi on monipuolisesti kaikkea mukavaa. Mukana arvonnassa ja hyvää viikonloppua :) pirjohelena61@gmail.com

    VastaaPoista
  105. Ihana sinä :) Miten ikinä raaskit luopua ja lähettää tuon peiton jollekulle meistä. Voi sitä onnekasta voittajaa!!
    Haluan siis mukaan arvontaan. Ehdottomasti.
    matonkude@gmail.com
    Sitä en musita kauanko olen blogiasia ja instan puolella sinua seurannut, mutta syy virtuaaliystävyyteen on ehdottomasti
    V Ä R I T
    Värit ja niiden erilainen yhdisteleminen. Asettelet ja kuvaat kauniisti sekä kirjoitat hauskasti :)
    Mitä tahtoisin täällä vielä nähdä...onko käsitöistäsi tai muusta tekemisestäsi syntynyt jokin mieliinpainuva tapahtumaketju/tarina/kommellus?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Ihan heti en saanut mieleeni mitään erikoista, mutta olisihan mulla yksi juttu kulissien takaa kertomatta. Eihän kaikki aina mene ihan niin kuin Strömsössä =) Pitää palata tähän vähän myöhemmin =)

      Poista
  106. En kyllä ymmärrä miten voit arpoa tämän pois, siis aivan huikea teos!

    VastaaPoista
  107. Ihan uskomattoman kaunis peitto! Olen seurannut blogia jo pidempään (nyt liityin lukijaksi). Mukana arvonnassa Oumiko8@gmail.com

    VastaaPoista
  108. IIIHANA peitto!! Miten raaskit luopua? Osallistun ja toivon...
    klaara49@luukku.com

    VastaaPoista
  109. Ihana peitto! Ihanat värit!! Mä niin tykkään!!! ������ Ihania kuvia muutenkin.
    piiku1979@gmail.com

    VastaaPoista
  110. Aurinkoinen Jahanna, saat paistetta kaikkien päivään näillä ❤️ T: Tiina M

    VastaaPoista
  111. Löysin blogisi Facessa olleesta ilmoituksestasi Rättei&lumpui-ryhmässä. Uteliaana kurkistin. Aivan ihania, raikkaita ja retrohenkisiä kuvia, tykkään kovasti ja jään sen takia lukijaksi ja "katsojaksi". Osallistun myös arvontaan, olisi ihan mahtavaa saada meidän isolle sohvalle kaunis päällinen, johon voisi iltaisin vaikka käpertyä lämmittelemään. :)

    VastaaPoista
  112. Blogisi on monipuolinen ja viehättävällä tavalla piristävä/hauska.Oletpas sinä ahkera,todella kaunis peitto!Luen fb:n puolella. sannikas15@gmail.com

    VastaaPoista
  113. Ihana arvonta ja ihana sinä kun järjestät tällaisen. Parasta blogissasi on kuvat joita selaillessa alkaa haaveilemaan kaikenlaista. minttu-06@hotmail.com

    VastaaPoista
  114. Miten ihana arvonta, ilman muuta mukana. En osaa vielä sanoa mikä blogissasi on parasta, liityin juuri lukijaksesi. Mutta pitää tutustua:)
    pee.koo66@gmail.com

    VastaaPoista
  115. Ihana peitto! Olen seurannut blogiasi pitkään! Ihania värejä! Tykkään kirpparilöydöistä ja käsitöistäsi. Kauniita kuvia ja ihania tavaroita!
    anrikau@gmail.com

    VastaaPoista
  116. Ihana peitto. Mukana. Sun blogissa on parasta värikkyys ja tekemisen ilo.

    VastaaPoista
  117. Blogissasi viehättää kauniit kuvat ja värien käyttö. Kodistanne otetuista kuvista huokuu kodikkuus, siihen varmasti vaikuttavat vanhat tavarat ja värit. Ihailen myös käsillä tekemisen taitoasi. Toivon, että jatkat samalla linjalla :) Mukaan torkkupeiton arvontaan, se on epäilemättä kaunein näkemäni peitto. riiti81( at )gmail.com

    VastaaPoista
  118. Olen jo monta päivää uudelleen ja uudelleen palannut blogiisi ihastelemaan tuota torkkupeittoa, enkä ole voinut melkein uskoa, että joku lukijoista saa jotain noin upeaa! Se on kaunis, värikäs ja inspiroiva - aivan kuten koko blogisikin. :) Olen mykistynyt. Ja mukana arvonnassa.
    piivoitto@gmail.com

    VastaaPoista
  119. Parasta blogissa on kivat ideat =). Ehdottomasti mukaan aivan mahtavaan arvontaan!
    siinatar@gmail.com

    VastaaPoista
  120. Löysin vasta blogisi ja täällähän pursuaa kaikkea ihanaa. Upeita virkkauksia. Reseptisi vaikuttavat kiinnostavilta, niihin täytyy tulla perehtymään uudelleen ajan kanssa. Tuo huikasevan hieno torkkupeitto olisi ihana synttärilahja minulle (synttärit 29.3). :)

    VastaaPoista
  121. Olisihan huikean hienoa voittaa noin upea peitto! Blogissasi ihailen upeita kuvia, herkullisia värejä, ja ennen kaikkea huolellisesti ja taidokkaasti tehtyjä virkkaustöitä, mutta minusta on myös mukavaa lukea muita erilaisia postauksiasi.

    VastaaPoista
  122. Kauniit, raikkaat ja värikkäät kuvat.

    VastaaPoista
  123. Oi miten ihana peite. Tuo niin piristäisi tylsää asuntoani. Blogissasi on niin kauniita töitä, ihania kuvia kaikesta. Näkee että nautit tekemisestä ja niiden jakamisesta muidenkin kanssa.
    Aurinkoista pääsiäisviikkoa.
    paivioja_1@hotmail.com

    VastaaPoista
  124. Oi,olispa ihana peitto :) Alotin itekki tilkkupeittoa, mutta peitto ei ole edennyt yhtä ruutua pidemmälle. pasula.h(at)gmail.com

    VastaaPoista
  125. Oletpa nähnyt valtavasti vaivaa arvontapalkinnon eteen! Enpä arvannut ollenkaan, kun instassa olen projektiasi seuraillut.:) Värikäs ja iloinen blogi sinulla!

    VastaaPoista
  126. Sähköpostiosoite unohtui edellisestä kommentista, tiiu_AOB@hotmail.com. Ehdottamasti mukana arvonnassa! :)

    VastaaPoista
  127. Aivan mahtavan raikas peitto! Arvontaan mukaan, tottakai. Pidän siitä, kuinka käytät värejä. Gluteenitonta ruokavaliota noudattavana leivontaohjeet blogissasi olivat myös positiivinen yllätys :) sp: anksu@windowslive.com

    VastaaPoista
  128. Ihana peitto!Vieläkö ehtii arvontaan....

    VastaaPoista
  129. Kaikki taidokkaita ja upeanvärisiä käsitöitä...mukaan arvontaan..ailamarjattah@gmail.com

    VastaaPoista
  130. Vau mikä arvonta! Peittosi on todella kaunis.
    Seuraan blogiasi Bloglovinin kautta. Tykkään tavastasi blogata, jatka samaan malliin :)
    meijakivisaari(at)gmail.com

    VastaaPoista
  131. Mukana. Tämä peitto on niin superkaunis!!! Kaikki kauniit käsityöjutut kiinnostaa tietty.

    VastaaPoista
  132. Vihdoinkin ehdin kommentoida. Siispä apua, mikä palkinto! Oot nähnyt ihan hirmuisen vaivan peiton kanssa! Todellakin olen mukana arvonnassa. :)

    Mä tykkään sun blogissa väreistä, taidokkaista töistä, hyvistä kuvista ja kivoista ideoista. Tämä on jotenkin tosi raikas blogi. :) Suht uutena lukijana en ole vielä ehtinyt lukea vanhempia juttuja, joten olisi kiva nähdä tarkemmin, miltä teillä kotona näyttää!

    VastaaPoista
  133. blogisi on aivan ihanan pirteä! Torkkupeittokin on pirteä!

    VastaaPoista
  134. Ihanan pirteä ja lukiessa tulee hyvälle mielelle. Eritoten tykkään positiivisesta asenteesta ja ulkoasusta. Pahaa ja negatiivisyyttä löytyy ihan jo tarpeeksi kun seuraa maailman menoa. Odotan jatkoa innolla.
    marjaojaeija@gmail.com

    VastaaPoista
  135. Löysin juuri blogiisi, ja jäin heti koukkuun. Blogisi on täynnä ihania värejä ja taitavasti tehtyjä juttuja. Toivon jatkossakin löytäväni täältä värikkäitä käsityöjuttuja ja ideoita. Torkkupeitto on todella kaunis ❤️

    VastaaPoista
  136. Löysin blogisi tämän kilpailun kautta. Inspiroiva ja ihanat kuvat.torkkupeitto on valtavan ihana.

    VastaaPoista
  137. Peitto on aivan ihana ♡ olen seurannut blogiasi jo jonkin tovin,luulin olevani seuraaja, mutta en sit ollutkaan vasta kuin viime viikolla. Vaikka olen kyllä seuraillut jo pidempään, ja etenkin instagramissa nyt viime aikoina. Mutta osallistun siis arvontaan heidipeidipon@gmail.com
    Blogissasi on parasta värit ja kuvat! ♡

    VastaaPoista
  138. Hei Johanna! Olet kyllä ihan uskomaton <3 Peittosi on ihana ja ihmettelen, kuinka raskit siitä luopua. Tyttäreni ensimmäisen lapsen laskettu aika on vajaan kuukauden päästä. Nyt pidän peukut ja varpaan pystyssä, että arpaonni suosisi ja saisin heille tämän peiton.

    Toivottavasti se saa joka tapauksessa hyvin ja työtäsi arvostavan kodin <3 Olet kyllä tosi ihana!

    VastaaPoista
  139. Aivan uskomattoman hieno peitto. Mitään kivaa en ole koskaan arvonnoissa voittanut, mutta tästähän olisi nyt hyvä aloittaa. Blogisi löysin vasta aika äskettäin ja jäin samantien koukkuun ihaniin väreihin. Blogiasi lueskelen Bloglovinin kautta.

    VastaaPoista
  140. Oi mikä keväinen ihanuus!
    Ihania värejä ja töitä, olen jäänyt koukkuun =)

    Itse en peittoa kykene tekemään mutta blogi on innostanut minut opettelemaan pienen liinan tekoa,saas nähdä tuleeko siitä koskaan valmista mutta yritystä on!
    Ja nyt vasta olen huomannutkin kuinka herkullisissa väreissä lankoja onkaan!
    Tekisi mieli ostaa ne kaikki =D

    VastaaPoista
  141. Reissussa luin tänään tämän arvonnan ja meinasin pudottaa silmät päästäni!! Voi Sinua! Olet todellakin niin herttainen, kuin tämä blogisikin osoittaa! Positiivisuutta, väriä ja innostumista, siitä pidän ja sitä täältä löytää, aina;)

    VastaaPoista