maanantai 23. marraskuuta 2015

Talvi yhdessä yössä

"Kaikki eläimet, paitsi ihminen, tietävät, että elämän päätarkoitus on nauttia siitä."
- Samuel Butler


Meillä näyttää tältä. Talvi tuli yhdessä yössä ja ulkona on uskomattoman kaunista. Pääsimme helpolla, kun meillä ei tainnut olla kuin tunnin sähköt poissa, mutta monet muut eivät ole olleet yhtä onnekkaita. Pikkuväkeä ei tarvitse montaa kertaa hoputtaa syömään, jotta olemme päässeet pihalle mylläämään kinoksiin ja kyllähän minä itsekin pidän lumen tuomasta valoisuudesta. Näistä maisemista pitää nyt nauttia koko sydämen kyllyydestä, sillä loppuviikoksi on kuulemma luvattu jo vesisadetta ja plussa-asteita. Nähdään taas keskiviikkona. Mukavaa alkanutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Kaunista! Meilläkin on nautittu lumesta. Onneksi ollaan selvitty ilman sähkökatkoja. Niitä ei ole vielä ollut tätä taloa asuessa muutamaa minuuttia kauempaa. Ihme juttu, kun täällä sähkö kulkee vielä ilmakaapeleilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyl hyvä! Varsinkin kun on talossa pikkuinen, niin pitkät sähkökatkot olis varmaan ihan kamalia. Harvemmin meilläkään sähköt pitkään ovat olleet poissa. Mikä on kyl aika ihana juttu, kun meillä ei ole takkaa tai puuhellaa, joten sähkökatkon aikana talokin kylmenee.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niinhän siellä oli. Päästin äsken koirat ulos, niin siellä tippui vesi ränneistä. Taitaa olla reilusti lämpöasteita ja lumet saa kyl nyt kyytiä, mutta turha kai sitä on surra. Ainahan tuo ensilumi sulaa. Toivottavasti sataisi uutta ennen joulua =)

   Poista
 3. Kyllä on kaunista! On se kumma, miten mielikin virkistyy kun tulee lunta ja valoa! Sähkökatkoja meillä ei ollut, muualla on kyllä ollut senkin edestä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä juttu =) Meidänkin kylillä katkoajat vaihteli tosi paljon ja vielä eilen oli Pirkanmaalla sähköttömiä aika paljon. Pitkistä sähkökatkoistahan saa onneksi korvauksen, mutta ei se varmaan paljoa lohduta, jos pirtti on kolmatta päivää pimeänä ja pakastin täynnä pilaantunutta ruokaa.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos =) Tästä tulee kyl upea viikko. Mulla odottaa kangaspuissa melkein neljä metriä kirkonkaarta ja toivon mukaan se otetaan tänään pois. Mun eka matto on melkein valmis ♡

   Poista