lauantai 30. joulukuuta 2017

VUODEN 2017 VIRKKAUKSET


 "Ei ole tärkeää tehdä paljon, vaan tehdä koko sydämestään se minkä tekee."
    - Äiti Teresa
Vietämme vuoden viimeisiä päiviä ja olen parin viime päivän aikana käynyt läpi kuluneen vuoden tapahtumia. Eilen tarkastelimme kudontojani ja värjäyksiäni ja nyt on virkkauksien vuoro. Tämä on ollut upea vuosi ja on tapahtunut paljon sellaista, mitä en varmasti ikinä tule unohtamaan. Ihan niin paljoa en ole tehnyt kuin olisin halunnut.

Alkuvuodesta tein Moss Stichillä vitkatun vauvan peiton, joka löytyy tämän linkin takaa ja pari tyynynpäällistä, joista ensimmäinen on ehdoton suosikkini (löydät sen täältä). Tyynyn myötä opettelin yhdistämään palat viimeisellä kierroksella ja kirjoitin siihen myös ohjeet (löydät ohjeen täältä). Virkkasin Molla Millsin pallolaukun ohjeella tyynynpäällisen ja pääsin opettelemaan, kuinka korjaan virkkauksen pikkuväen saksimisten jäljiltä (pallotyynyn löydät tämän linkin takaa ja ohjeet rikkoutuneen virkkauksen korjaamiseen löydät täältä). Pikkuväelle virkkaisin Sik sak-myssyt ja kirjoitin niihin ohjeet, jotka löydät täältä.
Kesällä virkkasin varmasti eniten käyttämäni työt tähän asti. Koristelin kesäkenkäni virkatuilla kuvilla, jotka kävelin kesänä aikana lähes puhki (kengät kukkineen löytyy täältä). Virkkasin itselleni myös kukkalaukun, jota olen pitänyt valtavasti! Tavoitteenani oli tehdä laukku, johon mahtuu puoli elämää ja onnistuin siinä aika hyvin. Laukun löydät täältä. Pikkuväen huoneen ikkunaan virkkasin pieniä sateenvarjoja ja kirjoitin niille ohjeen. Virkattujen sateenvarjojen ohje oli blogini vuoden kolmanneksi luetuin juttu ja ilokseni olen nähnyt paljon sateenvarjoja somessa pitkin syksyä (sateenvarjot löytyvät täältä).  Arvaatko, että mikä on luetuin?
Minua pyydettiin taannoin mukaan yhteisvirkkuuprojektiin, joka tänä päivänä tunnetaan nimellä Kalevala Cal. Kalevala Calista tuli kansainvälinen menestys ja ylpeänä voin kertoa, että yksi peiton paloista, Neidon Kehrä on suunnittelemani ja Neidon Kehrän ohje on koko blogini hirstorian luetuin postaus. Neidon Kehrän ohjeineen löydät täältä. Aloitin itsekin virkata Kalevala Calia kasvivärjäämistäni langoista, mutta se on valitettavasti vieläkin kesken, enkä ole ehtinyt koko joulukuun aikana sitä tehdä. Keskeneräinen peitto kummittelee niin paljon mielessäni, että yritän tehdä sen nyt ensitöikseni valmiiksi, jotta voin aloittaa muut työt.

Juuri ennen joulua virkkasin kovalla kiireellä kirjastohuoneeseemme ison pitsimaton Molla Millsin Virkkuri-kirjan ohjeella. Pitsimaton löydät täältä.
Tämä oli vuoden viimeinen postaus ja tämän myötä haluan kiittää sinua rakas lukijani kuluneesta vuodesta. Kiitos jokaisesta kommentista, jotka olet jättänyt. Kiitos myös yhteistyökumppaneilleni mielenkiintoisesta vuodesta!

Mitä on luvassa ensi vuonna? Paljon kaikkea ihanaa ja paljon kaikkea värikästä! Ensi vuodesta tulee vähintään yhtä upea kuin tästä vuodesta, joten pysythän mukana menossa?

Käsityörikasta ja ennen kaikkea onnellista uutta vuotta!

16 kommenttia:

 1. Paljon kaikkea kaunista on valmistunut! Hyvää uutta vuotta:)

  VastaaPoista
 2. Kaikkea hyvää tulevaan vuoteesi.
  Kauniita, erilaisia ja näyttäviä käsitöitä.

  VastaaPoista
 3. Iloa uuteen vuoteen! (: Tuo kassi on kyllä niin kaunis. Peittoa odotellessa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mua vähän harmittaa, etten saanut peittoa valmiiksi ajoissa, koska nyt mun tekisi mieli tehdä kaikkea muuta =D

   Poista
 4. Todella kauniita käsitöitä on vuoden mittaan valmistunut :)
  Toivottelen oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta 2018.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset Tuulikki <3 Hyvää uutta vuotta myös sinulle =)

   Poista
 5. Aivan ihania kaikki! Jäänpäs tänne vakikurkistelijaksi!:)

  VastaaPoista
 6. Ihania töitä ihan kaikki! Jaksan aina ihastella sinun taitavaa värienkäyttöäsi. Ja työnjälki on myös superhuolellista. Odottelen innolla sinun Kalevala Cal peittosi valmistumista. Toivon sinulle ihanaa käsityövuotta 2018!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kalevala Calista puuttuu vaivaiset viisi palaa, mutta en vieläkään tiedä millä värillä yhdistän palat. Olin varannut yhdistämiseen keltaista, mutta pelkään, että peitosta tulee liian keltainen, jos yhdistän sillä ja sitä on melkein kaikissa paloissa =)

   Poista
 7. Kyllä olet tosi paljon virkkailut ja kaikki ihania ja kauniita.

  VastaaPoista
 8. Hienot koosteet olet tehnyt 2017 käsityövuodesta. Monipuolisia, upeita juttuja kaikki<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vuosikoosteita on mukavia tehdä ja näitä mun mielestä myös mukava lukea toisten blogeista. Monesti näistä bongaa jonkun jutun, mikä on mennyt joko ohi tai minkä olen jo unohtanut =)

   Poista