keskiviikko 3. tammikuuta 2018

TERVETULOA VÄRIKÄSTÄ VIRKKAUSTA -VIRKKAUSKURSSILLE


"Hän joka tietää kaikki vastaukset ei ole kysynyt kaikkia kysymyksiä."
 - Konfutse
Hyvää alkanutta vuotta! Tämä vuosi tuo mukanaan jotain ihan uutta. Pidän tammi-helmikuussa ensimmäisen Värikästä Virkkausta -virkkauskurssini. Kurssin aiheena on virkatut kukat ja mitä kaikkea niistä voi tehdä. Kurssilla virkataan kukkia ja koristellaan niillä niin harjanvarsia kuin kirjan kansia. Vaikka kurssin nimi on Värikästä virkkausta, voi kurssilla tehdä juuri sen värisiä töitä kuin haluaa ja jos kaipaat apua jonkun virkkauspulman kanssa, autan mielelläni.

Kurssi on tarkoitettu kaiken tasoisille virkkaajille ja jokainen voi tehdä omien taitojensa mukaisia töitä. Kokoonnumme yhtenä arki-iltana ja kahtena lauantaipäivänä Urjalan Yhtenäiskoulun tekstiililuokassa (päivämäärät näet alta). Otan ensimmäiselle kurssipäivälle mukaan töitäni  malliksi ja inspiraation lähteeksi.

Kurssimaksu on 25 euroa. Se ei sisällä materiaaleja, mutta kurssilla voi hyödyntää kaikkia kaappien periltä löytyviä lankoja eli lankakaupoille ei välttämättä tarvtse lähteä, jos lankaa löytyy omasta takaa. Värikästä virkkausta -kurssi on osana Valkeakoski Opiston kurssitarjontaa ja voit ilmoittautua kurssille tästä. Itse käyn Valkeakoski Opiston kankaankudonta ja värjäyskursseilla. Koko opiston kurssitarjontaan voit tutustua tästä.

Nähdään kurssilla!


8 kommenttia:

 1. Vaude Johanna, todella upeeta! Sä kyllä kerkeet moneen. Tosi hieno juttu, kun olet niin taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Tämä on kyl upea juttu, vaikka jännitän ensimmäistä tuntia tosi paljon =D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos paljon Tuula Maaria <3 Toivottavasti näitä tulee vielä lisää =)

   Poista
 3. Olet taitava ja varmasti kiva kurssi! Olen virkkaillut kukkia ja saattaisin vaikka innostua, jos ei asuttaisi niin kaukana.

  VastaaPoista