tiistai 17. kesäkuuta 2014

Rakastan sinua

Päivälleen viisi vuotta sitten meidät vihittiin vanhempieni puutarhassa. Omenapuiden katveessa vannoimme rakastavamme toisiamme nyt ja aina. Meillä ei ollut varaa suuriin häihin, joten suurta päiväämme oli juhlimassa vain kourallinen lähimpiä sukulaisia. Tasa-arvoisuuden vuoksi emme kutsuneet yhtään ystäväämme.

Tapasimme, ystävystyimme ja rakastuimme. En enää muista kumpi kosi kumpaa. Eikä sillä varmasti ole merkitystä. Eihän kumpikaan meistä muista enää edes kuinka tapasimme ensi kerran. Sen sijaan muistan missä suutelimme ensi kerran ja kuinka seurustelumme alkuaikoina makoilimme kerrostalon katolla katselemassa tähtitaivasta. Kuuntelimme samoista korvalappustereoista musiikkia ja paransimme maailmaa. Ihmismieli on erikoinen. Se säilöö muistoihin sen minkä haluaa.

Olemme molemmat muuttuneet paljon siitä millaisia olimme kun tapasimme. Ikä on varmasti tehnyt oman tehtävänsä ja olemme rauhoittuneet. Ennen kuin tapasimme, ehdimme molemmat elää nuoruuden ja omat, erilaiset elämämme. Olen onnellinen eläväisestä menneisyydestämme, sillä tiedän, etten menetä mitään enkä kaipaa mitään. Olen onnellinen tästä elämästä, joka on tässä ja nyt. Ja olen onnellinen, että saan viettää sen kanssasi.

Luonteiltamme olemme aivan erilaisia. Olemme kuin yö ja päivä. Ehkä se juuri onkin suhteemme vahvuus. Täydennämme toisiamme. Vaikka olemmekin erilaisia, haluamme tulevaisuudelta samaa. Haaveemme ja unelmamme ovat yhteisiä. Meillä on kaksi ihanaa lasta, joissa näen joka päivä sinut. Asumme ihanassa talossa ja sinä olet tehnyt minusta maailman onnellisimman ihmisen, vain olemalla siinä, vieressäni. Olet mieheni, lasteni isä, rakastajani, paras ystäväni ja koko elämäni.

Kiitän sinua rakkaani joka ikisestä päivästä ja yöstä, jotka olet kanssani viettänyt. Kiitän sinua elämästä, jonka olet kanssani jakanut. Kiitän sinua siitä, että saan olla kanssasi oma itseni. Kiitän sinua, siitä että olet siinä nyt ja aina. En pärjäisi enää ilman sinua. Rakastan sinua.

2 kommenttia:

  1. Kaunis kirjoitus rakkaudestanne. Paljon onnea ja rakkautta tuleville vuosille. <3

    VastaaPoista
  2. Lammen kokoinen kyynel silmäkulmassa luin. Ihanasti kirjotettu <3

    VastaaPoista