perjantai 4. syyskuuta 2015

Vauvanmyssyjä ViroonNyt on myönnettävä, että virkkasin nämä myssyt jo aikoja sitten, mutta ne jäi lähettämättä, koska en yksinkertaisesti osannut päättää, mihin ne antaisin. Se kuulostaa aivan yhtä naurettavalle, kuin mitä se onkin. Ehdin jo unohtaa myssyt, kunnes sain ne taas vastaani penkoessani vaatehuonessa. Kuulin, että eräs mieskuoro vie muutaman kerran vuodessa virolaiseen lastenkotiin lastenvaatteita ja leluja, joten myssyni lähtivät heidän mukanaan sinne. Oli ihanaa antaa nämä kuoron matkaan, kun tiedän apuni varmasti pääsevän perille ja itse koen, että tällaisten pienten töiden antaminen hyväntekeväisyyteen on mielekkäämpää kuin vain klikata verkkopankissa maksun hyväksymistä.

Olen virkannut vauvanmyssyt samalla mallilla kuin vuosi sitten tehdyt Taysin keskosmyssyt. Jotta sain myssyistä isommat, lisäsin silmukkamäärää ja kerroksia. Tusinaan myssyjä kului n. 240 grammaa ihanan pehmeää Hjertegarnin Blend Bamboo -lankaa. Kuvasin näitä terassillamme viimeisinä aurinkoisina hellepäivinä, kun pihalla sai vielä juosta ohut hellemekko päällä, eikä tarvinnut murehtia kenkien jalkaanlaittamisesta. Enää helteet eivät meitä helli vaan syksy tuli melkein yhdessä yössä ja hellemekko on vaihtunut villasukkiin ja kumisaappaisiin. Kylmenneistä ilmoista huolimatta haluan toivottaa teille aurinkoista viikonloppua. Toivottavasti saamme kauniin ruskan ihasteltavaksi.

6 kommenttia:

 1. Moni pikkunen sai siulta upean myssyn, hieno ajatus antaa ne lahjoitukseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näillä lahjoitustöillä saa itselleen melko helpolla niin hyvän mielen. Olisi ihanaa nähdä joskus kuva lapsesta tekemäni myssy päässä =)

   Poista
 2. Kauniita myssyjä! Jännää miten avustuskohteet putkahtelee esille milloin mitäkin reittiä. Hyvä sinä ja mieskuoro! <3

  VastaaPoista
 3. oih, aivan ihania myssyjä loistavaan tarkoitukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mun tekis mieli tehdä vielä jotain muutakin lastenkotiin, mutta en vain meinaa keksiä, että missä välissä. Liikaa suunnitelmia, mutta aivan liian vähän aikaa. Kuulostaa varmasti tutulle =)

   Poista