lauantai 19. syyskuuta 2015

Moron peräkonttikirppis syksy 2015

"Rikkaat lesket ovat ainoita tavaroita, jotka tekevät kauppansa uuden hinnalla." 
- Benjamin Franklin


Kuplalla saisi leikkiä nyt laiva on lastattu -leikkiä. Onnetar suosi minua ja pääsen ystäväni kanssa myymään meille ylimääräisiä tavaroita huomenna järjestettävään Moron peräkonttikirppikseen Tampereen keskustorille. Ukkokulta huokaisee helpotuksesta kun olen kaivanut kippoja ja kuppeja pois kaapeista ja vaatehuoneessa pääsee taas kääntymään. Kirppislöytöjen tekeminen on ihanaa, mutta tarpeetonta tavaraa kertyy nopeasti nurkkiin, kun ihan kaikkea ostettua ei aina tule käytettyä.

Koska kaikki mitä olen myymässä, on sellaista josta itsekin pidän, niin näiden hinnoittelu on todella vaikeaa. Haluaisin päästä tavaroista eroon, mutta en raskisi millään myydä aarteitani parilla eurolla. Fiksuinta olisi varmasti antaa ukkokullan hoitaa hinnoittelu, niin ei tarvitsisi murehtia, että menevätkö ne kaupaksi. Kupla on nyt lastattu ainakin ompelutarvikkeilla, napeilla, peltipurkeilla, muoviastioilla, vanhoilla lakanoilla, lehdillä ja lasten leluilla. Luultavasti joudun vielä pari Finelin kattilaa ottamaan mukaani ennen kuin niiden alla oleva hylly romahtaa niskaani. Pidetään peukkuja, että huomenna on kaunis ilma eikä sataisi ja että pääsen kaikista tavaroista eroon. Olisi hienoa kurvata kotipihaan tyhjällä kuplalla.

Jos Moron peräkonttikirppis ei sano mitään, niin huomenna (sunnuntaina 20.9.) Tampereen keskustorilla järjestetään yli 400 myyjän suurkirppis. Koska tapahtumaan on enemmän tulijoita kuin torille mahtuu, myyntipaikat on arvottu ennakkoon. Jos et pelkää väenpaljoutta, niin kannattaa lähteä ostoksille. Tapahtuma alkaa yhdeksältä aamulla ja päättyy klo: 15:00. Jos näette minut keskustorilla, tulkaa moikkaamaan!


2 kommenttia:

 1. No ohhoh! Olisi kiva olla paikalla, mutta valitettavasti välimatka hiukan liian suuri kirpputorireissulle;) Kätevää laittaa ylimääräinen myyntiin, kun harrastaa keräilyä ja väkisinkin hyllyt täyttyt välillä;) Ja jotain saa tuoda aina tullessaankin, kun ilmiselvästi jotain löytyy tilalle suurtapahtumassa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en uskaltanut lähteä kiertään ja etsiin aarteita, kun siinä on aina se oma riskinsä, että löytää jotain ja ajatuksena oli tällä kertaa vain vähentää tavaramäärää =)

   Eilen oli kyl hieno päivä ja tapasin aivan ihania ihmisiä. Parasta oli tavata eräs rouva, joka oli ollut Sarviksella töissä ja kuulla nappien valmistamisesta ♡

   Poista