keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Auringonkukka

Harjoitus tekee mestarin.


Elämässä kaikella on tarkoitus ja niin myös varmasti sillä, että innostuin juuri tämän kesän aikana käsin tarkentamisesta. Täydellistä keskittymistä ja rauhoittumista vaativa tarkennus tekee mielelle hyvää, kun pikkuväki käy läpi melkoisen haastavaa vaihetta lapsuudestaan.  Varmasti jokainen äiti tietää, millaisia kultamussukoita ne lapset on, kun vanhempi hokee ”mä haluan” ja kun ei saa tahtoaan läpi, koko kortteli kuulee sen. Pienempi puolestaan on sitä mieltä, että kaikki pitää saada tehdä ”ihan itte” ja saa päälle itkupotkuraivarit kokiessaan suurta vääryyttä, kun hänelle ei nyt sitä leipäveistä annettu omaan käteen. Ihan hetkeksi on upeaa painaa ovi kiinni ja karata kameran kanssa ulos. Pihalla ei tarvitse olla kauaa, kun ukkospilvet hälvenevät ja palaan taas sisään ihan eri ihmisenä.

Tämä on ensimmäinen vuosi kun meillä kasvaa auringonkukkia pihassa ja on ollut uskomattoman mielenkiintoista nähdä kuinka ne aukeavat ja puhkeavat kukkaan. Niiden kuvaaminen on ihanaa, kun kaikki pienetkin kohdat on oikeastaan aika isoja. Tuo toinen kuva on lempparini! Se on mielestäni niin ihastuttava! Taisin räpsiä neljäkymmentä kuvaa, mutta vain kuusi pääsi postaukseen asti, eli hieman joudun vielä harjoitella tätä. Olen rajannut kuvat, mutta muuten en uskaltanut muokata niitä. Tästä tulee upea, ihan erilainen päivä. Parin tunnin päästä istun koulun penkillä opiskelemassa kankaan kudontaa. Uskotteko kuinka paljon minua jännittää! Ihanaa keskiviikkoa!

P.s. Olen nähnyt mehiläisen peseytyvän!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vielä on hieman harjoiteltavaa, mutta ehkä se tästä =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. <3 Auringonkukat on ihania =) Mä en vain ymmärrä, et miten olen onnistunut kasvattaan tällaisia auringonkukkia, enkä yhtään sellaista tavallista, missä olisi ruskea keskus =)

   Poista
 3. Todella hieno kuvasarja, jopa draaattinen! Tuo kakkoskuva on myös mun suosikki, ihanana yksityiskohtana koppakuoriainen (?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kimalainen se on. Niitä pörrää melkoisesti meidän auringonkukissa. Yritin kuvata perhosta kukalla, mutta se lähti aina lentoon, kun lähestyin sitä kameran kanssa =)

   Poista