maanantai 20. heinäkuuta 2015

Blogiyhteistyö ja alennuskoodiLankasatama on uusi hankolainen lankakauppa, joka on avannut ovensa vasta viime marraskuussa. Alkuvuodesta se etsi innokkaita käsityöbloggaajia tekemään yhteistyötä kanssaan. Rohkenin kokeilla onneani ja laitoin hakemuksen matkaan. En oikeastaan uskonut mahdollisuuksiini, sillä on niin monia hienoja blogeja, jotka peittoavat mennen tullen tämän pienen piskuisen sivustoni. Talossamme raikuikin melkoiset riemun kiljahdukset ja tanssi tömisi saadessani Lankasataman Katjalta viestin, että olin yksi hänen onnekkaista yhteistyöbloggareistaan. Lisäkseni hän valitsi neljä muuta blogia, joihin kannattaa ihan ehdottomasti tutustua. Ne ovat: Mehukekkerit, Kapteenilla, Namin näköinen ja Puikoilta pujonnu.

Keväällä minulla oli kädet täynnä työtä torkkupeiton kanssa ja sitten ilmottauduin Knit 'n' Tagiin, joten aikani upposi graffitin tekoon. Sovimme Katjan kanssa, että katsomme suosiolla jotain mukavaa vasta kesällä ja viime viikolla sainkin ihanan pehmoisen paketin Lankasatamasta. Kääreiden sisältä paljastui aivan uskomattoman herkulliset värit Schachenmayrin Catania-lankaa. En ole aikaisemmin käyttänyt sitä, mutta olen kyllä kuullut siitä kehuja. Käsissä se on ainakin pehmeää ja jämäkkää, joten se on varmasti miellyttävää virkata. Jotain äärettömän ihanaa ja hienoa minun näistä nyt pitäisi tehdä. Joudun hetken miettimään ja suunnittelemaan, sillä en halua sen olevan mitään tavanomaista. Haluan sen olla jotain sellaista, jota ei nähtyään voi unohtaa.

Mikäli ette asu Hangossa tai sen lähistöllä, eikä kesälomareissunne suuntaudu ihan niille nurkille, niin Lankasatama palvelee asiakkaitaan myös verkkokaupan kautta ja postipoika polkee lankatoimitukset vaikka Inariin tai Imatralle. Valikoimasta löytyy laadukkaita lankoja, kuteita sekä erilaisia käsityötarvikkeita. Koska minä sain käyttööni lankoja, sain jotain myös teille rakkaat lukijat. Sain teille alennuskoodin. Syöttäkää koodi "Kesä1" tehdessänne ostoksia Lankasataman verkkokaupassa, niin saatte 5% alennuksen ostoksistanne. Käyttäkäähän alennus hyväksenne. Minä ainakin ajattelin tehdä niin! Ihanaa alkanutta viikkoa!

Lämmin kiitos Lankasatamaan pehmoisesta paketista ja alennuskoodista!


10 kommenttia:

 1. Ihanat värit! Sinähän keksit noista vaikka mitä ihanaa, olet niin taitava.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mummeli ♥ Värit ovat uskomattoman hienot! Toivottavasti keksin näistä jotain hienoa =)

   Poista
 2. Hienoa että päääsit mukaan yhteistyöhön ja sait noin ihania lankoja.Catania on mahtavaa lankaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja mukava kuulla ♥ Se tuntuu käsissäkin niin hienolta, että uskon sen olevan aivan ihanaa koukulla =)

   Poista
 3. Onnittelut blogiyhteistyöstä, hieno juttu! :) Catania on upeaa lankaa ja tosi herkun väriset sävyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mun tekis mieli jo vähän kokeilla sitä koukulle, mutta kai tässä on maltettava vielä hetki =)

   Poista
 4. Kiva kuulla, että entinen kotipaikkani on saanut ihka oikean lankakaupan. Onnittelut blogivalinnasta ja hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Toivottavasti pääset vierailemaan Lankasatamassa joku päivä =)

   Poista
 5. Catania on kyllä ihan huippu kesälanka! Ja Lankasatama saa kyllä kehut minultakin ♡ Oman yhteistyön toinen osa ottaa vielä julkaisua, mutta jospa saisin kuvattua ja kirjoitettua, kun työt helpottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla ♡ Mä odotan jännityksellä, että mitä olet tehnyt =)

   Poista