sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Elämä on ihanaa


Tämä viikonloppu on ollut täydellinen! Vihdoin ja viimein tuli kesä! Olemme syöneet aamiaisen kuistilla ja lähteneet sen jälkeen rannalle. On ollut niin kuuma, että olemme paenneet pahinta keskipäivän paahdetta sisätiloihin ja olen joutunut vetäytymään terassilta kuistin varjoon. Illalla pojat ovat lutranneet vedellä pihassa kastellen jokaisen neliösentin pihastamme. Pyykkikone on ihmeissään, kun ei ole enää ollut pyykkivuorta selatettävänä, kun perheen pienimmät juoksevat ulkona alusvaatteillaan. Olemme maistelleet mansikoita ja herneitä. Syöneet jäätelöitä ja hakeneet kuplalla uusia kukkia maljakkoon kuihtuneiden tilalle.

Iltaisin poikien mentyä nukkumaan, olen istunut vielä pihalla koneineni. Päälläni on ollut vain kevyt puuvillainen kesämekko, kun lämpöä on riittänyt pitkälle myöhäiseen iltaan. Pääskyset lentelevät taivaalla ja tuuli kuiskii puissa. Suomen kesä on kauneimmillaan, enkä haluaisi hukata siitä hetkeäkään. Ukkokulta on toista viikkoa lomalla ja saamme kokea kaikki nämä kesän rakkaat, ikimuistoiset hetket yhdessä. Mikään ei voisi olla paremmin. Elämä on täydellisen ihanaa. Nyt voisi aika pysähtyä. Ihanaa sunnuntaita ja mukavaa alkavaa viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Kerrassaan ihana juttu! Ja ihania kuvia. Just tuollaista kesäelämän kuuluukin olla. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♡ Se on niin sääli, että kesämme on niin lyhyitä. Toivottavasti kesän helteet eivät olleet tässä vaan jatkuisivat vielä =)

      Poista
  2. Ulkona on tosi ihana ommella, olen monena kesänä tehnyt niin.
    Sulla on muuten ihan mahtavan hieno ompelukone. Siskolla samanlainen, ikivanha, mutta millon vaan vaihtaisin omani siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mä pidän ompelukoneesta itsekin. Se on mun aarre <3 Sain sen teini-ikäisenä joululahjaksi, enkä tänä päivänä suostuisi vaihtamaan sitä mihinkään toiseen koneeseen.

      Toivottavasti vielä riittää ilmoja ulkona ompeluun. Mä ompelen aika vähän, mutta nyt olisi pari muutakin juttua mielessä, jotka olisi ihan kiva surauttaa tuolla ulkosalla. Keittiönpöydän ääressä ehtii kyhjöttään syksylläkin =)

      Poista