perjantai 10. huhtikuuta 2015

Hyvä viikko!





Tiesittekö, että ystävät ovat aivan ihania? Varsinkin sellaiset jotka tuovat tullessaan kukkia ja istuvat hetkeksi jutustelemaan. Ystäväni tuoma ruukkunarsissi pääsi keltaiseen Kehrään keskelle pöytää keräämään katseita. Se kun on tähän asti ollut muiden pannujen seurassa hyllyllä keräämässä pölyä. Jotain hyvää siis siinäkin on, ettei minulla ole ollut varaa ostaa käyttökuntoista pannua.

Tämä on ollut hieno viikko! Ukkokulta on viettänyt talvilomaansa remontoimalla makuuhuonettamme. Yhdelle seinälle laitoimme ehkäpä maailman hienointa Pihlgren ja Ritolan tapettia. Tänään saamme kantaa makuuhuoneeseen sängyn ja pääsemme pois olohuoneesta. Näette kuvia sitten kun mööbelit on saatu oikeille paikoilleen.

Siksak-peittoni etenee hitaasti mutta varmasti. Olen edelleen aikataulustani jäljessä mutta ei tässä vielä kiire ole. Teen sitä pikku hiljaa, mutta kovasti seuraava projekti jo polttelee sormiani. Huomenna Molla Mills on Toikassa ja ajattelin mennä käymään siellä. Olisi aika hienoa päästä sanomaan hänelle Moi. Lauantaina on luvassa Retrorehvejä ja pääsen tapaamaan Vaapukkaa ja Rynttyliisaa. Ketähän muita on paikalla? Muutaman viikon vaateongelma ratkesi eilen itsestään, kun löysin kirppikseltä Kaunottaren villamekon. Noin kymmenen selfien ja muun epäonnistuneen poseerauskuvan jälkeen tyydyin kuvaaman mekon makuuhuoneemme uudella lattialla. Eikö olekin ihana!

Tähän loppuun haluan vielä toivotella kaikki uudet lukijat lämpimästi tervetulleeksi blogini pariin. Toivottavasti viihdytte seurassani. 

Ihanaa loppuviikkoa ihan kaikille!





14 kommenttia:

  1. Kaunis tuo tapeetti. ja tuo mekko tai liivihame paremminkin, kunnon kotimaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Liivihameko se olikin =) Esittelin hametta kotiväelle ja 3-vuotiaamme totesi sen nähtyään, että äiti on niiiin wau ♥ Nuorena nuo miehenalut oppii, kuinka äidiltä saa kettukarkin =) Pari tuntia enää ja sitten saan vetää sen uudelleen päälleni =)

      Poista
  2. Hyvin sopii narsissit kahvipannuun, aurinkoisia molemmat.
    Upean tapetin löysitkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Kovin kauaa narsissi ei kukkinut, mutta niin paketin kyljessä kyl varoiteltiin. Ajattelin istuttaa sen kukkapenkkiin kunhan maa sulaa, sen pitäisi olla monivuotinen. Kukat on kyl ihania ♥

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Mä olin ihan onnessani, kun kerrankin löysin kirppikseltä itselleni hameen, jolle ei tartte tehdä mitään. Kuvia ottaessa vasta huomasin, että hamosen vuori on irti eli ompeluksihan tämäkin meni. Mut eiköhän tuo nyt tämän illan päällä pysy. Ompelen sen sitten myöhemmin =)

      Poista
  4. Olen ihan ihastunut pannuusi, mahtavan ihana, keväinen.
    Hienoa tapettia tulossa seiniin ja upea mekko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ♥ Pannu on kans mun lemppareita. Se on kuin pieni aurinko ♥

      Poista
  5. Mukavaa viikonloppua! Kauniita kuvia ja asioita tässä postauksessa.

    VastaaPoista
  6. Mekko oli kyllä tosi hieno ihan livenäkin. ;) Että moi vaan! Liityin lukijaksi kun en näköjään ennestään ollut. Muiden blogien kautta olen täällä kuitenkin käynyt kerran jos toisenkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mä tykkään kyl itsekin tuosta mekosta ihan hirvittävästi! Mulla ei ollut ennestään mitään vanhaa talvihamosta, joten toi oli aivan napakymppi löytö!

      Oli aivan ihanaa tavata sut! Toivottavasti tuollaisia rehvejä järjestetään toistekin! Tervetuloa lukijaksi <3

      Poista
  7. Mahtavat värit nuissa ekoissa kuvissa! Innolla odotan myös makkaripostausta, kaunis on tapetti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) mä tykkään kuvata ihan hirvittävästi, mutta joku sais opettaa mua ottaan sellaisia ihania aurinkoisia ja valoisia kotikuvia. Meidän keittiötä on niin kurjaa kuvata, ku se on pohjoispuolella eikä sinne paista koskaan aurinko. Kaikki kuvat on aina hirmu synkkiä vaikka väriä tosiaan löytyy.

      Mä postailen vähän ajan päästä makkarista. Onnistuin evakon aikana hukkaan verhot ja kun tarpeeksi kauan niitä etsin, löysin ne pyykkikorista pesemättömänä. Jahka saan ne silitettyä ja ikkunaan, niin eiköhän sit päästä taas räpsiin kuvia =)

      Poista