torstai 16. huhtikuuta 2015

Bannerikuvauksia ja arvonnan voittajatMitäs sanotte blogini uudesta bannerista? Banneri on siis tuo blogini ylälaidassa oleva iso kuva. Eikö ole aika kiva? Meillä oli maanantai-iltana bannerikuvaukset JLindfors | Photographyn kotistudiolla ja heiluin kuvaajan iloksi paikan päällä oman kamerani kanssa.  Kiltisti kuvaajani kuunteli, kun pari tuntia selitin hänelle rakkauslangoista, esittelin emaleitani ja höpötin niiden suunnittelijoista. Mikäli hän vielä suostuu emalisulkeisteni jälkeen kuvaamaan juttujani, hänellä luultavimmin on seuraavalla kerralla pelttoorit korviensa suojana.

Halusin, että bannerissa näkyisi blogini aiheet ja aika hyvin siinä mielestäni onnistuin. Olisi ollut hienoa saada kukat omasta pihastamme, mutta tähän vuoden aikaan se oli ihan mahdotonta, sillä meillä kukkii vasta sinivuokot. Olisin halunnut kuvaan kehäkukkia ja päivänkakkaroita, mutta paikallinen kukkakauppias ei sellaisiksi pystynyt muuttumaan. Uskotteko, että hänellä oli hymyssä pidättelemistä, kun tilasin häneltä luonnollisen näköisen, ketokukkamaisen kukkakimpun gerberoista ja krysanteemeista.

Raahasin kuvauksiin korikaupalla pannuja, kulhoja, mukeja ja ison laatikollisen lankoja, kun en oikein osannut päättää mitä kaikkea kuvaan tulisi. Lankakerät ovat aarteitani, joita metsästän kirppiksiltä ja marinoin kaapeissani, kun en raski niitä käyttää. Vanha taulun kehys lojui studion nurkassa ja se otettiin kokeeksi muutamaan viimeiseen kuvaan. Lisäsin Picmonkeyllä blogini nimen kehyksiin ja lopputulos on mielestäni aivan loistava! Blogilleni ei hienompaa banneria olisi voinutkaan saada! Vähän väliä olen avannut blogini ihan vain ihastellakseni bannerikuvaa.

HRVDE:n pääsylippujen arvonta on suoritettu perinteisellä lipukearvonnalla. Arpakulhona toimi mummolan vanha Pehtoori ja esikoisemme toimi taas onnetarena. Pääsyliput messuille voitti: Helly ja tnvkstrm@... Olen jo ollut yhteydessä voittajiin. Lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja onnea voittajille!


18 kommenttia:

 1. Ihana banneri! Olisipa mukava päästä tuollaiseen studioon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Studiossa oli kyl aivan mahtavaa! Olisipa mullakin oma studio, jossa räpsiä kuvat! Ei tarvitsisi talvipakkasilla kattaa terassille pöytää, kun sisällä ei valo riitä =)

   Hieman tuo vitivalkoinen tausta ja värikkäät kukat aiheuttaa mulle murheita. Musta tuntuu yhä, että tuo yksinäinen gerbera hyökkää päälle kuvissa. Viimeksi kun oltiin tuolla studiossa, mun kuvat oli ihan harmaita ja tällä kertaa olin säätänyt liikaa valotusta. Pitää elää toivossa, että jos sit seuraavalla kerralla onnistun =)

   Poista
 2. Onnistunut banneri, tyylikäs ja kodikas samalla kertaa :) (Tintti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tuo kehys on mielestäni hauska lisä kuvassa. Mulla on kyl sama kuva ilman tuota kehystäkin, eli jos haluan vaihtelua, niin voin vaihtaa siihen =)

   Poista
 3. Tosi ihana banneri!!! <3 Värikäs ja raikas, ja kauniisti sommiteltu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Mä kerron terkkuja kuvaajalle! Hänellä on silmää näissä. Mä vain kyselin lankakerät kädessä, että mitä värejä käytetään =)

   Poista
 4. Hieno banneri ja niin on muutkin kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Olisi ihanaa oppia kuvaamaan yhtä hyvin kuin kuvaajani! Pidän itse noista kahdesta kuvasta, joissa on emalimukeja ja varsinkin tuosta, jossa on virkkuukoukut. Ne ovat mielestäni ehkä onnistuneimmat =)

   Poista
 5. Ihana banneri! Niin kaunis, iloinen, kodikas, värikäs, valoisa... Aivan kuten koko blogisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Marjaana ♥ Teet mut aina yhtä onnelliseksi kommenteillasi =) Kiitos ♥

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä en oikein voi muuta kuin myönnellä tässä, pidän itsekin niin paljon tuosta kuvasta =)

   Poista
 7. No on ihana banneri! Ois aika komiaa jos ittelläki olis studiossa kuvattu banneri... :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ja pöh! Sulla on hieno banneri! Mä ainaskin tykkään =)

   Poista
 8. Ammattilaisen jälki näkyy kyllä! Hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mun pitää kertoa nää kehut kuvaajalle. Hän on varmasti mielissään näistä kehuista ♥

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos =) Mulla oli jo pitkään murheena tuo banneri ja nyt on niiin hyvä mieli ku se on kunnossa =)

   Poista