tiistai 19. tammikuuta 2016

Muisto kesästä

Voidaanko palata kesään vielä kerran? Ihan vain hetkeksi? Löysin nämä ihanat kuvat viime syksyltä. Istuin keittiön pöydän ääressä kahvini kanssa ja harjoittelin tarkentamista syksyn myöhäisiin kukkijoihin. Silloin oli vielä niin lämmin, ettei tarvinnut pukea puolta vaatekaappia päälleen vain sen takia, että pystyi kävelemään postilaatikolle. Vaikka tammikuu antaakin nyt parastaan, ei ole enää montaa kuukautta ensimmäisiin leskenlehtiin. Toivottavasti te tulette näistä kuvista yhtä hyville mielin kuin minä. Taidan huomenna koukata kaupan kautta ja ostaa itselleni tulppaaneja! Ihanaa tiistai-iltaa sinulle!


18 kommenttia:

 1. Ihania ja todellakin piristäviä kukkakuvia ❤️ Minä saan kukista aina virtaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kukat on kyl aivan ihania <3 Onneksi talvi on jo pitkällä ja kohta on taas kevät! Sit ei meekään enää kauaa kun on kesä ja uudet kukat =)

   Poista
 2. Oih, kauniita. Auringonkukka. <3 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Auringonkukat ovat kyl ihania <3 Tämä oli ensimmäinen vuosi, kun kasvatin niitä, mutta ei jää viimeiseksi. Tuo pieni on sellaisesti monihaaraisesta auringonkukasta =)

   Poista
  2. Oij, semmoisia en ole tainnut koskaan nähdäkään. (: Mie ootan että pääsen noita joskus kasvattamaan, kun on se punainen tupa ja perunamaa. ;)

   Poista
  3. Se oli vain metrin korkuinen mutta melkein yhtä leveä kukka. Se oli aivan ihana kirkkaan keltaisine terälehtineen ja se houkutteli paljon perhosia pihaamme <3 Mä en vain ymmärrä, miten onnistuin valitseen kaikkia hienoja ja erikoisia lajikkeita, mutta en yhtään ainutta ihan tavallista auringonkukkaa. Pitänee korjata tämä tänä kesänä =)

   Punainen tupa ja perunamaa kuulostaa aivan ihanalle <3

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuo loppukesän valo on kyl jotain ihan uskomattoman upeaa. Muutenkin kesällä kuvaaminen on ihanaa, kun on valoisaa niin pitkään =) Onneksi ei ole enää kauaa kesään <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä aloin viime kesänä harjoitella käsin tarkentamista ja keittiönpöydällä olevat kukat olivat aika usein mun kohteina. Niitä on mukava kuvata, kun eivät karkaa kameran edestä =)

   Poista
 5. Ihana tunnelma näissä kuvissa - ehkä se on juurikin se puuttuva lämpö, mitä juuri nyt ei ole. Mä kyllä tykkään myös talvesta, mutta eihän kevättä ja kesää mikään voita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tätä tunnelmaa ei saa talvella kuviin vaikka kuinka yrittäisin kuvata aurinkoisella ilmalla. Mä olen ihan sitä mieltä, etten pitäisi kesästä niin paljoa, jos välissä ei ensin olisi tätä talvijaksoa. Kunnon talvi paukkupakkasineen oikeastaan piristää (varsinkin silloin kun ei tarvitse työntää nenäänsä ulos), mutta se marraskuussa alkanut synkkä ja vetinen, kaksi kuukautta kestänyt kausi oli ihan kamala. Onneksi se on tältä talvelta taas ohi ja päivät vain pitenevät tästä =)

   Poista
 6. Voi mikä ihana banneri sinulla! Nyt vasta eksyin blogiisi, mutta jäänpä seurailemaan touhuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Bannerista mä en voi ottaa kunniaa. Mä olin vuosi sitten pannujeni ja lankakerieni kanssa kuvaajan luona ja hän kuvasi bannerin studiossaan. Olisipa kotona samanlaiset kuvausmahdollisuudet =)

   Tervetuloa lukijaksi <3 Toivottavasti viihdyt <3

   Poista
 7. Mulla on ollut tarkoitus parina syksynä tallentaa pihan viimeisiä kukkijoita. Olen vaan lykännyt asiaa hivenen liian kauan, halla on ehtinyt ensin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi harmi. Hallalla on kieltämättä paha tapa yllättää joka vuosi. Mä ostin viime keväänä vitivalkoisen daalian, eikä se tehnyt kuin yhden nupun ja tietysti se kukki vasta juuri ennen halloja. Varmaan sanomattakin selvää, että se jäi kuvaamatta. Toivotaan meille molemmille parempaa kuvausonnea tulevalle kesälle =)

   Poista
 8. Niin mun värisiä kukkia, kiitos päivän piristeestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne on ihanan värisiä ja niin kauniita <3 Kävin eilen ostaan tulppaaneja ja miten keväiseltä meidän keittiössä näyttääkään nyt. Mulla on jo mieli pitkällä huhtikuussa, vaikka maa on valkoinen ja ulkona on melkein parikymmentä astetta pakkasta =)

   Poista