perjantai 4. joulukuuta 2015

Kamalan ihana täkki


Onneksi mieltään saa muuttaa. Katselin tätä täkkiä vanhempieni vintillä jo pari vuotta sitten, mutta reikäisenä ja reunoilta paikkailtuna se ei oikein lämmittänyt mieltä. Löysin täkin uudestaan vähän aikaa sitten ja nyt se on jotain aivan ihanaa. Se on paksu ja painava. Se on ihanan lämmin ja tuo kangas on uskomattoman kaunis. Täkkiraasu kolhahti nyt oikein kunnolla. Sen alla kelpaa nukkua päikkäreitä ja lukea roskaromaaneja. Reikiä siinä on edelleen ja ne pitäisi korjata ennen kuin pikkuväki repii peiton riekaileiksi. Kangas on paikka paikoin kulunut seitin ohueksi ja olohuoneemme lattialla seilaa hyvin epäilyttävän näköisiä myttyjä, joita epäilen täkin täytteeksi. 

Aurinko ei halunnut herätä tähänkään päivään ja ulkona puhaltavasta tuulesta päätellen Pirkanmaalle on nousemassa kunnon myteri. Minun piti tänään ottaa kuvia sunnuntain postausta varten, mutta eihän tuonne ulos uskalla mennä, kun tuuli voi viedä mennessään ja sisällä on aivan liian pimeää. Joulukalenteri lupaili tälle päivälle askarteluja ja nähtäväksi jää, toteutetaanko ne kynttilän valossa. Mukavaa viikonloppua ja joulun odotusta.

P.s. Olettehan muistaneet osallistua Virkkuri 3:n ja Virkkuri Memon arvontaan? Arvonta-aikaa on vielä ensi viikon keskiviikkoon.

8 kommenttia:

 1. Ihana täkki! Vanhan ajan täkit olivatkin painavia..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne ovat. Nykyajan peitot ovat höyhenen kevyitä näiden vanhojen rinnalla eikä niissä ole näin kauniita kuvioita =)

   Poista
 2. Kaunis täkki ja ne kaikkein painavimmat on minusta ihan parraita :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä on kyl ollut aivan ihana viikonloppu. En tosin ole tainnut tehdä muuta kuin mankeloida meidän lakanat =)

   Vanhat täkit on kyl ihania. Muutaman silkkitäkin olen kirppiksiltä löytänyt, mutta näitä kuviollisia ei ole kuin yksi tämän lisäksi. Olen yrittänyt metsästää kankaan suunnittelijaa, mutta se ei ole vielä osunut kohdalle.

   Poista
 3. Todella kaunis täkki! Ja painavan täkin alla nukuttaa hyvin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin nukuttaa! Vanha, oikein painava täkki suojaa kylmältä ja kaiken maailman tuulilta. Parasta on, kun sen alta herää ja huomaa, että nenän pää on ihan kylmä, mutta muuten on suloisen lämmin =)

   Poista
 4. ♥ihana täkki, ihana sohva, ja aivan ihana hauva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Koiruus on meidän Selma. Se on jo vanha harmaahapsi, joka kuorsaa mun vieressä nytkin. Selma on yleensä siellä missä minäkin =)

   Poista