lauantai 30. huhtikuuta 2016

Voittajafiilis

"Olen joskus ollut kaamean, epätoivoisen, äkillisen alakuloinen, mutta siltikin tiedän aivan varmasti, että pelkkä elossa oleminen on jotakin mahtavaa."
- Agatha Christie


Heippa! Mitä kuuluu? Pahoitteluni yllättävästä blogihiljaisuudesta. Vaikka olen ollut vain viikon pois, niin tuntuu siltä, että edellisestä postauksestani on kulunut iäisyys. Saimme hirmuisen mahataudin ja kulunut viikko on vietetty siitä toipuen. Ukkokulta sattui kysäiseen minulta viime viikolla, että mihin tarvitsemme näin paljon täkkejä ja peittoja, niin tämän sairastuvan jälkeen osaisin siihen vastata. Voitte varmasti kuvitella millainen määrä pyykkiä minua odotti pesuhuoneessa, kun perheen pienin sairastui. Pikku hiljaa alan olla vahvasti siinä uskossa, että pyykit, jos nyt eivät lopu, niin ainakin ne vähenevät pesemällä ja saatamme vielä päästä normaaliin elämänrytmiin. Tuntui melko oudolta napata koukku käteen muutaman päivän tauon jälkeen ja alkaa hapuilla silmukoita. Hienointa tässä on se, että olen terve ja on kevät! Onneksi ehdin pullottaa simat ennen sairastumista ja saahan niitä munkkeja leipomon myymälästäkin. Tämän viikonlopun vietän kangaspuiden takana ja yritän saada eteisen mattomme valmiiksi. Vielä olisi viisi metriä lointa paukutettavana. Kommentteihinne vastailen hieman myöhemmin. Aivan ihanaa alkanutta viikonloppua ja hyvää Vappua!


18 kommenttia:

 1. Tsemppiä pyykkiurakkaan ja hyvää vappua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Nämä ihanat aurinkoiset ilmat vähän helpottavat urakkaa, kun saan kuivaustelineet pois pesuhuoneesta ulos kuivumaan =)

   Poista
 2. mahatauti on niitä keljuimpia juttuja.
  Mukavaa vappua

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No se on sitä! Se oli ihan niin kamala kuin mitä muistinkin sen olevan, mutta onneksi se on ohi =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on meidän kahden kesän projekti =) Sitä pitkin on mukava aamulla hyppiä paljain jalon päästämään kanat ulos. Mä haluaisin, että tänä kesänä tehtäis (tai siis ukkokultahan tuon teki) toisen polun kompostorille =)

   Poista
 4. Mahatauti on kamala.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää vappua.

  VastaaPoista
 5. Voi teitä, inhottavan vieraan olette saaneet kylään :( Parempaa ensi viikkoa toivon teille ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se oli kyl kurja vieras, joka toivottavasti ei palaa vähän aikaan =) Vitsit, miten ihanaa onkaan olla terve!

   Poista
 6. Toivotaanettä olette nyt jo kunnossa =))

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos =) Ihanaa, kun pimeä ja synkkä talvi on taas ohi ja on taas paljon enemmän valoa kuvaamiseen =)

   Poista
 8. Huh, onneksi olette jo terveitä! Vatsataudit on kyllä sieltä ja syvältä. Ihania keväisiä kuvia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Vatsatauti on kyl taudeista kamalimpia ja ihan kauheaa, kun se tarttuu niin helposti, että on melkein varmaa, että kaikki perheenjäsenet sairastavat sen vuorollaan. Tämä oli meidän ensimmäinen vatsatauti ja toivottavasti viimeinen. Se tosin taitaa olla vain toiveajattelua =)

   Poista