torstai 29. tammikuuta 2015

Reseptivinkki: Helppo kanacurry


Pidämme mieheni kanssa intialaisesta ruuasta ja muutama kuukausi sitten löysin aivan ihanan kanacurryreseptin internetin syövereistä. Olen tehnyt tätä nyt neljä kertaa ja se aina on yhtä hyvää! Resepti on helppo, mutta se on englanniksi enkä harmikseni saanut lupaa sen suomentamiseen. Kannattaa silti nähdä kääntämisen vaiva ja kokeilla sitä! Ohje on oikeasti haudutuspadalle, mutta koska minulla ei ole sellaista, olen tehnyt kastikkeen ihan tavallisessa teflon-kattilassa. Ohjeen mukaan kanat laitetaan pataan raakana, mutta olen kyllä aina ensin pyöräyttänyt niitä pikaisesti pannulla ja sitten keitellyt kastikkeessa neljästä viiteen tuntiin. Garam Masalan määrää olen myös hieman vähentänyt, sillä mielestäni ainakin Santa Marian mausteseoksessa maistuu vähän liikaa kardemumma, mutta nämähän ovat vain niitä makuasioita joista voi olla montaa eri mieltä. Koska resepti on valmiiksi gluteeniton, teen itselleni ihan saman kastikkeen, mutta korvaan vain kanan tofulla. Naanleivän resepti löytyy myös samalta sivustolta. Voitelen Naanleivän aina paiston jälkeen voisulaan murskatulla valkosipulilla ja se on mieheni mielestä aivan taivaallista!

2 kommenttia:

  1. Voi että, pitää ainakin tuo naan leipä laittaa testiin, se on vaan niin herkkua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole kokeillut muita reseptejä kun tuo on meidän isännelle ja lapsille uponnut niin hyvin. Ehkä mä vielä jonain päivänä uskaltaisin kokeilla Naan-leivän tekoa gluteenittomana, niin saisin itsekin maistaa sitä =)

      Poista