maanantai 5. lokakuuta 2015

Valoja ja varjoja

"Jokaisena päivänä pitäisi kuulla vähintään yksi kaunis laulu, lukea hyvä runo, nähdä jokin oivallinen maalaus ja jos mahdollista, puhua muutamia järkeviä sanoja."
    - Goethe


Päivät lyhenevät ja aurinko paistaa päivä päivältä matalemmalta. Sen säteet osuvat uusiin kohtiin luoden uusia ennennäkemättömiä varjoja. Illalla sen valo on pehmeä ja kauniin kellervä, ihan erilainen kuin kesäisin. Vaikka syksy on jo kovasti painanut päälle, en haluaisi millään päästää irti kesästä. Puutarhani on ilmeisesti samaa mieltä kanssani, sillä kukat kukoistavat yhä ja tekevät uusia nuppuja. Joka ilta käyn yhtä huolissani nukkumaan. Peläten, että aamulla minua on vastassa paleltuneet kukat. Viime yönä peittelin jo unissani harsolla mustia petunioita. Ei kai se ollut enneuni? Ensi yöksi on luvattu hallaa. Joko pitää luopua kesästä?

Ihanaa alkanutta viikko sinulle.6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Pahaa pelkään, että kesä menee menojaan. Tänään oli jo päivälläkin viileää.
  Aurinkoisia syyspäiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Jep, kyllä se on luovutettava. Viime öinen halla vei melkein kaikki kesäkukat. Miljoonakellon ja yhden petunian sain pelastettua, kun nostin ne illalla chilien seuraksi saunaan. Meillä on vähän tunkua lauteilla

   Poista
 2. Voi miten kauniita kuvia olet ottanut! Liityin nyt vihdoin lukijaksi, kun näköjään eksyn tänne aina tasaisin väliajoin ihastelemaan juttujasi (kirppislöytöjä, käsitöitä..) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ ja tervetuloa mukaan! Toivottavasti viihdyt =) Nehän ne taitaa olla blogini luetuimpia juttuja =)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Ylimmäinen enkelikuva on mun lemppari. Lasienkeli on koko kesän roikkunut ovemme pielessä, mutta vasta nyt syksyllä auringonvalo osuu siihen niin että se ihan hehkuu ♥

   Poista