perjantai 22. toukokuuta 2015

Viisi väriä: Sininen


En meinannut osata päättää, että kumman valitsen värihaasteen viimeiseksi väriksi, sinisen vai valkoisen. Kodissamme on valkoista enemmän näkyvillä, koska seinämme ovat muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta valkoiset, mutta ajattelin pelkkien seinien kuvaamisen olevan hieman tylsää. Se on niin arka väri ja varsinkin lapsiperheessä, se on yleensä se joka on ensimmäisenä likainen.Tosin kyllähän ne puurotahrat näkyy tummassa keittiönlattiassakin ja jugurtti ruskeassa keittiönpöydässä.

Ensiasunnossani oli ihan kaikki sinivalkoista ja sain tuolloin yliannostuksen sinisestä. Tällä hetkellä sitä löytyy enää makuuhuoneestamme ja lastenhuoneesta, mutta sieltäkin yllättävän vähän. Johtuisikohan se siitä, että heidän siniset mattonsa odottavat autotallissa pesua ja talvella ikkunassa roikkuvat siniset eläinverhot ovat vaihtuneet kesäisiin kukkaverhoihin. Keittiössämme sinistä on vain muutamassa pannussa ja purkissa. Olen melko hyvin onnistunut rajaamaan sinisen pois talostamme, mutta parin viime kuukauden aikana turkoosi on alkanut miellyttää silmääni. Näillä näkyvin ainakin huutokaupasta ostettu miljoonalokerikko saa turkoosin värin pintaansa. Nähtäväksi jää, mitä kaikkea muuta sillä vielä maalaan.

4 kommenttia:

 1. Nuo sinun kahvipannut on aivan ihania!
  Huomenna, ei kun kello onkin jo noin paljon, siis tänään, on sinun ja turkulaisen puun suuri päivä. Odotan kovasti kuvia puustasi. Toivottavasti ilma suosii ja kaikki menee muutenkin nappiin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ mua harmittaa, etten ole voinut kartuttaa kokoelmaani enää pitkiin aikoihin. Vaikka koluan joka viikko kirppiksiä, ei mun kohdalle osu ikinä halpoja pannuja =)

   Poista
 2. Ihania sinisiä! Mä tykkään sinisestä ja turkoosista. Itse en oo saanut siitä yliannostusta, kun ysärillä sinisen kauden vallitessa asuin vielä koti kotona, siellä oli aika maltillisesti sinistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ mulla oli siinä ekassa asunnossa sohvakin sininen ja nuo verhot ovat niiltä ajoilta. Ne olis varmaan lähteneet kiertoon, jos eivät pimentäisi huonetta säkkipimeäksi. Meitä ei valoisat kesäyöt valvota, ku voidaan vetää verhot ikkunan eteen =)

   Poista