torstai 14. toukokuuta 2015

L niin kuin lasinalunenTurkulainen puuni saa ylleen seiskaveikoista ja mummon vanhoista villalangoista virkattuja lasinalusia. Hetken mielijohteesta vaihdoin erään toisen kukkamallin näihin kukan muotoisiin pikkuliinoihin. En enää edes muista, mitä etsin Pinterestistä, kun vahingossa törmäsin ohjeeseen. Osaisiko joku kertoa, onko tällä mallilla jotain nimeä? Se on aivan ihana! Kuvio on hieman samantyylinen kuin japanilainen kukka, mutta reunus on virkattu eri tavoin. Lasinalusia on valmiina parikymmentä ja ne ovat taas kaikki erilaisia.

Tätä projektia aloittaessa minulla oli kaksi vadillista lankoja, mutta nyt toinen on täynnä tehtyjä töitä. Varovaisesti uskallan sanoa, että virkkausprojektini alkaa olla loppusuoralla. Lasinalusten lisäksi olen kuluneen viikon aikana virkannut mandaloita ja perhosia, joihin löysin Pinterestistä todella helpon ohjeen. Ukkokulta naureskelee, että meillä on virkkaustehdas kirjastohuoneessa kun väännän hikihatussa lisää täytettä työhöni. Tänä iltana virkkaan vielä yksivärisiä kukkia ja huomenna menen kukkani ja mandalani kanssa valokuvaajan luokse ja hän ikuistaa tämän ihanan väriloiston.

Knit 'n' Tag on ensi viikon lauantaina ja viimeisen viikon aion pyhittää työni kokoamiseen ja mahdollisten lisäosien tekoon. Näillä näkymin tämä on viimeinen graffitipäivitys ennen varsinaista tapahtumaa. Tämä on ollut tähän asti aivan mahtava seikkailu värien maailmassa ja olen oppinut valtavasti värien käytöstä kokeillessani erilaisia väriyhdistelmiä. Kiitos kun olet ollut seurassani.

Mikäli joku aikaisempi Knit 'n' Tag postaus on mennyt ohi, niin tässä vielä linkit aikaisempiin postauksiini:
Pikkukukat
Japanilaiset kukat
Mandalat
Turkulainen puu 


4 kommenttia: