sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

Yllätyspalkinto ja ystävänpäivä arvonnan voittajatJep! Monikossa. Voittajat. Pelkäsin, ettei kukaan osallistu järjestämääni arvontaan, mutta toisin kävi. Ystävänpäivä arvonta oli menestys ja tulin niin iloiseksi useista osanottajista ja ihanista kommenteistä, että kipaisin viime viikolla Toikaan ja ostin yllätyspalkinnoksi kaksi kerää Carmenia. Arvoimme siis alkuperäisen ystävänpäiväpaketin (kaksi Carmenia, kaksi kerää Blend Bambua ja bambukoukut) lisäksi toisen palkinnon, jossa ovat nuo kaksi kerää ihanaa alpakka-silkkilankaa.

Halusin toteuttaa arvonnan perinteisellä lipukearvonnalla ja pari iltaa sainkin askarrella arpoja. Ukkokultani toimi virallisena valvojana ja esikoisemme onnettarena. Arvontakulhonani oli tälläkin kertaa Finelin Kehäkukkakulho. Olin henkisesti varautunut kunnon kaaosarvontaan, jossa kulhot lentävät ja seisomme arpasateessa tai kädessäni on kourallinen ryttysiä ja ruttuisia arpoja. Yllätyksekseni onnettareni malttoi nostaa yhden arpalipun kerralla ja hän jopa malttoi vielä pitää lippuja melkein koko ajan paikallaan, että sain otettua niistä kuvan. Tämä oli melkoinen saavutus 3-vuotiaalta ikiliikkujalta.

Kulhosta nousi ensimmäisen Lauran lappu (Laura's Little Notebook) ja hänelle lähtee ystävänpäiväpaketti. Yllätyspalkinnon puolestaan saa Anja Hokajärvi. Onnea voittajille ja lämmin kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Olen ollut yhteydessä voittajiin!

17 kommenttia:

 1. Onnittelut voittajille. Ihanat palkinnot saavat. :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä iloinen yllätys! Minua on nyt kyllä onnetar suosinut viime aikoina! Ihana palkinto, kiitos oikein paljon siitä! :)

  VastaaPoista
 3. Täällä myös iloinen yllätyspalkinnon saaja odottelee lankoja niinsano
  tusti vesi kielellä, että pääsisi hypelöimään... Kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä sen arvoisia =) Carmen on pehmoista kuin pumpuli ♥

   Poista
 4. Onnea ihanien palkintojen voittajille!

  VastaaPoista
 5. Onnee voittajille. Mulla on sulle blogissani haaste. :-)

  VastaaPoista
 6. Onnittelut voittajille! Arvontakulho on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Pidän siitä itsekin. Mä ostin sen vuosi sitten Helsingin vintagemessuilta. Toivottavasti löydän tänä vuonna messuilta toisen =)

   Poista
 7. Sain tänään postissa lankapaketin ja lankakerät ovat aivan ihanan tuntuisia. Ravelryssä näkyy olevan tälle Bremont Carmen-langalle 181 projektia ja rating 5 tähteä (50 henkilön arvio), joten on mieluinen tuttavuus :-) Huivi on ainakin nyt suunnitelmissa, kunhan saan keskeneräiset ensin tehtyä. Tämä harrastus vie niin mukanaan, että on yleensä kolme keskeneräistä ja viittä uutta suunnittelee...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että paketti on perillä =) Kerrothan sitten, mitä langoista syntyi?

   Poista