torstai 12. maaliskuuta 2015

Retrorehvit

Noh? Mitä sanotte paikasta? Eikö olekin aika makea? Ajatelkaa vielä taustalle leppoisa puheensorina, nauru ja levysoittimessa pyörivä Beatlesin levy. Ilokseni minut kutsuttiin viime lauantaina järjestetyille Retrorehveille Tampereen Forget-Me-Not:iin. Suosittelen poikkeamaan Aleksanterinkadulla, sillä Forget-Me-Notin puoti kaikkine retroherkkuineen ja Oopsy Daisyn kahvila ovat näkemisen arvoisia. Niiden sisustus poikkeaa melkoisesti valtavirrasta ja ovatkin ehkä juuri sen takia niin ihastuttavia. Puodista löytyy monenmoista vanhaa ja värikästän ja kahvilan puolella sain herkutella gluteenittomalla Browniella ja luomuteellä, mutta parasta retrorehveissä oli kuitenkin seura.

Oli aivan mielettömän ihanaa tavata upeita naisia ja yhtä miestä tuttujen blogien takaa ja saada lukulistalle vähän uusia väripilkkuja. Ihan kaikki vieraat eivät olleet bloggareita vaan joukkoon mahtui muitakin retrohenkisiä. Puheenaiheena taisi kaikilla olla kirppikset, kierrätyskeskukset ja aarteet, mutta sekaan mahtui juttua niin inkivääristä kuin mustasukkaisista ranskiksista. Rehvit olivat aivan mahtavat! Kiitokset Forget-Me-Notin ja Oopsy Daisyn väelle mahtavista rehvipuitteista ja Vaapukalle ja Rynttyliisalle tapahtuman järjestämisestä. Rehvataanhan toistekin?
 

10 kommenttia:

 1. Oih, mikä paikka! Ihanat kankaat, jotka kovin tuttuja ovat kuosiltaan. ..ja niin paljon muuta. Kuvat kertoivat niiin paljon! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on aivan ihana ♥ Pitää vain olla tarkkana, ettei osta koko puotia tyhjäksi =)

   Poista
 2. Voi miten ihana paikka! Varmasti kiva tapahtuma. Aina on mukava saada kasvot bloggaajille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Olisipa kässäbloggaajillakin joskus tällainen tapahtuma. Olisi ihanaa tavata blogeista tuttuja kässäilijöitä ♥ ja oli siellä muitakin. En ollut yksin. Mun valokuvaustaidoilla ei saatu hyviä kuvia missä olis ollut ihmisiä. Mä olin taas liian malttamaton kuvaaja =)

   Poista
 3. Ihanalta näyttää. Sormia ihan syyhyää päästä penkomaan....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuolla kuluu kyl aika, kun ympärillä on niin paljon katseltavaa mutta pölyjen pyyhkijää ei käy kateeksi =) Mä haluaisin kanssa tuollaisen vanhan astiakaapin, jollainen kuvissa vilahtaa. Meillä ei vain taida olla sille paikkaa. Pitäisi ostaa isompi talo =)

   Poista
 4. Joo, rehvataan toistekin! :-D
  Kauheen hyvät kuvat oot ottanu. Muistaakseni lupasin linkittää sulle sen hyvän porkkanakakun ohjeen, se on tässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos =) Olis ollu kyl ihan kiva laittaa sellaisia kuvia joissa olis ollu ihmisiäkin, mutta jos sain onnistuun kuvan missä kaikkien kasvot näkyi tarkasti, niin joku just sanoi jotain ja kasvot oli ihan muikeana. Loput olikin sellaisia, missä oli valtava teemuki peittämässä kasvoja tai sit ne oli ihan sumeita ku paparazzi ei malttanut pysyä paikoilleen =)

   Kiitos reseptistä! Mä kokeilen joku päivä!

   Poista