keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Ilahduta bloggaajakaveria!Sain haasteen Villasukkavuoden ihanalta Marjaanalta. Suuret kiitokset!

Haasteen säännöt ovat yksinkertaiset:
 • Kirjoita blogiteksti, jossa kerrot haasteen säännöt ja haastat mukaan valitsemasi bloggaajat (päätät itse määrän). Jos haluat, ylläolevaa kuvaa saa vapaasti käyttää postauksessa!
 • Kun haastamasi bloggaaja lähtee mukaan ja julkaisee haastepostauksen blogissaan, laita ilahdutusasia vireille. Voit ilahduttaa bloggaajakaveria sinulle sopivimmalla tavalla esimerkiksi postittamalla hänelle kortin, kirjeen, pienen herkun tai jotain omatekemää. Ilahduttaa voit myös vaikkapa kommenttien tai sähköpostin välityksellä!
 • Voit tottakai ilahduttaa myös haasteessa jo mukana olevaa bloggaajakaveria, mutta silloin haastetun ei tarvitse enää itse haastaa uusia kirjoittajia. :)

Haasteen vaikein tehtävä oli valita haastettavat, sillä en kai voi haastaa kaikkia lukuluetteloni blogeja, vaikka ne ovatkin toinen toistaan ihastuttavampia. Pitkän harkinnan jälkeen minulta lähtee haaste kahteen blogiin, jotka ovat:
 • Rynttyliisan Kotkotukset Blogi joka piristää harmaintakin päivää. Se on pullollaan retroilua, väriä, kirppistelyä ja onhan siellä käsitöitäkin.
 • Käsityöblogi Ilosofiaa, Blogi josta löytyy ihania käsitöitä ja aivan ihastuttavia kuvia. Sen pariin on aina mukava palata. Ilosofian Johannan emännöimästä Käsityöblogit-ryhmästä olen löytänyt uusia blogeja ja saanut vertaistukea muilta bloggaajilta tässä varsin ihanassa mutta välillä haastavassa harrastuksessa.

6 kommenttia:

 1. Kiva kun otit haasteen vastaan. ♥ Laitatko minulle yhteystietosi sähköpostiin, niin jonain päivänä postilaatikostasi saattaa löytyä... :)
  marjaananposti@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun haastoit ♥ Laitoin sulle postia =) Ihanaa viikonloppua ♥

   Poista
 2. Oi! Kiitos haasteesta! Otan ilomielin vastaan. :-)

  VastaaPoista