sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Ihan oikea blogi löytyy nyt Facebookista, Instagrammista, Bloglovin'sta ja Blogilistalta.

Olen yrittänyt hieman kiristää kirjoitustahtiani ja pyrkinyt julkaisemaan tämän vuoden puolella vähintään pari juttua viikossa. Juttujononi alkoi olla jo niin pitkä, että tapahtumat olivat jo vanhoja päästessäni niiden kimppuun. Vuoden kirjoitusharjoitus on teettänyt tulosta ja kirjoittaminen on huomattavasti helpompaa kuin aloittaessa. Toistaiseksi aikatauluni on sallinut tiuhemman kirjoitustahdin ja toivon kovasti, että näin on myös jatkossa.

Toivoisin, että käytte tykkäämässä ja seuraamassa blogiani sosiaalisen median puolella, niin pysytte seuraamaan entistä helpommin kirjoitteluani. Vuoden vaihteessa otin itseäni niskasta kiinni ja tein blogilleni Facebook -sivut (Linkki sivuilleni).  Olin siirtänyt ja siirtänyt tuota viiden minuutin ”urakkaa” jo varmasti puoli vuotta. Linkitän uudet blogikirjoitukseni aina Facebookkiin ja teidän on sitä kautta helppo poimia tuoreimmat turinat uutisvirrastanne.

Alkuvaikeuksien jälkeen olen siirrellyt kuvia myös Instagrammiin (linkki Instaan).  Harmikseni en saanut koneeltani alkuperäisiä "merkkaamattomia" kuvia, vaan jouduin laittaan sinne blogiini ladatut kuvat. Toivottavasti puolikkaat signeeraukset kuvissa eivät häiritse muita kuin minua. Pyrin aina laittamaan jokaisesta jutusta ainakin yhden kuvan, joten sitä kautta on myös helppo pysyä mukana.

Blogilistalla (linkki blogilistaan) ja Bloglovinissa (linkki Blogloviniin) blogini on ollut jo hetken aikaa. Koin mielettömän onnistumisen huuman kun viikon tuskailun ja kokeilujen jälkeen onnistuin saamaan blogini sivupalkkiin painikkeet näihin ohjelmiin. Facebookkia en vielä osannut sinne linkittä, mutta alkuhan tämäkin on.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti