torstai 20. helmikuuta 2014

Ihania, ihania lankoja

Muutama viikko takaperin kävin Tampereen Lankaideassa ostoksilla. Olimme vain ohikulkumatkalla, kun huomasin vieressä lankakaupan ja minun oli aivan pakko päästä käymään siellä. Tiesin Lankaidean myyvän Dropsin lankoja, joita olin jo pitkään halunnut kokeilla. En kuitenkaan halunnut ostaa ensimmäisiä Dropsejani verkkokaupasta, vaan halusin päästä hypistelemään lankoja ennen ostopäätöstä. Värivalikoima oli huumaava! Ostin monta ihanan värikästä kerää.

Facebook -ystäväni saivat kuulla tuutin täydeltä lankahehkutustani. Ja nyt saatte tekin! Ne ovat ihania! En malta olla hypistelemättä egyptiläistä puuvillaa. Se on niin pehmeää! En tosin tiedä mitä niistä tekisin. Jotain erikoisen ihanaa ja ihan itselle. Virkkaisinko siitä neuletakin? En ole ikinä tehnyt sellaista. Osaisinkohan? Minun on mietittävä tätä toden teolla!

Ihastellessani liikkeessä värejä, myyjä kehotti minun laittamaan langat isoon lasipurkkiin. Niin tein! Mummolan kellarista pari vuotta takaperin kaivettu suuri Karhulan purkki sai arvoistaan säilytettävää. Talvi onkin hyvää aikaa pitää lankoja ikkunalla koristeena. Eipähän tarvitse pelätä, että aurinko haalistaisi värejä.

 
 

Eivätkö ne olekin ihania? Myönnän, että purkkiin on löytänyt tiensä myös muutama uusi, myöhemmin ostettu lankakerä. Olen toivoton lankahamsteri! En kykene kulkemaan kaupassa kiertämättä lankahyllyn kautta.

Sain niin hyvää asiakaspalvelua, että minun on sanottava siitä pari sanaa. Minua palvellut ystävällinen naisihminen oli ilmeisesti tottunut naisten sinkoiluun ja hypistelyyn liikkeessä. Olin ensimmäistä kertaa elämässäni ihan oikeassa lankakaupassa enkä oikein tiennyt miten päin olisin ollut. Kaikki värit ja toinen toistaan pehmeämmät lankakerät huusivat minua luokseen. Huh! Ihana lankakauppa ja ihana henkilökunta! 

6 kommenttia:

 1. Dropsin langat ovat kyllä aivan mahtavan ihania :) Olen niihin saanut tutustua kanssa ihan vasta lähiaikoina, ja paluuta ei ole perusnovitoihin. Ah ihania! Niitä on ihana hypistellä, kosketella ja miettiä mitä niistä tekisi. Ei vaan raaskisi mihin tahansa niitä kuluttaa :D Neuletakki olisi haaveena myöskin, kunhan vain sellaisen osaisi tehdä hihii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi minulla ei ole kiire päättää mitä langoista tekisin. To do-listani on niin pitkä, että taidan päästä näihin käsiksi vasta syksyllä =)

   Poista
 2. Ystäväni on myös hullaantunut noista riihimäen purkeista, niitä on jokapaikassa! Ihana idea koristeeksikin tuo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lasipurkki lojui kellarissamme, kun en oikein tiennyt mihin sitä tarvitsisin. Ihanaa kun vanhus pääsi käyttöön :)

   Poista
 3. Langat toimii hyvänä sisustuselementteinä! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin toimii :) Ja piristävät kun pihalla on päivä toisensa jälkeen vain harmaampaa ja harmaampaa.

   Poista