sunnuntai 22. toukokuuta 2016

Kesäfarkut ja virkatut rannerenkaat


"Pitää uskaltaa olla oma itsensä, vaikka oma minä osoittautuisikin pelottavaksi ja omituiseksi."
- May Sarton


Sain ystävältäni kassillisen farkkuja leikeltäväksi, mutta minulle sopivia, ihanan pehmeäksi käytettyjä farkkuja, en raskinut saksia vaan otin ne käyttöön. Niissä oli pari tahraa, jotka eivät lähteneet pesussa, joten peitin ne virkatuilla kukilla ja mandaloilla. Virkkasin koristeet kakkosen koukulla vanhoista virkkauslangoista ja ohjeet näihin löysin Pinterestistä (isomman ohje on tämän linkin takana ja pienemmän tämän takana. Kukkien ohjeita löytyy mm. tämän linkin takaa). Isompi mandala ei onnistunut ihan ohjeen mukaisesti vaan parilla kierroksilla jouduin lisäämään silmukoita. Kukat ja mandalat olivat yön yli pingotettuina ja ompelin ne kiinni käsin. Jos haluan vaihtaa koristeita vaikkapa eri värisiin, niiden irrottaminen onnistuu ihanan helposti.

Koska minulla on nyt uudet ja hienot farkut, tarvitsin myös niihin sopivat rannerenkaat. Korujen ohje löytyi Pinterestistä mandaloiden ohjeita metsästäessä ja nämä ovat niin hienot, että taidan tehtailla näitä muutaman lisää! Nämäkin olen tehnyt ihan virkkauslangasta ja kakkosen koukulla. Toinen rengas pysyy kiinni pienellä napilla ja toinen solmitaan, mutta taidan vaihtaa siihenkin nappikiinnityksen, sillä nauhojen solmiminen ilman toisen apua on hankalaa. Minulla ei mennyt tuntiakaan yhden rannerenkaan tekemiseen eli tämä oli ihanan nopea työ eikä vaadi paljoa materiaaleja. Näillä asusteilla mennään kohti kesää! Aurinkoista sunnuntaita!

20 kommenttia:

 1. Sinä se olet huippupaketti! 💕

  VastaaPoista
 2. Ihanat nuo rannekorut ja näytät muutenkin kivalta! Ja siis kiva nähdä sut. :) Itse kaipaan blogeissa niiden kirjoittajia myös aina välillä näkösälle. Että siis kiva nähdä, millainen tyyppi siellä noita kaikkia hienouksia tekee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli melkoinen kynnys astua kameran takaa sen eteen, kun on tietoinen siitä, että ohi kiitäneet vuodet alkavat jo näkyvät ja neljän vuoden aikana haalittuja silmäpusseja ei saa meikkivoiteilla tai peitepuikoilla piiloon. Ei ainakaan mun meikkaustaidoila =) Mutta suuri kiitos <3

   Poista
 3. Piristystä farkkuihin, hieno kokonaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Farkut pääsi tänään heti päälle, kun lähdin kauppakierrokselle =)

   Poista
 4. Hienot farkut, hyvältä näyttää! Aurinkoista alkavaa viikkoa!
  PS.Arpaonni suosi sinua. Lähetätkö osoitetietosi minulle sähköpostilla, unelmoiden@gmail.com. Saan postitettua paketin. Ja, onnittelut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Wauuu!!! Ihan mahtavaa! Mä laitan meiliä =) Kiitos tuhannesti, kun tulit vinkkaamaan <3 Mulla jäi viikonlopun blogien lukuilta väliin, kun oli niin paljon muuta touhua.

   Poista
 5. Ihan loistavat farkut ja nuo käsikorutkin ovat niin kauniit <3

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos =) Se on mun mummoni vanha =) Hän toi sen kai joskus aikoinaan ulkomailta ja se on ollut jo 15 vuotta mulla käytössä. Ihan joka päivä en ole raskinut sitä käyttää =)

   Poista
 7. Oh, ihanat hippifarkut! Ja tosi kivat rannekorut myös! Mä mietin, että jonkinlaiset rannekorut olisi kiva tehdä ja ajattelin ensiksi ihan vain solmia. Virkkaaminen voisikin olla myös hyvä vaihtoehto!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Noi rannekorut oli ihanan helpot tehdä ja mun mielestä niin ihanat ranteessa. Niihin kannattaa kyl sit laittaa nappikiinnitys, sillä ainakaan mulla ei yhdellä kädellä solmiminen onnistu =)

   Poista
 8. Valtavan ihanat hippifarkut! Tuollaiset koristeet pitäisi kyllä nyt opetella väkertämään. Juuri sopivat kesään, paljain varpain tallustella ja keräillä niittykukkia ♥
  Ihanaa viikkoa Sinulle. Ja suloiset verhot edellisessä. Tykkään niin tuosta vihreästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ihan parasta kesässä on kyl se, että voi juosta paljain jaloin =) Meillä on jo isot ja pienet jalkapohjat niin mustat, ettei ne lähde ilman kunnon pesua puhtaaksi =D Se on varma kesän merkki <3

   Poista