perjantai 12. helmikuuta 2016

Vastarintaliike

 "Hymy maksaa vähemmän kuin sähkö ja valaisee paremmin."
- Skotlantilainen sananlasku
 

Niinhän tässä kävi, että koko viikon on satanut eikä ole ollut toivoakaan, että aurinko näyttäytyisi edes hetkeksi. Eilen meinasin katkoa luuni, kun autosta noustessa jalan alle osui viimeiset jäänrippeet ja luiskahdin selälleni auton viereen. Pikkuväki on kuraistakin kuraisempia, kun heidät päästä pihaan viideksi minuutiksi ja pyykinpesukone jauhaa taukoamatta. Tänä aamuna viikon kestäneet vesisateet muuttuivat räntäsateeksi ja pihassa on viiden sentin lumipeite. Vaikka kuinka toivoisin, niin tuskin märkä lumi kauaa maassa pysyy. En kuitenkaan suostu vaipumaan synkkyyteen vaan taistelen tätä kurjaa talvea vastaan herkullisimmilla Instagram-kuvillani kesältä. Jos nämä ihanat kesäkuvat vaikka houkuttelisivat auringon pitkästä aikaa esiin piilostaan. Päivä päivältä olemme lähempänä kevättä ja kesää. Mukavaa viikonloppua.
 

16 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja mitä fiiliksiä. Tahtoo kesän tänne ja äkkiä... kevätkin käy. Näistä tuli kyllä ihanan rento olo. kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihana kuulla =) Mä kans odotan kesää kovasti! Ens kesä on meille siinä mielessä merkityksellinen, että näillä näkymin se on viimeinen, kun olen kotona lasten kanssa. Ensi vuonna mä luultavimmin olen jo työelämässä, joten tulevasta kesästä on otettava ihan kaikki irti ja nautittava ihan joka hetkestä <3

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä katselen aika usein kesäkuvia ja haaveilen tulevasta kesästä. Pitkä ja pimeä talvi ei tunnu ollenkaan niin kurjalta, kun palaa tasaisin väliajoin tuohon ihanimpaan vuodenaikaan =)

   Poista
 3. Upeita kuvia, täynnä värejä ja energiaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Se on kyllä totta! Tuo eka kuva on muistaakseni otettu juhannuksena ja muistaakseni vähän ennen sateita. Meidän piha oikein hehkuu vihreää, luonnonvoimaa =) Oijoij! Ei ole enää kauaa kun saadaan nauttia kesästä <3

   Poista
 4. Jee, mitä energia kuvia. Lupaan tehdä ainakin kymmenen seppelettä voikukista heti kun mahdollista. Tuo viimeinen kuva on niiiiin suloinen! Kiitos tästä toivon pilkahduksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Voikukat on niin ihania <3 Meillä kinataan joka kesä ukkokullan kanssa, että koska saa leikata ekan kerran nurmikon, kun haluan, että voikukat saa kukkia rauhassa ja siinä kohtaa meidän piha on jo kuin viidakko =D Mä teen aina kesäisin seppeleitä ja olen päättänyt, että ens kesänä kokeilen kranssin tekemistä =)

   Poista
 5. Ihania-ihania kesäkuvia. Viimeinen kuva <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Se on meidän Luna <3 Sen silmästä muuten heijastuu, joko mun kuva tai ukkokulta. Veikkaan, että jälkimmäinen heiluttelee makkaraa, kun on tuo ilme tuollainen =) Luna on vähän ruuan perään <3

   Poista
 6. Sananlasku osuu niin oikeaan. Vaikka en ole lukijasi ja eksyin tänne, kuvasi sai hymyn huulille. Iso kiitos siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mukava kun poikkesit ja aivan ihanaa, kun jätit tervehdyksen <3 Toivottavasti eksyt tänne toistekin =) Mukavaa kevään odotusta!

   Poista
 7. Vastaukset
  1. No niinpä <3 Me katsellaan aika usein Melukylän lapsia ja mä pillahdan lähes joka kerta itkuun siinä. Siinä kuvataan jotenkin niin täydellisesti meidän pohjolan kesää sateineen ja paisteineen. Mä toivoisin, että meidän lapsille syntyisi vähän samanlaiset muistot kesästä, kuin mitä ne lapset siinä elävät. Itselläni kesä oli juurikin sellaisia leikkejä ja seikkailuita ja välillä vähän hernemaan kitkemistä <3 Mä suosittelen katsomaan sen. Se on oikeasti todella upeasti kuvattu <3

   Poista
 8. Tulee niin ikävä kesää! Onneksi tänään oli jo valkoisempaa. Onneksi kesään ei ole enää pitkälti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valkea maa tosiaan piristi kummasti ja ainakin täällä Pirkanmaalla lumi on yllättävän hyvin pysynyt maassa. Ennen lumentuloa ilmassa oli jo kevään tuntua, mutta kummasti se katosi, kun lumi satoi maahan. Onneksi ei mene enää kauaa, kun saan istuskella meidän terassilla käsitöideni kanssa =) Oi sitä aikaa <3 Mä melkein jo lasken päiviä kevääseen.

   Poista