maanantai 18. marraskuuta 2013

MatkamuistojaRakastan matkustamista! Haluaisin kiertää koko maailman ympäri ja tutkia kaikki maapallon kolkat. Olen etuoikeutettuna saanut pienestä pitäen matkata vanhempien mukana. Aikuisiällä olen ollut onnekas tavatessani miehen, jota kiinnostaa matkustaminen samalla tavoin kuin minua.

Jostain syystä minua ei kiinnosta kaukomatkat. Myönnän että haluaisin joskus nähdä Intian ihmeet tai matkata Peruun ja kavuta Machu Picchulle. Silti Euroopan suuret metropolit kiehtovat minua enemmän. Kerkesimme matkustelemaan Euroopassa muutaman kerran ennen kuin aloin odottaa ensimmäistä poikaamme. Jokaisella matkalla opimme uutta ja olemme viisaampia seuraavaa reissua varten. Opimme myös että joka kerta unohdamme laukustamme jotain.

Emme ole päässeet matkaan kohta kolmeen vuoteen. Odotamme että lapsemme kasvavat hiukan ja vasta tuolloin karkaamme maailmalle. Minun on myönnettävä että matkakuumeeni on jo niin kova, etten uskalla edes katsella matkoja tai hotellien hintoja, pelkään pian huomaamattani varaavani matkan. Haaveenani olisi että jonain päivänä pääsisimme koko perhe kiertämään Eurooppa vanhalla pakettivolkkarilla.

Pienen vauvan synnyttyä joudumme jättämään mieheni kanssa ravintolakäynnit hetkeksi väliin. Ajattelin niiden sijaan kertoa teille matkamuistojani. Pyrin julkaisemaan aina yhden matkakertomuksen kuukaudessa. Aloitan juttusarjani Puolasta, jonne matkustimme ensimmäisen kerran yhdessä vuonna 2008. 


Varsova, Rooma, Budapest, Pariisi, Amsterdam... Matkailu avartaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti