tiistai 13. elokuuta 2013

Pienen pojan pieni huonePieni poikamme joutui omaan huoneeseensa nukkumaan. Emme ole vielä kertaakaan antaneet poikaa yökylään ja äidin sydän meinasi särkyä kun ensimmäisiä öitä olin ”erossa” rakkaasta lapsestani. Hän on kaikki lyhyen elämänsä yöt nukkunut kanssamme samassa huoneessa. Kohta syntyvän vauvan on kuitenkin päästävä nukkumaan pinnasänkyyn ja poikamme joutui väistymään omaan, isojen poikien sänkyyn.

Mieheni remontoi jo keväällä vanhan työhuoneeni lastenhuoneeksi. Tietenkään minulle ei kelvannut sängyksi mikään kaupasta noudettava lastensänky vaan metsästin netistä koko kesän mieluista sänkyä. Vihdoin ostoilmoitukseeni vastattiin ja sain kaipaamani Niemen tehtaiden pinnalaitaisen lastensängyn suoraan 70-luvulta. Sain kerralla kaksi sänkyä ja niistä saan koottua kerrossängyn. Toinen sängyistä saatiin kunnostettua heinäkuun puolivälissä, jotta poikamme kerkesi muutaman viikon tutustumaan sänkyyn ennen tositoimia.


Niemen Tehtaiden pinnalaitainen lastensänky sai pintaansa
uuden värin. Vanhalta työtoverilta saadun nojatuolin
taakse kaipaan jalkalamppua.
Seinätarrat ostimme Ebaystä. Hyllykkö on
"tusinatuote" huonekaluliikkeestä.Nyt kun sänky olen löytänyt sängyn, metsästän lastenhuoneeseen jalkalamppua jonka valossa pystyn virkkaamaan ja lukemaan nuorta herraa nukuttaessa. Yhden lampun jo löysin huutokaupasta mutta sen hinta nousi rahapussilleni liian kalliiksi. Laitoin taas ostoilmoituksen ja toivon saavani kaipaamani lampun sen avulla. Pimenevä syksy kuitenkin hieman hoputtaa minua lamppuhankinnassa. Toivottavasti saisin pian kaipaamani lampun, jonka pitää tietysti olla lastenhuoneen tyylille uskollisesti 70-luvulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti