maanantai 28. joulukuuta 2015

Mitä tapahtuikaan vuonna 2015?

Joulu on juhlittu. Olemme syöneet hyvin, pitkästä aikaa luin kirjan ja telkkariakin eksyin katselemaan. Olen pitänyt vapaata niin koti- kuin käsitöistä ja päivät ovat vierähtäneet nopeasti junaratoja rakentaessa ympäri olohuonetta. Olen pysynyt nettimaailman ulottumattomista ja nauttinut sen tuomasta vapaudesta. Eilisen vietin sängyn pohjalla voimattomana. En ollut kipeä enkä kuumeinen. Olin vain niin väsynyt, etten pystynyt tekemään mitään muuta kuin ruokkimaan perheen ja vajoamaan takaisin peiton alle. Lasten mentyä nukkumaan raahauduin väsyneenä koneelle ja pakottauduin käymään läpi kuviani ja se olikin lääke tähän väsymykseeni. Olin tainnut olla liian monta päivää toimettomana ja vasta tämän tekstin myötä havahduin uupumuksestani täynnä tarmoa ja intoa edessä häämöttävään vuoteen. Voihan se olla, että näillä kuvillakin on osuutta asiaan, sillä ne saavat suupieleni nousemaan isoon irvikissamaiseen hymyyn.


Ennen kuin vuosi vaihtuu, palaan vielä hetkeksi tähän vuoteen. Bloggaamisen ihanimpia puolia on se, että tapahtumat pysyvät säilyvät blogissa, eikä niitä unohda niin helpolla. Vuoden aikana tapahtuu niin paljon, ettei kaikkea muista ellei niitä kirjoita ylös. Näin jälkikäteen on ollut ihanaa palata elokuun helteisiin ja puutarhaan, katsella kuvia kesäretkestämme ja muistella kesäillan ompeluita kuistillamme. Blogin myötä myös tulee tehtyä paljon sellaista, jota ei normaalisti tekisi, kuten pelaisi virkattua Twisteriä tennarikuvauksissa. Blogilleni tämä onkin ollut hieno vuosi. Lukijamäärät ovat mukavasti nousussa ja itseluottamukseni bloggaamiseen on kasvanut. Aivan ihanaa, kun joukkoon on tullut myös kommentoijia, jotka tekevät bloggaamisesta huomattavasti mukavempaa, eikä tämä enää ole yksinpuhelua.

Kävin läpi kuviani ilman suurempia suunnitelmia luottaen siihen, että tämän vuoden katsaus syntyy itsestään ja niinhän se syntyi. Seuraavat päivät muistellaan menneitä ja nautitaan parhaista hetkistä. Yritin jakaa näitä muistelmia edes hieman aihepiireittäin, mutta luultavimmin ne sotkeentuvat vielä moneen kertaan. Tähän ensimmäiseen postaukseeni valitsin kauneimpia kuviani ja rakkaimpia hetkiäni viime vuodelta. Mistähän johtuu, että melkein kaikki ovat kesältä? Kiitos sinulle rakas lukijani, että olet jakanut kanssani kaiken tämän. Tämä on ollut kaikin puolin hieno vuosi!

12 kommenttia:

 1. Tein touhui on kyl ollu mukava seurata. Ilosista kuvista tulee hyvä mieli itelleenki. (: Ps. Poitsujen pääsiäishuivit on aivan ihanat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Mä kauhukseni muistin äsken, että menin myymään Moron peräkonttikirppiksellä toisen noista huiveista, kun en ollut sitä käyttänyt. Pitää metsästää toiselle virpojalle uusi huivi =D

   Poista
 2. Sama täällä, on ollut tosi mukavaa kulkea kanssasi pitkin vuotta, kiitos ja lisää samaa toivon uudelle vuodelle

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kosotäti <3 Mä jatkan ihan yhtä värikkäästi ja iloisesti myös ensi vuonna =)

   Poista
 3. Näyttää mukavalta ja värikkäältä vuodelta. Kaikkea hyvää vuodelle 2016! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tämä on ollut hieno vuosi <3 Hyvää uutta vuotta myös sinulle <3

   Poista
 4. Ihania, hyvän tuulen kuvia!! Kiitos tästä vuodesta. Blogissasi on ilo käydä;) Kaikkea mahdollista mukavaa ja hyvää uuteen vuoteesi!!

  VastaaPoista
 5. ♥Ihana kuvakooste! Oikein mukavia loppuvuoden päiviä!

  VastaaPoista
 6. Värikästä, ihanaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kesä antaa kyl kuville niin omanlaisen värinsä, kun luonto taustalla on ihanan vihreä ja vehreä. Katselin seuraavan postauksen kuvia ja siellä näkyy, että olen kuvannut sateisinakin päivinä, mutta silti kuvat ovat ihanan lämpimiä <3 Onneksi kesään ei ole enää kauaa <3

   Poista