perjantai 11. joulukuuta 2015

Kaikkea kivaa kierrätyskeskuksesta ja arvonnan voittaja


Kierrätyskeskuksesta löytyi taas vanhoja kattiloita, joista ei valitettavasti ole enää kuin kukkaruukuiksi, mutta ajatelkaahan, kuinka upea tuo vihreäkin on, kun istutan siihen kesäkukkia. Ennen kukkaruukkukohtaloa, voisin kokeilla miltä se näyttää lankakulhona, sillä siihen mahtuisi kerä jos toinenkin. Sarvis kokoelmani kasvoi taas, mutta jos nyt pitää olla ihan rehellisiä, niin pidän enemmän niistä aikaisemmin löytämistäni Sarviksista kuin näistä. Pohjassa lukee Sarvis San ja ovatkohan nämä hieman uudempaa tuotantoa, kun ovat niin erilaisia kuin ne perinteiset Sarvikset. Mutta koska me oikeasti tarvitsemme muoviastioita tai oikeastaan melamiiniastioita ja nämä olivat halvat, niin ostin nämä vähän niin kuin varmuuden vuoksi. 

Samalla reissulla löytyi kolmella eurolla ilmanpuhdistaja, joka vilahtaa jo aikaisemmassa postauksessani ja poikien huoneeseen saimme myös uuden kattolampun. Lamppu oli muistaakseni tanskalainen ja tuon äärimmäisen masentavan värin vuoksi epäilen sen olevan 80-luvulta. Onneksi sain puhuttua ukkokullan ympäri ja hän maalasi sen. Maalina hänellä oli samaa turkoosia kuin millä miljoonalokerikko maalattiin, mutta kovin vaaleansiniseltä lamppu näyttää. Alun perin tumman ruskeat osat maalattiin valkoisella ja samalla lamppuun vaihdettiin johdot. Mitä sanotte? Eikö olekin upea! Kyllä kannatti pelastaa tämäkin, kun Ukkokullan käsissä siitä tuli näin mahdottoman hieno.


Molla Millsin Virkkuri 3 ja Virkkuri Memon arvonta ohi ja kirjapaketin voittaja selvillä. Annoin True random Genetaronin suorittaa arvonnan ja se arpoi voittajaksi seuraavan kommentoijan:


Onnea voittajalle ja kiitos kaikille arvontaan osallistuneille! Mukavaa viikonloppua!

26 kommenttia:

 1. Kiitos, kiva yllätys kun en voita koskaan mitään.

  VastaaPoista
 2. Kivoja löytöjä. Olen bongannut, niin monta tuttua juttua blogistasi. Meillä oli tuollaiset sängyt, kun olin pieni. Ne sai kätevästi kerrossängyksi. Suloinen tuo turkoosi väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa =) Meidän olisi tarkoitus laittaa nuo sängyt kans päällekäin, mutta ensin on odotettava, että pikkuväki vähän rauhoittuisi =)

   Poista
 3. Minullakin on monta ihanaa vanhaa kattilaa kukkaruukkuna mökillä =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kukkaruukkuina aivan ihania <3 Harvemmin olen näitä puolalaisia nähnyt elintarvikekuntoisina. Melkein kaikissa on sen verran paljon elämänjälkiä, ettei niissä enää edes perunoita ilkeä keitellä, mutta yleensä niistä silti saisi maksaa itsensä kipeäksi =)

   Poista
 4. Tuo valaisimen maalaus onnistui kyllä todella hyvin! Ihanan värinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Siitä tuli kyl aivan ihana. Mä en vain ymmärrä, kuinka se on noin eri värinen kuin miljoonalokerikko, vaikka maalin pitäisi olla ihan samaa. Mutta ei kai sillä ole väliä, kun pidän kuitenkin tuosta vaaleammastakin =)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos =) Mun tars vaan muistaa, että meidän pitäisi vähentää tätä tavaramäärää talossa, eikä haalia sitä lisää. Tällä hamstrauksella me ei kohta enää itse mahduta tänne =)

   Poista
 6. Hienoja ja niin ihanan värisiä löytöjä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Se on jännä juttu, että vasta tämän vuoden puolella olen alkanut löytää kierrätyskeskuksesta aarteita, kun aikaisemmin en löytänyt oikein mitään. Mulla on sellainen fiilis, että retrovillitys on alkanut vähän laantua ja sen takia näitä herkkuja alkaa löytyä helpommalla niin kirpuilta kuin kierrätyksestä. Tarkoittaakohan tämä sitä, että mulla on oikeasti kohta mahkuja löytää se Anita Wangelin leipälaatikko =)

   Poista
 7. Lampusta tuli todella hieno! Olen oikeastaan vähän kateellinen siitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Älä suotta ole <3 Ei sen kunnostus mikään työläs ole, jos selviää pelkällä maalauksella. Tosin mä en olisi osannut maalata lamppua itse noin siististi =) Jos et satu oleen itse sähkömies (tai siis tässä tapauksessa sähkönainen) tai ystäväpiiristä ei sellaista satu löytymään, niin kannattaa etsiä sellainen lamppu, jossa noi johdot on valmiiksi halutun väriset. Lampun hinta voi nousta aika huimaksi, jos johdot vaihdetaan liikkeessä =)

   Poista
 8. Ankeasta lampusta tuli tosi hieno vain väriä vaihtamalla!
  Vihreä kattila on ihana!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä meinasin ensin, että lamppu maalataan keltaiseksi, mutta mulla on vieläkin menossa turkoosikausi, joten päädyin tähän väriin. Onneksi päädyin, sillä se sopii aika mahtavasti tuon virkatun viirinauhan kanssa =)

   Poista
 9. Vastaukset
  1. Kiitos =) Ukkokulta ei kyllä ole kovin mielissään, kun raahaan lisää tavaraa taloon, kun nurkat pursuaa nytkin kippoa ja kuppia =)

   Poista
 10. Sarvikset ovat ihania, tuollaiset meillä oli lapsuudenkodissani :) Ovatko ne Kaj Franckin suunnittelemat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on myönnettävä, että mä en tiedä Sarviksista oikein mitään. Ne ovat mullekin tutut lapsuudesta ja varsinkin koulun ruokalasta, joten sen takia ne on varmaan niin arkisia, etten ole ikinä edes ajatellut, että tosiaan nekin on joku suunnitellut. Pitää ottaa joku päivä tehtäväkseen metsästää lisää tietoa niistä =) Kiitos kun herätit ajatuksen!

   Poista
 11. Wautsiwau, mitä löytöjä! Ihana on tuo vihreä kattila;) Ja lampusta tuli todella hieno. Kyllä näillä kirppislöydöillä saa niin kivaa omaan kotiin laitettua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Ajattele, miten upeita kattiloita ennen on ollut! Tänä päivänä melkein kaikki kattilat on tylsiä teräskattiloita, joita ei erota toisistaan. Tosin onhan Hackmanilla kesä- ja talvikattilat, mutta kyllä ne kalpenee näiden vanhojen aarteiden rinnalla =)

   Poista
 12. Onnittelut voittajalle!
  Tuosta lampusta tuli tooosi hieno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Siitä tuli kyl hienompi kuin mitä odotin. Kyllä mulla on näppärä ukkokulta, kun jaksaa tehdä mun mieliksi tällaisia =)

   Poista
 13. Valaisin piristyi kyllä mahdottomasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä olen kyllä niin onnekas, kun olen saanut noin reippaan ja näppärän ukkokullan. Musta tuntuu, että hän saa meillä nykyään enemmän aikaan kuin minä =)

   Poista