sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Tunnelman tuojatVarmasti pikkuväen ansiosta olen alkanut itsekin odottaa joulua. Aikaisemmin herkut ja mässäily olivat joulussa tärkeintä, mutta tänä päivänä kiirettömyys ja yhteiset hetket rakkaiden kanssa ovat asioita, joita odotan eniten. Mielestäni joulutunnelma syntyy kynttilöistä, lämmöstä, enkelikellon kilkatuksesta ja kaikista ihanista mausteisista tuoksuista. Kuitenkin kaikki nuo olisivat arvottomia, jos en saisi jakaa niitä rakkaiden kanssa. Heidän ansiostaan joulu tuntuu joululta, vaikka pöydässä ei olisi muuta tarjolla kuin vettyneitä korppuja.

Sain Käsityöblogit-ryhmän joulukalenterin 15. päivän luukun ja koukullani on pieniä herrasmiehiä. Varasin itselleni reilusti aikaa, jotta ehtisin rauhassa virkata luukkuuni täytettä, mutta kiire tässä meinaa taas tulla. Jos tiedätte, jonkun myyvän lisätunteja vuorokauteen, niin vinkatkaa minullekin. Ostaisin mielelläni pari tuntia lisää iltapäivään. Tiistaiaamuna näette miten minun kävi herrasmiehieni kanssa. Tämä päivä kuitenkin kuluu aarrekarttoja piirtäessä, sillä tonttu on piilottanut tonttulakit pikkuväen etsittäväksi. Hyvää Lucian päivää ja rauhallista kolmatta adventtia.

Muistattehan, että viimeistään huomenna pitäisi lähettää postikortit, jotta ne ennättävät varmasti ennen joulua perille! Meiltä jää tänäkin vuonna kortit lähettämättä. Oliskohan ensi vuonna korkea aika rikkoa tämä perinne ja lähettää joulutervehdys postitse.


4 kommenttia:

 1. Pikkuväki sen joulun tuo minunkin sydämeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ♡ Joulu on lasten juhlaa ♡ Mielestäni on niin ihanaa rakentaa heille joulua ja touhuta heidän kanssaan. Saan kaiken sen vaivan heiltä takaisin kymmenkertaisena, kun saan nähdä heidän silmiensä tuikkeen ja kuulla riemun kiljahdukset =) Tosin tänään jouduin tuottamaan esikoisellemme suuren pettymyksen, kun hänen leipomat piparit paloivat. Ei tule joulua ilman yhtä pellillistä palaneita pipareita =)

   Poista
 2. Lasten jouluinen riemu on niin mahtavaa.Väkisinkin siitä tulee joulumieltä itsellekkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on ♡ Lasten iloa on niin ihanaa seurata. Meillä pojat uskoo joulupukkiin ihan tosissaan ja tämä on oikeastaan ensimmäinen vuosi, kun he odottavat joulua. Hyvässä lykyssä esikoisemme myös muistaa myöhemmin jotain tästä joulusta =)

   Poista