tiistai 9. helmikuuta 2016

Väriterapiaa

"Onni! Voi se on yksinkertaista! Se on hyvä terveys ja huono muisti!"
 
- Ernest Hemingway


Eikö olekin kaunis gerbera? Ostin sen jo viikko sitten edellisen postauksen kuvauksiin, mutta eihän se kuviin mahtunutkaan. Leikkaan päivittäin sentin pätkän kukan varresta ja tänäkin päivänä se kukkii yhtä kauniisti. Gerbera on kuin pieni aurinko keittiön pöydällä. Täällä on kolme päivää satanut vettä, melkein kaikki lumet ovat sulaneet ja ulos katsoessa näkee vain harmaan pihan. Onneeni ei tällä viikolla tarvittu kuin yksi kukka ja pari kiloa iloisen värisiä lankoja. Tänä iltana aion virkata loput ympyrät torkkupeittooni, sillä huomasin eilen, että tehtyäni puuttuneet kahdeksan lappua, niitä puuttui vieläkin kahdeksan. Ystävänpäiväkin kolkuttelee jo ovella. Mukavaa tiistai-iltaa. Tavataan taas perjantaina.

18 kommenttia:

  1. Ihana aurinkoinen gerbera. Iloiselle mielelle tulee gerberaa ja kauniita peiton palasia katsellessa. Innolla ootan valmiin peiton kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mun piti tänään ostaa uusi gerbera, mutta tuo vanha kukkii vieläkin niin kauniina, etten raskinutkaan =) Siitä on kyllä paljon iloa näinä sateisina päivinä. Pikkuväkikin syö kiltisti ruokansa, kun kukka katsoo aina sitä joka syö reippaimmin. Melkoinen helpotus kun ei tarvitse enää jokaisen lusikallisen jälkeen muistuttaa, miksi ruokapöydässä istutaan =)

      Poista
  2. Ihana aurinko ja ihania nuo sinun virkkaukset niissä on aina niin hienot värit ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mä oon niin ihastunut näihin väreihin, että aloin jo suunnitella paria muutakin työtä näistä =) Mun pitää vaan hamstrata muutama kerä varastoon, jotta ei käy vanhanaikaisia ja se väri jota tarvitsee loppuukin kesken =)

      Poista
  3. Ihanan puhdas väri tuossa gerbedassa.
    Paljon on sinulla noita vierkattuja lappusia!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on! Gerbera on kyllä niin kaunis <3 Kello taisi viime yönä olla yli puolen yön, kun sain viimeisen lappusen valmiiksi. Oli aika huima tunne, kun sain aloittaa tänään reunuksien virkkauksen. Ihan putkeen se ei vain ole mennyt, kun joka toisen lapun kohdalla olen alkanut virkata pylväitä yhteen ja pari kertaa olen virkannut ensimmäistä kerrosta =D Mulla on jäänyt vähän ympyröiden virkkaus päälle =)

      Poista
  4. Piristävät, herkulliset kuvat! Iloa loppuviikkoon! Tuija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mun on myönnettävä, että mä olen tainnut nauttia lappujen kuvaamisesta ja niillä leikkimisestä melkein yhtä paljon kuin niiden virkkaamisesta. Mä jo kovasti suunnittelen, että miten kuvaisin sen valmiin peiton =)

      Ihanaa loppuviikkoa myös sinne <3

      Poista
  5. Kaunis gerbera ja olipa taas niin värikkäät kuvat, että pirtein mielin voi jatkaa päivää! Mukavia virkkaushetkiä sinulle, tuosta peitosta tulee varmasti upea :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Nyt sain siirtyä reunuksiin, niin "muutamista" purkamisista huolimatta, mulla on melkoinen vauhti päällä! Uskallankohan ottaa tavoitteeksi, että laput olisivat valmiina viikon päästä ja sit pääsen kokoamaan =) Jännittävää!!

      Poista
  6. Ihanan kauniita nämä sinun kuvasi =))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mulla on todella vanha läppäri ja se tekee kuvankäsittelystä välillä todella haastavaa. Monesti kuvat näyttävät koneella ihan hyvälle, mutta kun siirrän ne tänne ja katson kuvaa puhelimesta, niin värit räjähtävät näytölle. Olisipa ihanaa osata kuvata niin hyvin, ettei tarvitsi muokata kuvia ollenkaan! Siinä olisi oikeastaan tälle vuodelle ihan hyvä tavoite, mutta onkohan se ihan mahdoton =)

      Poista
  7. Kiitos väriterapiasta! Ihania värejä sekä gerberassa että lappusissa. Tilkkujen väriyhdistelmä on tosi kaunis ja tuo varmasti iloa näihin synkeän harmaisiin päiviin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Näitä on kyl niin ihanaa tehdä! Mä katselin taas eilen illalla Yle Areenasta Doc Martinia ja virkkasin reunuksia lappuihin. Onneksi ei aamulla ollut kelloa soittamassa, kun se taisi olla taas yli puolen yön ennen kuin maltoin käydä nukkuun =)

      Poista
  8. Vastaukset
    1. On <3 Keltainen väri piristää kummasti, kun pihalla on näinkin harmaata ja sateista. Huomiselle luvattiin lumisateita ja olisi kyl ihanaa, jos saataisiin vaikka vain sen verran lunta, että maa olisi valkoinen. Tulisi heti paljon valoisampaa =)

      Poista
  9. Ihanaa väriterapiaa todellakin, peittoprojektiasi on ihana seurata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mun mielestä on aivan ihanaa näyttää kuinka tämä työ etenee. Hiemanhan tämä välillä aiheuttaa pään vaivaa, kun pelkään, että toistan itseäni ja kerron samoja juttuja kymmeneen kertaan =) Ehkä tämäkin on sellainen asia, jonka tekemällä oppii =)

      Poista