perjantai 5. helmikuuta 2016

YövalotOstin tanskalaiset pikkulamput yli vuosi sitten Piijuskan huutokaupasta, mutta vasta saimme ne makuuhuoneen seinälle. Harmi kun en huomannut ottaa kuvia ennen kuin päästin ukkokullan maalin kanssa vapaaksi, sillä lamput olivat yhtä tylsän väriset kuin lastenhuoneen lamppu oli ennen maalausta. Turkoosilla (vai vaaleansinisellä) spraylla näistä tuli aika erinäköiset. Lamppujen pohjat ovat kiinni seinässä ja itse lamput pysyvät kiinni alustoissa magneeteilla. Eikö olekin aika hauskat? Kyllä minun nyt kelpaa lukea sängyssä. Tavataan taas sunnuntaina virkkauksien parissa. Peittoprojektini etenee hitaasti mutta varmasti. Mukavaa ja ihanan aurinkoista viikonloppua!

18 kommenttia:

 1. Onpa kivat! Ihana tapetti myös. Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Tuo tapetti on kyl ihana! Se on Pihlgren ja Ritolan tapettia, mutta en muista sen nimeä. Muistaakseni sitä oli löytynyt vain joku pieni erä varastosta, enkä tiedä onko se heillä enää tuotannossa. Mä olen tuota tapettia nyt vuoden tainnut katsella ja se on mun mielestä vieläkin yhtä upea kuin laitettaessa =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos =) Ne on kyl sievät. Mun mielestä ne näyttää ihan karkeilta =D

   Poista
 3. Tosi hauska tuo magneetti-systeemi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on =) Se olisi ehkä vielä kätevämpi, jos johtoa saisi enemmän kulkemaan alustan alta ja voisi vaikka lamppu kädessä metsästää karanneita ja kadonneita sukkia sängyn alta. Nyt johto ei anna paljoa liikkumisvaraa lampun kanssa =)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos =) Meidän koirat söi aikaisemmat yövalot ja me oltiin aika monta vuotta ilman uusia valoja. Eihän me noita muuten tarvita, mutta lukiessa sitä kaipaa vähän lisävaloa =)

   Poista
 5. Mulla on yks tämmöinen vastaava, mutta se oli melkein tuommoinen samanvärinen (ehkä hieman vaaleampi) jo alunperin tai ainakin minulle tullessaan. Parittomana se ei ole vielä löytänyt paikkaansa seinältä asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän? Nuo on kyl kivoja! Mun mielestä mä en ole nähnyt tallaisia kirppiksillä, mutta netissä olen kai muutaman kerran vastaaviin törmännyt. Toivottavasti löydät vielä kaverin valolle =)

   Poista
  2. Minullakin on väritykseltään samanlainen pallolamppu, joka löytyi aikanaan kirppikseltä. Lamppu on yöpöydälläni :)

   Poista
  3. Ihanaa =) Sä et ole ruuvannut sitä kiinni seinään? Pikkuväellä on kans yövalona yksi toisenlainen pyöreä lamppu ihan pöytämallina. Se on kans pariton eikä oikein tiedetä sille parempaakaan paikkaa, vaikka se onkin muuten aivan ihana =)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä olen niin tohkeissani julkaissut tämän juttua, että vasta huomasin, että sieltähän puuttuu kaikki linkityksetkin =) Noh, sattuuhan tätä =D

   Poista
 7. Hyviä lukuhetkiä ihanien lappujen valossa =))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä luen kyl ihan liian vähän! Pitäisi ottaa tavaksi, että iltaisin lukee vaikka vartin ennen kuin käy nukkumaan. Mä olen huomannut, että joka kerta lukemisen jälkeen kirjottaminen helpottuu ja kasvaahan siinä myös sanavarasto. Mä olen ainakin itse huomannut viljeleväni Ihana-sanaa aika paljon. Olisikohan jo aika keksiä sille synonyymejä =)

   Poista
 8. Onpa tosi kivan väriset! Meillä on yksi valkoinen samanlainen yksilö makuuhuoneessa, mutta ei seinässä kiinni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä pidän tuosta väristä kans, varsinkin kun se sopii tuon tapetin kanssa niin hyvin yhteen =) Mä olen ollut aikaisemmin hirmu arka ruuvaileen mitään seiniin, kun sitten niistä ruuvailuista jää kamalat jäljet, jos (kun) mieli muuttuu ja lamppu vaihtuu toisenlaiseen. Mä elän nykyään siinä uskossa, että ukkokulta on niin näppärä, että saa taiottua kamalat jäljet seinästä, jos lamput vaihtuukin vuoden päästä pöytämalleihin =)

   Poista