sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä

"Jokainen joka on pidellyt kädessään meren silottamaa kiveä, tietää että jatkuvalla hyväilyllä on ihmeitä tekevä voima." 
- Tommy Tabermann


Ohjeen virkattuun sydämeen löydät täältä. 
Hyvää ystävänpäivää!

19 kommenttia:

 1. Ihanat värit näissä kuvissa ja muutenkin koko blogissa. Hyvää ystävänpäivää siis uudelta lukijalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Kiitos ja tervetuloa lukijaksi <3 Mä yritin tuossa taannoin miettiä, että mikähän se mun lemppariväri on, mutta tällä hetkellä en oikein osaa päättää. Mä olen aikaisemmin pitänyt oranssista ja punaisesta, mutta tällä hetkellä taidan pitää ihan kaikista. Seuraavaksi aloin funtsia, että mistähän väristä pidän vähiten, enkä osannut sitäkään sanoa =D Niin tylsä kuin musta on, niin se kuitenkiin taas sopii monen kanssa ja esim. punaisen, valkoisen ja mustan yhdistelmähän on upea! Nyt taisin vähän rönsyillä =D Mutta värit ovat ihania ja haluaisin oppia käyttään niitä paremmin =)

   Hmmm... Mä olen jossain kohtaa tainnut vastata johonkin haasteeseen, joka on sun blogista lähtöisin =) Jep, yllätät bloggaajakaveria! Se oli ihana haaste! Kiitos siitä =)

   Poista
 2. Täälläkin uusi lukija! Mitä nuo ihanat langat ovat?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla! Tervetuloa lukijaksi <3 Ensimmäisessä kuvassa olevat langat on ihan kirppikseltä löytyneitä puuvillalankoja. Mä ostan aika paljon lankoja kirppiksiltä ja fb:n myyntiryhmistä. Vanhat, värikkäät virkkauslangat on mun heikkous =) Mun pitää joskus esitellä ne =)

   Poista
 3. Hyvää ystävänpäivää. Todella kaunis kahvikuppi asetteineen ja kokonaisuuteen sopiva sievä sydän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä olen viime syksystä lähtien virkkaillut koristeita mun teesihteihin =) Tuo idea on alunperin Nonnu-blogista ja ihastuin siihen niin, että olen jo puoli vuotta koristellut sihtejäni kukilla ja sydämillä =)

   Poista
 4. nämä sun kuvat ovat kyllä ihania, ihanaa alkanutta viikkoa!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mua vähän harmittaa, kun osa kuvista meni pilalle. Ensin kuvasin sinisiä kuvia ja kun opin korjaamaan sen, sainkin seepia-sävyisiä kuvia. Noh, taas opin uutta =)

   Poista
 5. Oi suloisuutta! Ihanat kuvat. <3
  Joka päivä on ystävänpäivä, 365 x hyvää ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
 6. Kauniita kuvia! Ja ah, tuota Lomonosovin kuppia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on kyl ihana <3 Mä olen muuten pistänyt merkille sen, ettei siitä voi olla juomatta ilman, että pikkurilli on pystyssä =D

   Poista