tiistai 23. helmikuuta 2016

Ihana ilta Lankamaailmassa



Prinsessajuttu-blogin Mira ja Tampereen Lankamaailma järjestivät viime lauantaina blogitapaamisen Tampereen Lankamaailmassa. Miten ihanaa olikaan päästä hypistelemään ja ihastelemaan Lankamaailman valtavaa lankavalikoimaa ja tavata pitkästä aikaa ihania bloggarikollegoita. Mira oli saanut upeat tarjottavat Branderilta, Tallipihan Kahvilalta, Ruohonjuuresta ja Hyvinvoinnin tavaratalosta. Ihana lehden päätoimittaja Kaarina Korventaka oli paikalla kertomassa kevään uusista tuulista käsityörintamalla ja kuulumisia Creative World -messuista (sinne on ihan pakko päästä!). Kotiin vietäväksi saimme herkulliset goodiebagit, joista paljastui painolämmin Ihana-lehti, lankoja ja koukku.

Iltaa oli viettämässä myös nämä ihanat:

Vaaleaa pitsinauhaa

Sydämellinen kiitos Lankamaailmalle, Miralle ja muille mukana olleille ihanasta illasta.

Houkutuksista huolimatta selvisin illasta vain täyttämällä Blend Bamboo -varastoni. Ajattelin ensin virkata näistä nalleja, mutta taidan metsästää jonkun ihan uuden mallin. Ihanaa iltaa! Tavataan taas perjantaina!


19 kommenttia:

  1. Voi Johanna, miten ihanat kuvat jälleen kerran! Ja aivan ihanaa, kun pääsit mukaan blogi-iltaan, oli kiva tavata ja jutella taas :) Otetaan taas uusiks, tää iltama olis kyllä tosi kiva toteuttaa pari kertaa vuodessa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja kiitos kutsusta! Olis kyl ihanaa, jos tällaisia illan viettoja olisi vaikka vähän useammin =)

      Poista
  2. Ihania kuvia totta tosiaan, tuli ihan tunne kuin olisi päässyt paikan päälle ❤️ Kivaa päivää sinulle!

    VastaaPoista
  3. Tulee nälkä kun katsoo kuvia :) Ja ihania lnkoja. Tykkään tuosta bamboo langasta todella paljon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Lankamaailmassa on kyl nimessä veroinen lankamaailma. Mulla on tapana, etten osta lankoja, ellen tiedä niille käyttökohdetta. Kaikki ihanat puuvillalangat, joista olisin voinut virkata vaikka mitä, jäivät nyt kauppaan. Ehkäpä sit seuraavalla kerralla =)

      Poista
  4. Herkkua oli siinä monenlaista, makeaa ja lankaisaa! Varmasti oli vaikeaa vastustaa houkutuksia..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllä =) Herkkuja oli jokaiseen makuun =) Mun on tunnustettava, että santsasin Branderin mansikkarahkakakkua. Se oli aivan ihanaa =)

      Poista
  5. Blend Bamboo on yksi suosikkilangoistani!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blend Bamboo on tuttu ja turvallinen! Lankamaailmassa on siitä mahtava värivalikoima! Mulla oli melkoinen arvonta suoritettavana, kun valitsi värejä. Enhän mä nyt voinut ostaa ihan jokaista väriä =)

      Poista
  6. Ihania kuvia<3 Eiköhän pistetä tilaukseen seuraavat iltamat syksylle viimeistään... :)

    VastaaPoista
  7. Voi kääk ja apua miten ihana paikka. Ihanat ja inspiroivat kuvat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mä suosittelen poikkeen, jos olet liikut nurkilla! Myymälän perällä on sohvanurkkaus, johon saa istahtaa hetkeksi vaikka tekemään käsitöitään. Aivana ihana myymälä <3

      Poista
  8. Onpas siinä lankoja jos jonkinlaisia. Voi kun osais vaan tehdä sellaisista jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No on siellä! Sun pitää ihan ehdottomasti opetella! Mä taisin kolme vuotta sitten opetella virkkaan Youtuben avulla ja nykyään on harvassa päivät, kun en virkkaa mitään =)

      Poista
  9. Oi, pääsisipä joskus itsekin vastaavaan kokoontumiseen! Tuo Tampereen Lankamaailma näyttää paljon nätimmältä, kuin Turun. Täällä on vain halpoja Ikeahyllyjä, eikä langatkaan ole noin sievässä järjestyksessä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi miten kurjaa kuulla! Tampereen lankamaailma on kyl melkoinen käsityöparatiisi ja siellä pelaa palvelukin hyvin. Mun tulee harvemmin sinne lähdettyä kun asutaan täällä sivummalla, mutta ukkokulta on päässyt lankakaupoille munkin puolesta. Olen soittanut myymälään ostoslistani ja he pakkaavat ne valmiiksi. Ukkokullan ei tarvitse kuin kävellä kassalle ja maksaa ne =) Aivan ihanaa palvelua <3

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Teidän pitää kysyä Turun myymälästä, että järjestäisivätkö he vastaavanlaisen. Tampereella tämä oli toinen ja onhan Helsingin myymälässäkin järjestetty blogi-iltoja =)

      Poista