tiistai 28. huhtikuuta 2015

Makuuhuone


Makuuhuoneemme valmistui jo aikoja sitten, mutta sen esittely on jäänyt kokonaan väliin. Aikaisemmin se oli pimeä soppi, joka oli meillä vain nukkumista varten. Laminaatin ja tapetoinnin myötä makuuhuoneestamme tuli ihanan valoisa. Kunhan kuopuksemme siirtyy pinnasängystään samaan huoneeseen esikoisemme kanssa, makuuhuoneesta tulee myös työhuoneeni. Työpöytänäni toimii isoäitini vanha kampauspöytä, josta oli pakko ottaa vetimet pois, sillä laatikot olivat aivan liian mielenkiintoiset pienten mielestä. Koirien järsimät yöpöydät lensivät kaatopaikalle, eikä uusia ole vielä ostettu, koska en tiedä millaiset haluaisin.

Kertaakaan en ole katunut tapettivalintaani, sillä ostamamme Pihlgren & Ritolan vanha tapetti on aivan uskomattoman kaunista. Tapetti on valittu Ebba Masalinin opetustaulujen ja verhojemme värien mukaan. Masalinit ostin viime syksynä Helsinki Retro & Vintage + Design Exposta ja verhot olen saanut jo 90-luvun lopulla ensimmäiseen asuntooni. Vanhan Lorealin peilin sain kymmenen vuotta sitten paikalliselta taiteilijalta. Hän antoi minun valita mieluisimman taulun ja kaikkien hänen hienojen maalausten sijasta halusin vanhan mainospeilin. Toivottavasti en loukannut taiteilijaa, sillä olihan tuo nyt vähän ajattelematon valinta.

Pidän uudesta, valoisasta makuuhuoneestamme todella paljon. Pinnasängyn kun saamme pois, sinne voisi mahtua ehkä pieni nojatuolikin ja molemmille puolille sänkyä voisin virkata pienet matot. Uudesta upeasta tapetista innostuin niin, että ukkokulta pääsee vielä tapetoimaan kirjastohuoneemme. Hän on varmasti mielissään, kun hänen ei tarvitse olla toimettomana. Nyt haaveilen uudesta sohvakalustosta ja täydellinen löytyi Ulvilasta, joka hänen mukaansa on s****n kaukana. Onnea on ihanat vaimot ja vielä upeammat miehet. Iloista viikon jatkoa!

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tapettitehtaan valikoima on kyl aivan mahtava, eikä ollut ihan helppoa valita vain yhtä seinälle. Mä en ole ihan varma, että odotanko innolla vai kauhulla kirjastohuoneen tapetointia =)

   Poista
 2. Ihana makkari ja niin ihana keittiö <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Noi roikkuvat emalimukit muuten näkyy hauskasti makkariin, kun sängyllä loikoilee. Yritin ottaa siitä kuvaa, mutta en onnistunut.

   Poista