maanantai 20. huhtikuuta 2015

Bloggaajatapaaminen Tampereen Lankamaailmassa


Olen muutaman kerran ihastellut Lankamaailman bloggaajatapaamisia muista käsityöblogeista ja huokaillut, että voi kun joskus pääsisin mukaan. Uskotteko, että tanssin onnesta saadessani kuukausi takaperin kutsun Lankamaailmalta ja Prinsessajutun Miralta Tampereen myymälässä järjestettävään tapaamiseen. Ei tainnut mennä kuin viisi minuuttia kutsun saapumisesta kun olin jo ilmoittautunut mukaan. Oli aivan mahtavaa päästä tutustumaan Lankamaailman suureen myymälään ja vielä upeampaa oli tavata muita bloggareita.

Jännitin tapaamista ihan hirvittävästi! Vaikka osa bloggaajista olikin blogien kautta minulle tuttuja, en ollut tavannut ketään heistä kasvotusten. Onneksi olin ottanut käsityöni mukaan ja sain purkaa jännitykseni siihen. Mira oli saanut houkuteltua mukaan aivan mahtavat sponsorit ja saimme käsitöistä rupatellessa nauttia Linkosuon, Kultasuklaan ja Royal Bakeryn herkuista. Välillä kiersimme myymälän puolella ihastelemassa valtavaa lankavalikoimaa ja tutustumassa uutuuslankoihin. Parituntinen hyvässä seurassa vierähti vain harmittavan nopeasti ja aivan liian pian tuli kotiinlähdön aika.
Sain mukaani Lankamaailman tarjoaman goodie bagin, josta paljastui neuleohjeita, koukkuja ja kerälliset Bommix Bamboota, Bomull Sportia sekä kerällinen kierrätyspuuvillasta valmistettua miniontelokudetta. Lisäksi Linkosuo muisti kotiväkeä kassillisella Ruissipsejä ja Kultasuklaa suklaalla. Lankalaihistelustani huolimatta sorruin tuossa käsityöläisen ihmemaassa myös ostoksille. Ostin Iglon huopuvaa villalankaa ja kuusi kerää ihanaa Blend Bamboota, jota oli niin ihastuttavia värejä tarjolla, etten voinut vastustaa kiusausta. Lankavarastoni pulskistui tämän ihanan lauantai-illan aikana 800 grammalla.

Lämmin kiitos Lankamaailmalle ja Prinsessajutun Miralle! Kiitos myös muille sponsoreille ja valtavan suuri kiitos muille mukana olleille bloggaajille. Teitä oli niin ihanaa tavata! Mukana oli myös:


Minun on vielä näytettävä teille, miten ihastuttava nurkkaus Lankamaailmassa on. Tuo virkattu verhokappa on aivan mahtava ja sohva oikein kutsuu istahtamaan hetkeksi käsityön kanssa. Voin melkein kuulla tänne asti, kuinka langat kuiskivat sukeltamaan niiden sekaan. Ihana, ihana lankakauppa!


8 kommenttia:

 1. Johanna, oli aivan mahtavaa kun pääsit mukaan, ilta oli tosi kiva ja ensi kerran kun järkätään, niin aikaa varataan ehdottomasti enempi! Kiitos myös muistamisesta, ihanasta lahjasta jonka sinulta sain <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pidit =) Kiitos vielä kerran lauantaista. Oli hienoa tavata sinut ja päästä vaihtamaan ajatuksia muiden bloggareiden kanssa ♥ Mä odotan jo seuraavaa kertaa!

   Poista
 2. Oli kyllä hurjan kiva ilta, ja aika tosiaan hujahti hetkessä! Toivottavasti tavataan toistekin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihana ilta, mutta ihan liian lyhyt. Olihan meillä tosin aikaa kaksi tuntia rupatella, mutta kun se kului niin nopeasti. Niin harvoin pääsen tapaamaan muita kässäbloggareita, joten juttua olisi riittänyt. Toivottavasti tavataan vielä =)

   Poista
 3. Ihana postaus ja niin kauniita kuvia <3 Oli hirmu kiva ilta, mutta jäi harmittamaan, kun jutut jäi vielä niin kesken. Unohduin lankakeriä hypistelemään ja yhtäkkiä olikin jo kotiinlähdön aika. Hyvä syy ottaa siis uusiksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Seuraavalla kerralla on hyvä jatkaa siitä mihin jäätiin =) Toivottavasti se olisi mahdollisimman pian!

   Poista
 4. Ihania tarjottavia, herahtaa ihan vesi kielelle. :) Eikä langatkaan pahasti toiseksi jää. Olen yrittänyt vältellä Lankamaailmaa, jotta saisin laihikseni pysymään kurissa. Tämän postauksen jälkeen alkoi taas sormet syyhytä Lielahteen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittämätöntä, miten helposti se laihis unohtuu. Mä laihdutan ekaa vuotta ja oon monesti miettinyt, että olenko aikaisemmin ostanut näin paljon lankoja vai tuleeko niitä nyt ostettua enemmän, kun se on kiellettyä =)

   Poista