torstai 28. joulukuuta 2017

MITÄ TAPAHTUIKAAN VUONNA 2017?


 "Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tämä päivä."
 - J.W. von GoetheVuosi on vierähtänyt ja ennen vuoden vaihdetta käyn läpi, mitä kuluneen vuoden aikana on tapahtunut. Tämä on ollut upea vuosi, vaikka aika niin blogin kuin käsitöiden parissa on käynyt enemmän vähiin. Siitä ei taida olla kuin vuosi kun naureskelin itsekseni, että hyvinhän nämä ruuhkavuodet tässä menee, mutta enpä ollut vielä tuolloin joutunut varsinaisten ruuhkavuosien pyörteisiin. Omaa aikaa ei enää ole niin kuin ennen ja se on näkynyt täällä blogissani. Vaikka olen joutunut vähentämään postaustahtiani, niin teitä lukijoita blogillani on enemmän kuin aikaisemmin, mikä on lohdullista. Kiitos siitä! Nyt kun aika on kortilla, olen kokenut yhä tärkeämmäksi sen, miten käytän aikaani eli somettomat sunnuntait ja somelomat tulivat jäädäkseen (lue lisää tästä ja lisää täältä).
Olen neljättä vuotta mukana Vuosi ilman uusia vaatteita -haasteessa ja tänäkin vuonna osallistuin vaatevallankumoukseen kaivamalla kaapistani kaikista kauneimmat vintagevaateeni, jotka löydät täältä. Raskain mielin tyhjensimme keväällä mummolaani (tässä linkki postaukseen) ja takapuoli pystyssä olen kolunnut metallinkeräysastioita (kurkkaa tänne). Enneunen jälkeen kävin penkomassa purettavaa taloa (löydät postauksen tästä). Tuolta reissulta mukaani tarttui vanha ovi, jota et ole voinut olla huomaamatta. Olohuoneeseen ripustin kirppikseltä löytyneet upeat Heleniuksen verhot, jotka taitavat roikkua ikkunassa yhtä kauan kuin edeltäjänsä (verhopostauksen löydät täältä).

Vuoden toiseksi luetuimmaksi postaukseksi nousi postaukseni värien käytöstä (pääset postaukseen tästä). Lisäksi kirjoittelin vinkkini käsitöiden valokuvaukseen (tässä linkki) ja syksyllä pääsin kokeilemaan, millaista on kirjoittaa lehteen, kun on pääsin blogini kanssa syksyn Kotiblogit-lehteen.

Tässä oli vuoteni pintaraapaistuna, mutta huomenna palaan aiheeseen ja silloin tarkastelemme millaisia käsitöitä olen tehnyt, joita riittääkin kahden postauksen verran. Ensin tutkimme vähän värjäyksiä ja kudontoja ja vasta sitten virkkauksia. Kiitos, että olet viettänyt kulunutta vuotta kanssani. Tämä on ollut kaikin puolin hieno ja mielenkiintoinen vuosi!
6 kommenttia:

 1. Teillä on ihanan värikästä, kertakaikkisen ihanaa <3 Mukavia tämän vuoden vikoja päiviä ja onnellista uutta vuotta 2018 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti ♥ Meillä ei kyl olla värejä säästelty ja aurinkoisella ilmalla tuo kirjastohuone ihan hehkuu, kun auringon valo osuu pinkkeihin verhoihin :)

   Onnellista uutta vuotta myös sinulle ♥

   Poista
 2. Aina vaan ihastelen tekemiäsi käsitöitä, olet kyllä huippu taitava. WAU!
  Oikein mukavia vuoden viimeisiä päiviä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Tuo kuvan tyyny on mun lempparityyny. Harmi vain, että tein sen villalangasta ja se on jo vähän pörhöinen :)

   Mukavaa vuodenvaihdetta myös sinulle ♥

   Poista
 3. Aivan ihastuttava vuosi. Rakastan sinun värikkäitä käsitöitäsi, on mieletöntä miten jollakin on tuollainen mahtava taito hyppysissä ❤️❤️❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti ♥ Voi kun ehtisin tehdä niitä vähän enemmän =)

   Poista