perjantai 30. lokakuuta 2015

NalletehdasMinun piti esitellä teille iso joukko virkattuja nalleja, mutta enpäs esittelekään. Minulla on ollut nalletehdas käynnissä, mutta se on toiminut hieman hitaamman puoleisesti. Löysin virkatun nallen jo aikoja sitten Pinterestistä ja koska se oli niin suloinen, ostin elämäni ensimmäisen maksullisen nettiohjeen ja aloin virkata elämäni ensimmäistä amigurumia. Ennen kuin pääsin aloittamaan, jouduin katsomaan Youtubesta pari videota, jotta osasin tehdä kaikki tarvittavat silmukat. Olen käyttänyt Blend Bamboo -lankaa, jota löytyi muutama kerä varastosta. Se on ihanan pehmeää ja mukavaa käsissä, mutta se on niin löyhäkierteistä, että saan olla koko ajan korjaamassa silmukoita, kun langan säikeet meinaavat karkailla koukulta.

Ohje on hyvä ja selkeä, mutta koska teen yleensä kaiken kaavakuvien mukaan, englannin kielisen ohjeen noudattaminen on aiheuttanut yllättävän paljon ongelmia luetunymmärtämisen kanssa. Yö myöhään väsyneenä virkatessa tein niin paljon virheitä, että seuraavana aamuna sain purkaa edellisen päivän tekeleeni ja monesti se tarkoitti sitä, että sain aloittaa taas alusta.  Kantapään kautta olen saanut opetella sen, että amigurumia virkatessa silmukat on syytä laskea joka kerros ja kerroksen vaihtumiset kannattaa merkitä. Pelkästään kaksi päivää minulla meni ensimmäisten jalkojen kanssa ja eilen sain kulumaan kaksi kokonaista tuntia siihen kun kiinnitin korvia ja ompelin silmiä ja nenää. Kauhulla odotan, että kuinkahan kauan raajojen kiinnitys vie. Mahdankohan saada nallejani ollenkaan ensi viikolla valmiiksi, kun olisi tarkoitus tehdä vielä toiset kaksi? Nähtäväksi jää!

Meillä juhlistetaan vielä tänä vuonna pelkkää pyhäinpäivää. Hieman minua harmittaa, etten ole kaivertanut meille kurpitsalyhtyä, joita vilahtaa joka toisella Instagrammissa. Olisi ihan mukavaa, että meidänkin rapuilla irvistelisi harvahampainen hirvitys, mutta jos me kauhuillaan vasta ensi vuonna, kun pojatkin ovat vähän isompia. Hauskaa halloweenia sinulle. Nähdään taas sunnuntaina.

4 kommenttia:

 1. Hauskan näköisiä nalleja tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mun nalletehdas on seissyt taas tämän päivän, kun karkasin mattoa kutoon =)

   Poista
 2. Aivan ihanat nallet, niin herkullisen väriset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Yksi kerä ei riitä nalleen ja se hieman rajaa värivalikoimia, kun en halunnut lähteä lankakaupppaan. Onneksi langat riittävät neljään nalleen =)

   Poista