maanantai 12. lokakuuta 2015

Kesän viimeiset

"Elämäsi ei muodostu päivistä jotka ovat menneet, vaan päivistä jotka muistat."
- Pavlenko


Näitä kukkia kerätessä tiesin, että tämä jää kesän viimeiseksi kimpukseni. Öiset hallat ovat tehneet tuhojaan jättäen jälkeensä vain kuolleet ja paleltuneet kukkien varret. Kepeät kesämekot ovat vaihtuneet paksuun takkiin ja tumppuihin. Kuitenkin kesä pysyy muistoissani vielä pitkään ja olen säilönyt sydämeeni ne kesän hempeimmät hetket. Nämä eivät ole haikeat jäähyväiset, sillä tiedän sen tulevan taas hellimään minua. Ikuistin kuviin kesän viimeiset kukkijat ja ne ovat minulla muistona kesästä vaikka keittiömme pöydällä on enää tyhjä maljakko. Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

4 kommenttia:

 1. Ihania kesän viimeisiä kukkia ja hienosti kuvattu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mun pitää keksiä uusi harjoittelukohde talveksi, kun en enää voi kuvata puutarhan kukkia =)

   Poista
 2. Kauniit väriyhdistelmät! Minulla oli viimeisinä kimppuina nyt kolme eri maljakkoa, joissa yhdessä vaaleanpun/fuksia/valk pelargonioita, yhdessä laventelia ja yhdessä keltaisia ja oransseja kehäkukkia. Ihan kuin pala kesää olisi tullut takaisin ja hauska yhdistelmä tuli, vaikka samaan kimppuun tökättynä nämä eri kokoluokan kukat olivat hukuttaneet toinen toisensa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa aivan ihanalle ♡ Mä en näin isoja kimppuja raskinut aikaisemmin poimia, mutta kun tiesin ettei yöhalloihin mene kauaa niin tein kunnon kimpun. Ennemmin katselen kukkia pöydässä kuin paleltuneina penkissä. Mä odotan jo innolla ensi kesää ja uusia kukkia ♡

   Poista