maanantai 26. lokakuuta 2015

Kotiliesi 1930Voi että tätä Kotilieden kirjaa! Tämä on jotain aivan ihanaa! Nyt ymmärrätte varmasti, miksi en halunnut esitellä tätä eilisessä postauksessani. Tästä on niin paljon näytettävää, että jouduin arpomaan kuvat tähän postaukseen. Kauneuden-, puutarhan-, kodin- ja lastenhoitoa 1930-luvun henkeen ja tietysti ihania käsityöohjeita. Koko kirjan kermaa on mielestäni kuitenkin nämä mainokset: saippuaa, kahvia ja kotimaisia tekstiilejä. Jos näette kirppiksillä vanhoja aikakausilehtiä, niin ostakaa ihmeessä. Näitä on aivan ihana selata ja huomata, miten paljon olemme muuttuneet. Mukavaa alkanutta viikkoa!

P.s. Huomasitteko osoitelapun? Ei osoitetta. Vain kaupunki ja nimi. Kiitos Saimille, että olet pitänyt kirjasi hyvässä kunnossa!

8 kommenttia:

 1. Onpa kyllä kivoja juttuja kirjassa! Vanhat mainokset ovat kyllä ihastuttavia. Itsekin lueskelen vanhoja kirjoja/aikakausilehtiä. Mä löysin onneksi kotoamme ulkovarastosta ison kasan lehtiä luettavaksi, niin ei tarvinnut ainakaan vielä sellaisia kirpparilta hamstrata.. Niitä on kyllä kiva selailla! Huomaa tosiaan, että ajat ovat muuttuneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Ja ihmeellisintä on se, että joka kerta selatessa löydän uusia ihmeellisiä juttuja tuosta kirjasta =)

   Teilläpä on hieno ulkovarasto! Mistähän meille saataisiin sellainen? Meidän ulkovarastosta ei löydy kuin saha, polttopuita ja puutarhakalusteet =)

   Poista
 2. Vau...Tuo on aika hieno kirja. Kaikki vintage kuvat ja ohjeet ovat ihania. Niistä oppii uusia kikka kolmosia useasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Niin on =) Mulla on talven varalle käsityöohjeiden lisäksi mm. koristetaiteilija Miili Simpuran (miten ihana nimi <3 ) posliininmaalausta =)

   Poista
 3. Mikä mahtava aarre tuo kirja onkaan,

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä on kyl oikea aarre! Mä olen niin onnessani tästä kirjasta! Onhan mulla muitakin vanhoja lehtiä ja kirjoja, mutta mikään ei taida olla näin vanha. Ensimmäisessä lehdessä oli artikkeli, jossa kerrottiin vanhoista uuden vuoden viettotavoista ja siitä kuinka joulun juhlinta päättyi Hiiva-Nuuttiin. Aivan uskomattoman ihanaa luettavaa =)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. No kyllä =) Mä pidän itse noista vanhoista mainoksista ihan hirvittävästi! Ne on niin hauskoja ja kun niissä näkee monesti tuttuja merkkejä. Tosin ihan heti ei ole käynyt mielessä, että nauttisin Samarinia virvoittavana kesäjuomana =)

   Poista