keskiviikko 23. syyskuuta 2015

Liebster Award -haaste


Sain Tavaroiden Taikamaailman Johanna Marjukalta Liebster Award -haasteen jo kesällä, mutta pääsen vastaamaan tähän vasta nyt. Sydämellinen kiitos kaimalleni haasteesta, sillä koen taas päässeni kirjoittamaan ystäväkirjaan, joita pikkutyttönä kiersi ystäväpiirissä. Koska epäilen, että tämä haaste on jo ollut esillä niin monessa blogissa, en ajatellut enää laittaa tätä eteenpäin. Nöyrin anteeksipyyntöni tästä Johanna Marjukalle. Jos kuitenkin joku ei ole vielä saanut haastetta ja haluaa vastata näihin samoihin kaimani esittämiin kysymyksiin, ota haaste vastaan. Olisin siitä oikein mielissäni.

1. Miksi aloitit bloggaamisen?
- Halusin oppia kirjoittamaan. Äidinkielen opettajani sanoi minulle, ettei minusta ikinä tule kirjoittajaa, mutta itse olen taas sitä mieltä, että kaiken voi oppia jos harjoittelee. Joten sitä tässä tehdään, harjoitellaan ja opitaan.

2. Mitkä asiat saavat sinut kiinnostumaan jostain blogista (esim. kuvat, tekstit, ulkoasu)?
- Blogin värimaailma ja kuvat on varmasti tärkeimmät. Minun on myönnettävä, että olen seurannut jo yli vuoden yhtä ulkomaalaista blogia vain sen kuvien takia lukematta yhtään tekstiä kokonaan.

3. Mikä on paras kommentti, jonka olet blogissasi saanut?
- Olen miettinyt tätä kaksi päivää, mutta en keksi. Jokainen saaamani kommentti on ilahduttanut minua yhtä paljon. Niiden saaminen on aina yhtä ihanaa, mutta niihin vastaaminen on välillä todella hankalaa ilman, että toistan itseäni.

4. Jos sinulla on to do -lista, niin mitä se sisältää?
- To do-listani on tehty luultavammin pari vuotta sitten ja se on pitkä lista myssyjä, sukkia, tossuja ja villatakkeja. Ainoat jotka olen siitä tehnyt on takki isoäidinneliöistä ja säärystimet koirallemme sekä kukkakranssi äidilleni.

5. Kuinka kriittinen olet omaa blogiasi kohtaan?
- Äärimmäisen. 

6. Mikä bloggaamisessa ärsyttää, jos ärsyttää?
- Ei kai mikään. Pidän bloggaamisesta todella paljon.

7. Kuinka paljon "markkinoit" omaa blogiasi? (esim. facebook, instagram)
- Olen ottanut tavoitteeksi, että linkitän ainakin yhden postauksen viikossa jossain Facebookin ryhmässä ja instassa julkaisen melkein päivittäin kuvia, mutta harvemmin ne liittyvät postauksiin vaan ovat kuvia omasta elämästäni ja kodistamme. Tavallaan Instagram tilini elää ihan omaa aikaansa ja on hieman edellä tätä blogia, sillä sen päivittäminen on paljon helpompaa kuin bloggaus.

8. Otatko blogisi kuvat itse vai onko sinulla ns. hovikuvaaja?
- Kuvaan itse melkein kaikki ja yritän koko ajan kehittyä kuvaajana. Olen myös käyttänyt hovikuvaajaa muutaman kerran esim. tennareita kuvatessa ja tämän hetkinen bannerini on hänen kuvaama.

9. Mihin omaan postaukseesi olet erityisen tyytyväinen ja miksi?
- Tämän hetkinen lempparini on virolaiseen lastenkotiin lähteneet myssyt ja juuri postaamani pohdinta purkamisesta. Molempien postausten kuvat ovat juuri sellaisia, joita haluaisin koko blogini sisältävän. 

10. Mitä haluaisit sanoa lukijoillesi nyt?
- Ihanaa kun olette siellä. Te teette bloggaamisesta kaiken tämän arvoista.

Kiitos Johanna Marjukalle ihanista kysymyksistä! Mukavaa päivän jatkoa! Nähdään taas perjantaina!

8 kommenttia:

 1. Näitä haaste- ja kysymyspostauksia on kiva lukea! Mielestäni blogisi kuvat on upeita jo nyt, mutta oppimisasenteesi on myös todella hieno.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Mä aloin viime keväänä harjoitella kuvaamista ja olen nyt opetellut valotuksen lisäksi tuota käsintarkentamista. Kuvaus on vienyt pahemman kerran mennessään ja olen alkanut haaveilla macrolinssistä, jotta pääsisin pikkuriikkisiin kohtiin paremmin käsiksi =)

   Poista
 2. Mukavaa, että osallistuit! Äläkä usko tuommosia opettajia! Sun tekstejä on kiva lukea. (:

  VastaaPoista
 3. http://belleepoquewedding.blogspot.fi/2015/09/ennen-julkaisemattomat-kasityot-ja.html

  Minäkin palkitsen sinut Käsityö Liebster Awardilla. Sinulle on näitä varmasti tullut jo useita, joten ymmärrän jos et halua kysymyksiini vastata. Mutta paistattele hetki Käsityö Liebster Award-voittajana. Onnea! Ja ole hyvä. Ihastuin blogiisi.

  VastaaPoista