torstai 21. toukokuuta 2015

Viisi väriä: VihreäIhanaa kun pojat ovat vielä niin pieniä, että saan vaihtaa lastenhuoneen verhoja oman makuni mukaan. Pari vuotta sitten kirppikseltä löytyneet kukkaverhot ovat aivan ihanat, mutta epäilen, etteivät ne kelpaa enää montaa vuotta perheen jälkikasvulle. Niemen tehtaiden sängyt sain pari vuotta sitten ostoilmoituksen avulla. Toinen niistä maalattiin heti vihreäksi ja toinen saa pintansa parhaillaan keltaisen värin.

Makuuhuoneemme tapetti on Pihlgren ja Ritolan tapetteja ja se on mielestäni edelleen maailman hienointa. Olohuoneessa olemme suojanneet tyttöjen tuolin vihreällä viltillä ja katossa olevat spottivalot ovat vihreät. Talon edellisten omistajat jättivät ne meille ja olen niin onnellinen, ettemme me tai kukaan muu ole keksinyt missään vaiheessa maalata niitä esimerkiksi valkoiseksi.

Tämä oli värihaasteen neljäs väri ja huomenna vuorossa on viides ja se onkin sitten se viimeinen. Ihanaa torstai-iltaa! Kohta on taas viikonloppu!

P.s. Löysin kuopukselle viime viikolla kahdella eurolla tennarit kirppikseltä ja veljensä tavoin uusia kenkiä on pidettävä jalassa koko ajan - myös sisällä.

3 kommenttia:

 1. Valmistetaanko tuota tapettia vielä? Yritin selailla P&R:n mallistoa, mut ei löytynyt. Nätti on, oikein nätti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Mä ymmärsin, että tuota oli löytynyt jostain varastosta yksi erä, mutta kannattaa kysyä tapettitehtaalta. Etsin äsken sitä numerosarjaa, mikä tuossa tapetissa oli, mutta en löytänyt.

   Poista
 2. Samaa mieltä, tapetti on hieno. :)

  VastaaPoista