perjantai 8. toukokuuta 2015

P niin kuin pikkukukka

Knit 'n' Tag työni jatkuu pienillä kukilla. Löysin ohjeen jälleen kerran Pinterestistä, mutta englannin kieleni on sen verran ruosteessa, etten ole ihan varma, olenko noudattanut ohjetta. Olen saanut upotettua näihin aivan mahtavasti lyhyitäkin langanpätkiä ja nyt olen surutta käyttänyt myös seiskaveikkoja, jotta saan sekaan oikein iloisen värisiä kukkia. Pikkukukkia on tehtynä viisikymmentä ja ne ovat kaikki erilaisia. Osan kukista olen virkannut kaksinkertaisella langalla, jotta olen saanut niistä hieman isompia ja osassa olen lisäillyt terälehtiin pylväitä. Muutamassa kukassa on viisi tai seitsemän terälehteä kuuden sijaan, koska en ole virkatessa huomannut laskea.

Kukat ovat mielestäni äärettömän sieviä, mutta niitä virkatessa en huomioinut, kuinka helposti ne menevät ruttuun. Lopullisessa työssä ne voivat näyttää hieman kurjalle, sillä en ajatellut tärkätä niitä. Tapahtumaan on enää pari viikkoa ja nyt minun on myönnettävä, että alan jo hätäillä. Saatuani viimeisen kukan pääteltyä, levitin kaikki tekemäni palat olohuoneen lattialle ja kokeilin ensi kertaa, miltä suunnitelmani näyttävät. Itkuhan minulta pääsi, kun huomasin, ettei graffitini näytäkään ihan siltä, miltä suunnittelin. Mandaloita virkatessa opin sen, ettei keskeneräistä työtä pidä arvostella, joten jatkan sitkeästi viimeisten osien virkkuuta ja toivon, että työni näyttää niin upealta valmiina kuin millainen se on mielessäni. Ihanaa viikonloppua!

Aloittaessani tätä projektia, en huomannut ottaa omaa tunnistetta näille postauksille, joten tässä on linkit aikaisempiin juttuihin.


10 kommenttia:

 1. Sieviä nuo tosiaan on :) Ja kuten sanoit, keskeneräinen on keskeneräinen ja lopputulos usein oikein hyvä vaikka epäilys iskisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Vaihdoin lennossa yhden kuvion toiseen ja se saattaa hieman korjata puutani. Harmi vain, että aika alkaa käydä vähiin. Olen viimeisen viikon varannut kokoamiseen, kun en osaa yhtään arvioida kuinka kauan se vie aikaa. Puuttuvat osat tars siis tehdä tämän viikon aikana =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos =) mun on myönnettävä, että huokasin helpotuksesta kun sain viimeisen tehtyä. Mä virkkaan bambukoukulla ja se ei sovi ihan niin hyvin tällaisten pienien töiden kanssa näpräämiseen kuin perinteinen alumiininen. Ihan muutaman kerran meinasi koukku lentää roskiin =)

   Poista
 3. Oot kyllä tehnyt ihan valtavan työn, jo tähän asti.. Upeita kaikki ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeva ♥ meinasin ensin, että työ joutaa roskiin Turussa esillä olon jälkeen, mutta kyl tähän niin monta tuntia on käytetty, että pakkohan se vielä on kotiuttaa. Toivottavasti työtäni ei vain rikota. Meidän nurkilla tällaiset ei kauaa saisi rauhassa olla vaan ne kyl tärveltäisiin pahimmassa tapauksessa jo ripustuspäivänä.

   Poista
 4. Minä niin odotan näkeväni sinun puun, ellen paikalle ennätä niin ainakin blogikuvissasi. Olen varma että tulee upea, kukkineen kaikkineen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ mulla alkaa olla vähän ramppikuumetta tämän työn kanssa =) Oli lopputulos mikä tahansa, tämä on ollut aivan mahtava projekti. En ole tainnut kertaakaan katua et lähdin mukaan =)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos =) Nämä pikkukukat ovat kyllä sieviä, mutta vielä enemmän pidän ohuesta langasta virkatuista kukista, joita olen tehnyt aikaisemmin mm. kranssiin ja köynnökseen. Nyt en niitä tehnyt ihan vain sen takia, että niitä olisi pitänyt virkata ihan hirvittävästi =)

   Poista