keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Viisi väriä: Keltainen ja kulta

Viisi väriä haasteeni jatkuu keltaisella, joka ennen oli inhokkivärini. Vasta kuluneen vuoden aikana alkanut pitää siitä yhä enemmän ja pikku hiljaa yritän haalia sitä lisää kotiimme. Kuopuksemme Niemen tehtaiden lastensänkyä maalataan parhaillaan keltaiseksi ja autotallissa odottaa kaksi keltaista Urjalan kyläkoulun vanhaa pulpettia pääsyään poikien huoneeseen. Eteisen keltaisen hyllykön isoisäni on tehnyt  60-luvulla äidilleni hänen opiskeluasuntoonsa. Hyllykkö on kulkenut mukanani asunnosta toiseen ja jostain syystä se on aina ollut eteisessä.

Suurin osa keltaisista väripilkuistamme löytyy lastenhuoneesta ja keittiöstä, mutta olohuoneesta löytyy kultaa. Nyt tarkoitan siis kultaa värinä enkä sitä hävyttömän hintaista jalometallia, jota meiltä ei löydy vihkisormuksia enempää. Olohuoneen taulujen paksut kehykset ovat kullan väriset ja samoin mummolan vanhat kukkalampetit, joilla pidämme kynttilöitä. Olohuoneessamme on viisi isoa taulua ja yksi valtava, joten kultaa on aika paljon näkyvillä. Kullan värinen kehys vasten tuota punaista seinää ovat mielestäni upea väriyhdistelmä.

5 kommenttia:

 1. Oi joi, huokailen täällä kun on niin ihanat lamput ja verhot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) Lamput löysin viime vuonna paikalliskirppikseltä ja Finlaysonin verhot joskus Lempäälän kirppikseltä. Mä olin pakannut ne laatikkoon ja unohdin kokonaan, et vaatehuoneesta löytyy tuollaiset. Yllätys oli melkoinen kun sain ne sieltä vastaan =)

   Poista
 2. Se on oranssina varmasti yhtä upea kuin keltaisena =) Meillä lamppu on pojan yövalona ja se varmasti kuuluisi kiinnittää seinään, mutta en raski rikkoa tapetteja ja ihan hyvin se on noin pöytämallisenakin toiminut =)

  VastaaPoista
 3. Keltainen on kyllä kultainen ja rakas väri minulle. Tutunolosia on useatkin värisi ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon ♥ Meillä on voikukan keltainen lastensänky peräkärryssä. Mä niin odotan, et se kannetaan sisään ja nostetaan lastenhuoneeseen =)

   Poista