perjantai 22. toukokuuta 2015

Kohti Turkua
Tänään on se päivä. Pitkä odotus on ohi ja tänään graffitit ripustetaan Aurajoen rannalle. Perhoset lentelevät vatsassani ja mielessäni pyörii tuhat kysymystä. Kuinka saan työni kiinni puuhun? Miltä se näyttää? Venyykö se muodottomaksi? Kuinka saan ripustettua sen niin, että se pysyy kiinni kaksi viikkoa? Kauhein kysymys on se, että rikotaanko ja revitäänkö työni?

Sain työni eilen aamulla valmiiksi ja lattialla levällään se näyttää hienolta. Reilun kuukauden käsityö, 1,2 kiloa lankaa, paljon ihania värejä, iloa ja onnea on nyt pakattu ja lähtee kuplan takapenkillä kohti Turkua. Työni nimi on Maire. Nimesin työni isoäitini mukaan, koska se on lähes kokonaan tehty hänen langoistaan. Viikonlopun jälkeen palaan kuvien kera asiaan. 
Ihanaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, saadaan nähdä työsi tulos, niin hienolta nuo värit näyttää tuolla kapsäkissäkin jo. Toivotaan onnea että kaikki menee niinkuin pitäisikin.
  Heleätä helluntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ♥ Melkoinen tuuli oli Turussa lauantaina, kun töitä ripustettiin mutta onneksi en lentänyt sen voimasta jokeen =) Nyt on työ puussa ja esittelen sen teille tänään =)

   Poista
 2. Tulossa varmasti upea installaatio! Turkulaiset on varmaan kilttiä kansaa, ei ne sitä riko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos =) mä luotan kans turkulaisiin. Itse asun pienessä kaupungissa ja täällä järjestetään kesäisin taidetapahtuma keskustan kupeessa olevan lammen rannalla. Teoksia on mentävä katsomaan samana päivän aikana, sillä ne eivät yleensä kestä seuraavaan päivään ehjänä =(

   Poista