perjantai 13. toukokuuta 2016

Kesämekkoja kirppikseltä



Ihmetelläänkö taas kirppislöytöjä? Olen taas yrittänyt vähän himmailla romujen haalimistani, mutta toisia juttuja on vain mahdoton vastustaa kirppiksellä. Tuulikellot ovat ihania, eikä niitä mielestäni voi olla liikaa, joten paikalliselta kirppikseltä muutamalla eurolla löytynyt tuulikello pääsi koristamaan kuistiamme. Se on ulko-ovemme vieressä ja sen helinä kuuluu ihastuttavasti sisällekin ulko-oven ollessa auki. Samaiselta kirppikseltä löytyi myös ehkäpä maailman kaunein peltipurkki. Siinä ei ole mitään merkintöjä valmistajasta eikä jäljellä tarroja, joten en valitettavasti osaa sanoa siitä mitään muuta kuin kehua, kuinka ihana se on. Mielestäni sen sisään kuuluu ihan ehdottomasti toffeeta, mutta oletettavasti se täyttyy taas käsityötarvikkeilla.

Marjatta Metsovaaran Violetta kankaasta ommeltu mekko ja Kaisu Heikkilän musta kesämekko ovat huippulöydöt. Metsovaaran hameesta sain jo rasvatahrat pois, mutta siinä on vielä pari maalitahraa, jotka toivon mukaan saan vielä pois. Se on minulle vähän iso, mutta osaan varmasti kaventaa sitä sen verran, että mekko pääsee käyttöön. Kaisu Heikkilän mekko on kaunis ja kevyt päällä, mutta sekin on pari numeroa liian iso. Se on vähän erikoisen mallinen, kun yläosa kietaistaan takakautta päälle, joten sitä en uskalla alkaa kaventaa ja mekko taitaa jäädä kaappiin odottelemaan lisäkiloja tai sitä, että kehityn ompelijana. Sen kuvaaminen hengarissa oli aivan toivotonta, joten uskaltauduin kameran eteen esittelemään sitä teille, mutta enpä nyt tiedä, että näyttääkö se näissäkään kuvissa yhtään sen paremmalle. Ukkokulta joutui neljä kertaa ottamaan kuvia, kun en meinannut olla tyytyväinen kuvissa esiintyvään malliin. Uskokaa kuitenkin minua, mekko on ihana! 

Arvatkaapas mitä! Sain meidän eteisen matot vihdoin ja viimein valmiiksi, joten sunnuntaina katselemme niitä. Jos minulta kysytään mielipidettä, niin niistä tuli maailman hienoimmat matot. Mukavaa viikonloppua sinulle! Nähdään taas pyhänä!


10 kommenttia:

  1. Nuo mekot on aivan mielettömän hienot! Kuvissa ainakaan tuo Kaisu Heikkilän mekko ei näytä mitenkään älyttömän isolta, toivottavasti saat muokattua siitä vielä paremman. Peltipurkki on myös supersöpö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Se on sen verran iso mulle, etten usko, että sitä ihan heti päälleni puen ilman, että sitä vähän kaventaa. Mä en vain tosiaan uskalla alkaa saksiin sitä ihan näillä taidoilla, etten tuhoa kokoa mekkoa =)

      Poista
  2. Kauniita löytöjä olet tehnyt. Etenkin tuo Metsovaaran mekko on mieleeni. Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Se on kyl makea! Mua vaan harmittaa niin vietävästi ne maalitahrat! Saas nähdä, että saanko mä niitä pois =)

      Pirkanmaalla sataa vettä toista päivää, mutta onpa se tehnyt hyvää luonnolle. Meidän pihan puut ja pensaat ovat oikein räjähtäneet vihreäksi. Esikoinen kysyy kymmenen kertaa päivässä, että joko nyt on kesä =) Eiköhän se nyt jo ole!

      Poista
  3. Kivoja löytöjä! Kirppareissa parasta on, kun ei koskaan tiedä, mitä löytää. Ja välillä kohdalle osuu aarteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Niinhän se on! Mä toivoisin, että löytäisin noita vaanhoja ja värikkäitä mekkoja enemmän kirppiksiltä, kun tykkään niitä pitää. Nyt niitä on vaan niin vähän, etten raski pukea sellaista päälleni pelkälle kauppareissuille =)

      Poista
  4. Sinulla on oivallinen kirppistutka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos =) Mulla on tainnut käydä vain uskomattoman hyvä tuuri =)

      Poista
  5. Ihania löytöjä. Minä rakastan kans kirpparilla koluamista.
    Osallistu kastehelmi arvontaan mun blogissa.
    Oikein hyvää tiistai päivää sulle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ja kiitos vinkistä =) Mun pitää tulla kurkkimaan arvontaa <3

      Poista