keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Nappeja

"Voi miten täydellisiä, pieniä nappeja. Ei varmasti ole naista joka ei pitäisi napeista!"


Ystäväni ei ollut kanssani samaa mieltä, kun ihastelin Moron peräkonttikirppiksellä yhdestä laatikosta löytyneitä jo unohtuneita nappejani. Ilmeisesti nappihulluus ei ole ihan kaikkien heikkous vaan ne kolahtavat vain toisiin. Ei varmaankaan yllättävää, että kuulun tähän vakavasti sairastuneiden joukkoon, jolla nappeja on varmasti useamman ihmisen tarpeisiin. On nahkanappeja, puunappeja, muovinappeja ja... nappeja. Kunnostamani miljoonalokerikko ei ihan riittänyt varastoilleni, joten sain äidiltäni hänen ompelutarvikelokerikkonsa. Eiväthän ne mahtuneet edes kahteen lokerikkoon, mutta ainakin ne kauneimmat napit ovat nyt esillä ja siististi omilla paikoillaan. Enää ei tarvitse kuin keksiä, että mihin näitä käyttäisin?

Nalleprojektini etenee hitaasti mutta varmasti. Tänään aion koota ensimmäisen nalleni ja minun on myönnettävä, että se jännittää. Mitä jos kädet eivät istukaan nätisti? Tai mitä jos en osaakaan laittaa päätä ihan oikeaan asentoon ja nallesta tulee söpön sijasta koppavan näköinen. Viikonloppuna selviää, miten meidän käy. Mukavaa keskiviikkoa sinulle.

12 kommenttia:

 1. Kyllä vain, napit on ihania - vähän niin kuin koruja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinhän ne ovat =) Niitä on niin ihana hypistellä ja pyöritellä käsissä. Mun pitäisi vaan keksi joku kiva projekti, johon näitä käyttäisin, etten vain säilytä niitä lokerikoissa =)

   Poista
 2. Mä olen selkeästi vasta alussa, kun mun napit mahtuu yhteen tuollaiseen lokerikkoon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eihän kukaan näin paljoa nappeja tarvitse! Kaikki huvittavinta on se, etten ole käyttänyt näistä kuin muutamia. Ilmeisesti varustaudun pahan päivän varalle. Eli jos nappien valmistus loppuu, tiedät kenen puoleen kääntyä =)

   Poista
 3. Musta alkoi just nyt tuntua, että juuri nappikokoelma tekisi minusta erityisen onnellisen ja tasapainoisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Napit ovat mukavia keräiltäviä =) Jos niitä kerää maltilla, niin ne mahtuvat pieneen tilaan ja ne ovat kuitenkin sellaisia tarpeellisia, että niitä tulee aina välillä käytettyäkin. Mä ajattelin haastaa itseni tekeen ensi vuonna jonkun super nappityön, jotta saisin vähän karsittua varastojani =) Mä en voi oikein lisää ostaa ennen kuin olen vähän saanut pois vanhoja =)

   Poista
 4. Jostain syystä tulin julkaisseeksi saman kommentin kaksi kertaa. Oli ajatus liiaksi napeissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä sattuu =) Mulla käy aika usein puhelimella kommentoidessa niin, että painan kahteen kertaan julkaise, kun unohdan, että olenko jo kommentoinut postausta =) Poistin sen toisen kommentin =)

   Poista
 5. Toinen nappihamsteri ilmoittautuu :-) Ylimmäinen nappisi on hyvin saman tyylinen kuin napit, jotka sain ystävältä Meksikosta. Portossa on muuten kauppa, jossa myydään vain napeista tehtyjä koruja yms. Yritänpä ensi kerralla siellä päin käydessä vilkaista niitä tarkemmin ja jos saisin ottaa muutaman kuvan inspiroimaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa <3 Mukavaa kuulla että mulla on sielun siskoja tälläkin alueella =) Mä olen nuo omani ostanut ihan paikallisesta vanhasta lankakaupasta, enkä osaa sanoa kuinka vanhoja ovat. Epäilen, että eivät ole ihan tältä vuosituhannelta =)

   Kuulostaa upealta! Toivottavasti saat luvan kuvaamiseen! Olisi mukavaa nähdä millaisia nappikoruja siellä etelässä tehdään =)

   Poista